Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow (0119) Jsou vedra a záchranářská kynologie má deset let - 25. 7. 2013
photo

20. 7.Samstag

photo

21. 7.Sonntag

photo

22. 7.Montag

photo

23. 7.Dienstag

photo

24. 7.Mittwoch

photo

25. 7.Donnerstag

photo

26. 7.Freitag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Kapky vody na autě dávají vědět, že v noci pršelo. Viktor předvádí kouzlo se lžičkou. Vůbec přitom není důležitá k cukru přichycená lžička, ale Viktor, jeho klukovská radost z pokusu. Myslím, že my chlapi jsme na tom všichni stejně :-) Irenka přivezla z turecké dovolené bonboniéru. Na talířek s kočičkou dávám vylouhovaný čajový pytlík a hodinky mi říkají že moje srdce při sezení u počítače má 62 tepů za minutu. Odpoledne jsme v Lidlu potkali známé a doma před garážemi nás čekala asijská sbírka volně a zdarma k rozebrání. Soused si už prý vzal hrníčky. Na večeři zkouším recept z facebooku, ale moc se mi to nedaří stejně jako focení nad párou.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

8/3/2013 2:30:28 PM
Ahoj Františku, prvá sobotná ma veľmi potešila /a aj krásne farebne zladené vidličky..:)/... A pokiaľ tá nameraná tepová frekvencia patrí Tebe a nie vnukovi, blahoželám...:)))) Páči sa mi aj streda /9....P.S.: Nad nedeľnú 9 by som dala nadpis- WISH YOU WERE HERE...
8/1/2013 2:28:52 PM
Františku, adresu http://www.flightradar24.com/ znám, je zajimavé kolik je letadel stále ve vzuchu. Jó, my chlapi, zůstaneme navždy kluky :-). 62 tepů za minutu v práci, to je docela klídek. Na druhé straně, když je stres, tak asi není čas si měřit tep (tedy aspoň v mém případě, musel bych si z domu donést přístroj). Tak jsem si představil paní s pejskem jako záchranářskou dvojku, ... :-).


left arrowprevious daynext dayright arrow (0119) Jsou vedra a záchranářská kynologie má deset let - 25. 7. 2013