Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day (0110) Angličtina, tryzna, kolonoskopie, myči oken atd. už v normále - 24. 5. 2013
photo

18. 5.Samstag

photo

19. 5.Sonntag

photo

20. 5.Montag

photo

21. 5.Dienstag

photo

22. 5.Mittwoch

photo

23. 5.Donnerstag

photo

24. 5.Freitag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Ráno si Jindra čte lékařskou zprávu o vyšetření mého tlustého střeva. Říkám si, jen ať se hoch učí! V práci jsem vyhodil baterky k recyklaci do krabice k tomu určené. Asi jsem ještě nepředstavil to, že správcuji intranetový web generálního ředitelství, a tak aspoň jednou jeden náhled do redakčního systému webMagazine. Také jsem dnes dělal internetové stránky věnované konferenci o požární ochraně kulturních památek... pro ilustraci jsem vybral prezentaci požární ochrany kostela, je přece dnes Noc kostelů. Domů jsem přijel později než Jindra na kole. Zdržel jsem se v nákupním Centru Chodov a strávil jsem více jak hodinu v dopravní zácpě na Jižní spojce. Od noční návštěvy nějakého kostela jsem pak upustil. Snad příště.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/29/2013 9:27:43 PM
Jsem rád, že ta hadice dopadla dobře. Fajn týden. M.
5/29/2013 2:55:04 PM
Pán František, nad fotkami z nedele som sa pozastavila o niečo viac a nebehla mi husia koža pri pomyslení na Terezín. Je to hrozne smutné a kruté! Potešili ma ale ostatné Vaše skvelé fotky a fakt, že všetko dobre dopadlo. Prajem mnoho zdravia :)


left arrowprevious day (0110) Angličtina, tryzna, kolonoskopie, myči oken atd. už v normále - 24. 5. 2013