Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow (0093) Sparta vzdala hold všem záchranářům - 20. 1. 2013
photo

19. 1.Samstag

photo

20. 1.Sonntag

photo

21. 1.Montag

photo

22. 1.Dienstag

photo

23. 1.Mittwoch

photo

24. 1.Donnerstag

photo

25. 1.Freitag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Zatímco si dávám solnou koupel s eukalyptovou vůní Jindra zjišťuje, že semínka z datlí, které mu dovezla kamarádka ze Saudské Arábie, nenaklíčila, ale chytila plíseň. Žena zase přišla na to, odkud se u nás berou moli. Porodnici měli v krabičce se strouhankou, se kterou si vnoučata hrála na poušť. Uf! Aspoň polední střechy Zbraslavského zámku pod sněhem vypadají lépe. Kvečeru je druhý zápas v rámci akce "Sparta vzdává hold". Sparťani až po nájezdech na branky zvítězili 5:4 nad Piráty Chomutov a Nadace polistů a hasičů zastoupená generálním ředitelem Hasičského záchranného sboru Drahoslavem Rybou a ředitelem nadace Vladimírem Šuterou dostala od předsedy představenstva HC Sparta Praha Petra Břízy šek na 91 418 Kč. Asi po čtyřech letech jsem se potkal s Alenkou a zaujal mě pilot armádního vrtulníku, který zachránil přes dvacet lidí při povodních na Liberecku a na hokej se jako V.I.P. host díval z Harley´s baru.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

2/5/2013 3:20:00 PM
Moli jsou nezničitelné bestie.Myslím si že ho Bůh stvořil jen proto aby mě s.al:)Nechápu kde se pořád berou. Zajímavé pohledy:)


left arrowprevious daynext dayright arrow (0093) Sparta vzdala hold všem záchranářům - 20. 1. 2013