Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow (0068) Druhý dovolenkový - v Lázních Bükfürdő v Maďarsku - 1. 8. 2012
photo

28. 7.Samstag

photo

29. 7.Sonntag

photo

30. 7.Montag

photo

31. 7.Dienstag

photo

1. 8.Mittwoch

photo

2. 8.Donnerstag

photo

3. 8.Freitag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Ráno na hotelu přepínám maďarské a rakouské televizní programy, abych se co nejvíce dověděl o londýnské olympiádě. Dnes jsme si vyjeli na celodenní výlet k Balatonu. Recepční nám doporučil pláž Ábrámhegy nedaleko Badacsony. Cestou objevujeme město Sümeg a stejnojmenný hrad, kde se krátce zastavujeme, protože se nám moc líbí. Na balatonské pláži si připomínáme poslední záběry z filmu Pupendo... opravdu se dá jít pořád dál a dál, snad přes celé jezero... Na oběd jsem si neuměl říct o nic jiného než o rybu, jedinému totiž čemu mladá prodavačka rozumněla, bylo slovo fische. Když jsme jedli, vedle nás se hlavně muži dívali na olympijskou televizi a sledovali výkony maďarských sportovců. Při zpáteční cestě jsem si vyfotil hrad Sümeg z opačné strany.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

8/15/2012 1:19:42 PM
Ovoce ze zahrádky, cesta na dovču, koupání v moři, ryba k obědu a spousta dalších:)Mám pocit, že jsem tam byla s vámi, perfektní:)
8/15/2012 9:37:46 AM
Pán František, to čerstvé ovocie z Vašej záhrady vyzerá úplne fantasticky.Asi dnes pôjdem na trh.Týždeň v Maďarsku ste si krásne užívali a je očividné, aké šťastné boli Vaše deťúrence.Majte sa krásne aj naďalej:)
8/14/2012 3:07:19 PM
Nádherný dovolenkový...k Balatonu vedla moje první zahraniční cesta, na Jawě a se stanem v ranci, na začátku 60.let m.s. Ale úplně nejlepší je ten koš plný čerstvého ovoce ze zahrady, ten vám upřímně závidím...a zdravím...:-)


left arrowprevious daynext dayright arrow (0068) Druhý dovolenkový - v Lázních Bükfürdő v Maďarsku - 1. 8. 2012