Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Už se blýská na lepší... - 3. 9. 2023
photo

30. 8.Mittwoch

photo

31. 8.Donnerstag

photo

1. 9.Freitag

photo

2. 9.Samstag

photo

3. 9.Sonntag

photo

4. 9.Montag

photo

5. 9.Dienstag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Barča má pořád bloklej krk, ale i tak je veselá. Moc jsem se těšil až si zafotím tento pár - Verča a Tomáš! A zajel jsem s nimi do krásné zámecké zahrady v Hradci nad Moravicí. Moc jsme si focení užili a já se těším, až fotky zpracuju. Na oběd byl srnčí guláš! Jedno z mých nejoblíbenějších jídel! Hrajem s Eliškou a Verčou na schovku než odjedeme z Opavy. Po cestě Eliška spí jen hodinu a vidíme hořící auto. Jsem unavenej, protože jsem dnes v noci ležel na zemi a za noc jsem naspal jen 5 hodin. Věříme si a jedem ještě sehnat boty pro Vendulku do Globusu. Nepodařilo se, ale aspoň si koupila batoh do nové práce :-) Přijedem domů a musím říct, že takhle unavenej jsem už dlouho nebyl. Jdeme si lehnout a ještě je světlo.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

10/5/2023 2:19:27 PM
Děkuji Zdeni!
10/5/2023 2:08:03 PM
Eliška je super škôlkárka, moja vnučka to niesla ťažšie (už ale fajn)...fotíš o sto tristo a verím, že aj Vendulke sa moc darí. Tak sa majte stále fajn!!! Pozdravujem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Už se blýská na lepší... - 3. 9. 2023