Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Pozpátku / Going backwards - 26. 8. 2020
photo

24. 8.Montag

photo

25. 8.Dienstag

photo

26. 8.Mittwoch

photo

27. 8.Donnerstag

photo

28. 8.Freitag

photo

29. 8.Samstag

photo

30. 8.Sonntag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky English
Do práce nastavit mlýnek, na kontrolu k doktorovi, zpátky do práce a konečně snídaně. Vasky jsou prima, jen mi trochu rozkousaly nohy. Ale to se zlepší. Nakupování v hračkářství pro dospělé ;D Výlet za Pájou na Letnou na další cupping. A domů. Nevím ani jak, ale podařilo se mi rozmnožit granátový jablíčka, takže mám zase o jedno víc. Pája pracuje na fotkách a já vyrážím do Alberta nakoupit a uvařit něco na zítra. K tomu domácí brambůrky co jsem kopala v neděli na pořádným sluníčku aneb důvod, proč nemůžu spát na zádech... To work, adjust the grinder, to the doctor, back to work and finally a breakfast. Vasky are fine, they just chewed on my feet a bit. But it will get better. Shopping at the toy-store for adults. A trip to meet Pája at Letná and another cupping. Then home. I don’t even know how but I managed to proliferate the pomegranates so I have one more. Pája is working on the photos and I go to Albert to buy something to cook for tomorrow’s lunch. With that, home grown potatoes that I was digging up on Sunday in hot sun, otherwise known as the reason I can’t sleep on my back.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

9/9/2020 11:43:19 PM
Super!
9/7/2020 10:18:05 PM
Hlavně žádné násilí, týdny je třeba dělat bez nucení a stresu ... projekt WoL je vlastně jedna z forem sociální sítě, ale jeho velkou devizou je, že tady vlak jede tak pomalu, že motýli mohou otevřenými okny létat dovnitř a zase ven ... týden výbroný, líbilo se mi tady ...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Pozpátku / Going backwards - 26. 8. 2020