Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow 4.-10.3.18 - 9. 3. 2018
photo

4. 3.Sonntag

photo

5. 3.Montag

photo

6. 3.Dienstag

photo

7. 3.Mittwoch

photo

8. 3.Donnerstag

photo

9. 3.Freitag

photo

10. 3.Samstag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Dnes jedu na výlet do polských Chalupek. Ve Vítkovicích kupuji novou hadičku k pumpě. Na rybníku ve Vrbici je ohromné hejno ptáků, většinou racků. Zastavím a jdu pěšky až ke břehu, abych malou část hejna co nejlépe odfotil. A mám telefon, volá šéf. Po více než měsíčním ulívání, mám v pondělí, prozatím na tři dny, nastoupit do práce. Za zloté, které mám ještě z loňska jsem si koupil v Chalupkách polská piva, ale stala se mi nepříjemnost při odjezdu od obchodu mi vypadlo sklíčko od brýlí a šroubek není k nalezení. Čeká mne cesta domů jen z jedním sklem. Míjím hranice s třemi krásnými vlajkami. Ubytované kočky pod lavičkou na autobusové zastávce jsem si musel vyfotit. Cestou nechám kolo ve Vítkovicích na výměnu devítikolečka a řetězu a dojíždím domů autobusem. Dnešní pivo. Cestou na nákup se stavím do Optiky, kde mi dají brýle do pořádku. Noc.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

3/16/2018 10:22:25 PM
Velmi děkuji, Aleno, za zhlédnutí mého týdne a komentář. Zdravím!
3/15/2018 7:11:06 PM
Út2 Floriány máme taky rádi..., Pá3 je parádní foto. Prima týden a za výlet na kole do Chałupek taky palec nahoru! Zdravím a přeju Ti Edo abyste ve Vítkovicích měli dostatek práce a né jen na tři dny.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 4.-10.3.18 - 9. 3. 2018