Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Zlet a výlet - 6. 7. 2017
Share week
photo

1. 7.Samstag

photo

2. 7.Sonntag

photo

3. 7.Montag

photo

4. 7.Dienstag

photo

5. 7.Mittwoch

photo

6. 7.Donnerstag

photo

7. 7.Freitag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky Slovensky
9 sa nás vyspalo v altánku. Dobrých ľudí sa vojde všade ;o). Vychutnávam si východ Slnka aj keď ma mrzí, že som nevstala skorej. Ja som stará škola, varím si jedlo na liehovom variči :o). Keď už sme spali na úzkorozchodke tak sme si teda vláčik aj stopli. Trošku nohám ušetriť pár kilometrov. My všetci sme stará škola, ideme totiž podľa tlačenej mapy a je to super. Na spanie sme si našli krásne miesto u rybníčka. Stihli sme si aj zaplávať. Večer pokecať. A dokonca decká našli v rybníku aj rakov! 9 sa nás vyspalo v altánku. Dobrých ľudí sa vojde všade ;o). Vychutnávam si východ Slnka aj keď ma mrzí, že som nevstala skorej. Ja som stará škola, varím si jedlo na liehovom variči :o). Keď už sme spali na úzkorozchodke tak sme si teda vláčik aj stopli. Trošku nohám ušetriť pár kilometrov. My všetci sme stará škola, ideme totiž podľa tlačenej mapy a je to super. Na spanie sme si našli krásne miesto u rybníčka. Stihli sme si aj zaplávať. Večer pokecať. A dokonca decká našli v rybníku aj rakov!
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

8/11/2017 2:24:05 PM
Krásné, živelné, veselé, barevné..To musí být Vízdalka, ne??:-))) Zdravím!
8/11/2017 1:56:24 PM
Vízdalenko, není nad poctivý čundr s bezvadnou partou...a spát v milionhvězdičkovém hotelu...hodně jsem si takto užil a rád na to vzpomínám...:-)
8/10/2017 10:36:47 PM
Vidím, že vlajka mesta plápolala )))


left arrowprevious daynext dayright arrow Zlet a výlet - 6. 7. 2017