Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Na Václavským Václaváku je moc WoLáků - 18. 5. 2017
photo

14. 5.Sonntag

photo

15. 5.Montag

photo

16. 5.Dienstag

photo

17. 5.Mittwoch

photo

18. 5.Donnerstag

photo

19. 5.Freitag

photo

20. 5.Samstag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky English Slovensky
Balím Romanovi svatební fotky … výtah na magistrátu je ve stejných barvách jako já … přece to Romanovi nedám jen tak obyčejně … hledám fotografické lokace … projedu skutra … projedu Trabanta … zmijovec (škoda, že nejde vyfotit smrad) … paměť na zítra … Balím Romanovi svatební fotky … výtah na magistrátu je ve stejných barvách jako já … přece to Romanovi nedám jen tak obyčejně … hledám fotografické lokace … projedu skutra … projedu Trabanta … zmijovec (škoda, že nejde vyfotit smrad) … paměť na zítra … Balím Romanovi svatební fotky … výtah na magistrátu je ve stejných barvách jako já … přece to Romanovi nedám jen tak obyčejně … hledám fotografické lokace … projedu skutra … projedu Trabanta … zmijovec (škoda, že nejde vyfotit smrad) … paměť na zítra …
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/31/2017 2:13:13 PM
Krabice,krabice,krabice,krabice... :-)
5/30/2017 9:59:51 PM
Prahaaaa, tak teraz mi to s termínmi nevyšlo:((( ale o to viac sa budem tešiť na ďalšie WOLstretnutie...
5/26/2017 1:06:34 PM
Zdendo, ty máš ve vaně UFO!!! :-O Tvé vaření je super, jen se pak nesmíš divit, že odejde trouba, když jsi nevěrný s mikrovlnkou ;-) Teď budeš na v bezpečnostních rámech pípat. No a sraz... co dodat. Bylo to krásné a ještě jednou díky, žes s námi v sobotu tak dlouho vydržel ;-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Na Václavským Václaváku je moc WoLáků - 18. 5. 2017