Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

next dayright arrow 52nd week - 24. 12. 2015
Share week
photo

24. 12.Donnerstag

photo

25. 12.Freitag

photo

26. 12.Samstag

photo

27. 12.Sonntag

photo

28. 12.Montag

photo

29. 12.Dienstag

photo

30. 12.Mittwoch


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky English
Vánoční klasika na snídani :)... Balení dárků a přípravy na svátky strávené s rodinou. A o tom Vánoce jsou :)... Štědrovečení večeře už je skoro na stole, ale my musíme stihnout každoroční klasiku - společnou fotku u stolu a letos i s Muciqem :))... Tak a babička s dědou dostaly nový robot na všechno. Fakt umí vše :D... Mucinqa nenápadně pozoruje a hele! Dostala jsem nejúžasnější vysněný obal se Simpsonem, jak jí apple :D Mimochodem, Zdenička mi hned napsala, že má pro mě ten samý :D To je tak, když se o něčem před někým zmíníte, ale fakt to od nich nečekáte. A pak to budete mět aj dvakrát :D :)... Strýčkovi jsem dala tohle super Steve 4ever tričko :)... A nejvíc si užíváme společný večer a babička si nás oblékla do zajímavých triček :D... Christmas classic breakfast :)... Packing christmas gifts and preparations for Christmas spent with family. And that's what Christmas are about :)... Christmas dinner is almost ready and we must take our christmas together photo and this year also with Muciq :))... Grandma with grandpa got a new robot for everything. It really knows how to do everything :D... Muciq is quietly watching and look! I got the best dream iphone cover :D Btw Zdenička told me that she has the same for me :D This is when you mention something to someone and you don't expect it from anyone. And then you have it twice :D :)... I gave to my uncle this super Steve 4ever t-shirt :)... And we are really enjoying our together evening and grandma dressed us into interesting t-shirts :D...
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

1/11/2016 3:16:23 PM
Muciq je krásná:)Hezké Vánoce s rodinkou:)
1/10/2016 9:33:43 AM
Krásné sváteční dny :-) Úžasný je pokoj s panenkami, to je opravdu nádhera! Muciq na sobotní 3 vypadá opravdu jako jedna z těch krásných nehybných postaviček :-)


Tags more tags

next dayright arrow 52nd week - 24. 12. 2015