Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Začátek... - 28. 7. 2015
photo

27. 7.Montag

photo

28. 7.Dienstag

photo

29. 7.Mittwoch

photo

30. 7.Donnerstag

photo

31. 7.Freitag

photo

1. 8.Samstag

photo

2. 8.Sonntag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Den D začal... Paní Králíková a pan Morčák jsou převezeni na prázdniny do práce... Ma dovolenou s námi tentokrát nemůžou. Společná snídaně v práci a pak už jen práce... Ve všem tom shonu s Duhovým dnem jsem se na chvíli zasekla u hrajícího si kotěte... Mělo to všechno krásně na salámu 😊 Před polednem jsem si dala příval energie. Bodl... Přípravy vrcholí a napětí stoupá. Kulisy připraveny, můžeme začít... Za vožení na zámeckých koních jsem dostala od jedné malé cácorky perníkovou podkůvku. Překvapila mě svojí přirozeností a dobrotou. Unavená, bolavá... Vracím se domů. jak ráda vidím tuto ceduli... Chvíli relax na zahrádce. Vyzvořila jsem si kytičku. Není dokonalá, ale je naše... Večerní krmení dravé zvěře...😀
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

8/2/2015 1:23:57 PM
...že prý začátky jsou těžké...ale tento týden, po drobných technických problémech na startu, se opravdu vydařil...máte nádherné místo na dovolenou...a ta kytička z vlastní zahrádky je moc hezká, takové se mi nejvíc líbí...tak ahoj příště!...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Začátek... - 28. 7. 2015