Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Týden s nemoci, výhrou a smogem - 23. 1. 2012
photo

22. 1.Sunday

photo

23. 1.Monday

photo

24. 1.Tuesday

photo

25. 1.Wednesday

photo

26. 1.Thursday

photo

27. 1.Friday

photo

28. 1.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Takto si v Ostravě vyrábíme mraky. Dnes mám svátek, ale nějak mne bolí v krku. Tak si uvařím zázvorový čaj a s knížkou počkám, co se z toho vyklube. Úmrtí Jiřího Rašky mne inspirovalo a po létech vytahuji knížku Oty Pavla, Pohádka o Raškovi. Je to čistá nádhera, pokud to někdo nezná tak doporučuji. Ale tomu nevěřím (že to někdo nezná). Čaj zabral a je mi lépe a tak jedu do práce. Protože mám svátek, pozvu kolegu na oběd k Eliašovi. Dáme si žebírka, je to příjemný zážitek. Mají tam na stole docela kreativní reklamu, myslím na cigarety. Já u reklamy vnímám spíše nápad, málokdy si všimnu na co vlastně je. Odpoledne už krk zase bolí a tak jedu domů. Ještě stihnu projet myčkou, vyreklamovat boty a koupit si něco na sebe za peníze, co jsem dostal od rodičů k svátku. Venku opět leze sluníčko. A to moje sluníčko už je doma z práce a tak ho pozvu na pivo na Kuželnu, když mám ten svátek. Sluníčko si rádo namáčí nos v pěně. A už je půlnoc. Svátek jsem si pěkně užil, až na ten krk.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/20/2012 8:55:28 PM
dvojitá gratulace k svátku i k výhře, tiskárna bodne, no ne?:) mozzarela s rajčatami dostal jsem chuť, pěkný týden
2/17/2012 9:53:25 PM
Pán Zdenek, všetko najlepšie k sviatku a blahoželám k výhre.Pani Anička si skutočne slniečko vychutnáva.A to hejno vtákov je parádne.No a mozzarella s paradajkami, to je niečo pre mňa.Mňam :)
2/17/2012 7:14:48 PM
pěkná ptačí sobota :)
1/31/2012 10:45:47 AM
Šárko děkuji. Za gratulaci i za přání. A za to, že jsi soutěž neobeslala, to bych pak mohl být těžko první. :-)
1/30/2012 11:18:42 PM
No a opožděně vše nejlepší k svátku!!
1/30/2012 11:16:39 PM
Zdeňku, gratuluji ke krásné výhře! Já ani nezaslala fotky..Já v poslední době nějak zapomínám obesílat soutěže:-))Asi skleróza, nebo co..Aź budeš dělat ten kyj, klidně udělej více kousků, určitě nás naštvaných bude víc..To není k dýchání, mám dojem, že je to teď v těch mrazech mnohem horší než loni..Ráda vidím, že Tví rodiče už jsou zas pohromadě..Zdravím paní Aničku "Sluníčkovou", taky mám ráda sluníčko..Komenského sady ve mně zjitřily vzpomínku na podzimní fotovýpravu s Hankou..Já se těším na středu, jestli to všem vyjde:-))Pěkné dny přeju, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden s nemoci, výhrou a smogem - 23. 1. 2012