Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 117/13 Vánoce, které byly, ale nepřišly. - 19. 12. 2013
Share week
photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday

photo

23. 12.Monday

photo

24. 12.Tuesday

photo

25. 12.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ano, pořád námraza:) Jedu do Brna do školy. Spěchám, po cestě fotím v rychlosti ruské kolo na Moraváku. Oběd. Jdu si do redakce pro fotovýbavu a zrovna si beru domů nové číslo muni novin. Wow moje fotka na úvodce! A pak ještě v dalším článku. Mám z toho radost a zároveň strach, abych to příště při focení nezvorala. Pak zase spěchám nafotit vernisáž do kina Scala. Jsou zde velkoformátové fotografie různých českých vědců - profesorů na VŠ, zachycených v nezvyklých, i když jim blízkých situacích - v jejich oboru. Na 5.- portrétovaný fotí fotografa:) Poté co všechny nafotím (skupinky atd atd) zase nestíhám a cválám zpět do redakce odhodit fotobrašnu, vzít si věci a tryskám zpět do města do divadla. Jdeme totiž se Zdendem a s Klárišos na Prodanou nevěstu do Janáčkova divadla. Bereme studentské lístky a jsme v 2. řadě! Naprosto úžasné představení. Chci jít znovu:D Pak čekáme se Zdendem na vlak v nové kavárně Placzek. Kdo jste z Brna, určitě ji navštivte!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/22/2014 10:48:42 AM
Ahoj! Honzo, jsme rebelové:D Fotku ze Sardinky mám myslím 1.1. a ještě 2 fotky 3.1. Zbytek byl nic moc - pokusný film. Ale už vím jak na to! Další film nafotím jak pojedeme do Milána. Mám teď v záloze ještě na zkoušku Zenit a Canon na film. No a 50 prakticky nesundávám z foťáku:D je to můj "milášek":D A ve st je Leon, Zdenda zjistil, že ten film viděl jen jako malý, tak jsme se koukali. Míšo, jsem zvědavá jak se ti bude líbit dudák:) A taky doufám, že stihnu našetřit na cestování..
1/22/2014 10:34:15 AM
Ahoj. Super týden :) Koukám, že jsme jedni z mála na wolu, kteří mají Vánoce "záporně" :) Co Sardinka, funguje? Milá pořád experimentuje s Dianou. A gratuluji k padesátce, je to perfektní sklo. Já ji mám skoro přes 2 roky a ikdyž už je docela poškrábaná, pořád je moje nejoblíbenější. Doufám, že Ti bude dobře sloužit :) A ta poslední fotka ve středu - to je Leon? Měj se a těším se na další týden.
1/22/2014 10:18:06 AM
Ahoj :) Prodaná nevěsta byla určitě super, my jdeme s mamkou za týden na Strakonického dudáka v Praze do Národního, tak jsem zvědavá. Na Hobitovi jsme byly se ségrou a líbil se nám moc! Jinak letos jsem taky moc vánoční atmosféry nenasála, počasí hrozný...Ty jo, závidím ti, že budete letos tolik cestovat!! To budou weeky :)


Tags more tags

next dayright arrow 117/13 Vánoce, které byly, ale nepřišly. - 19. 12. 2013