Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Sprint do vánočního cíle - 18. 12. 2013
Share week
photo

18. 12.Wednesday

photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday

photo

23. 12.Monday

photo

24. 12.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Většinou přijíždím vlakem na Masaryčku, ovšem dnes na hlavní nádraží. Vždycky jdu kolem Výdejny radosti, kdyby náhodou tam pro mě něco bylo. Ale vystačím si i bez výdejny. U nás v kavárně jsem se odvážil vyrobit si sám presso. 4 je opravdu z Prahy z Královské cesty. Večer v Arše, koncert pro Lou Reeda. Garage, Plastici... Zase znám polovinu publika. Prchám před půlnocí. Hvězda večera byl Reedův spoluhráč Fernando Daunders.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/30/2013 1:10:06 PM
týden akce a pohody, pěkné! ;)
12/30/2013 9:21:08 AM
Dodatečně tedy přeju Matyášovi vše nejlepší ke krásným narozeninám, hodně zdraví, štěstí a lásky, hodně sportovních úspěchů a taky školních:-)Týden je krásný, vánočně poeticky realistický..Umělci to nemají lehké, obzvláště když svým dílem nastavují zrcadlo společnosti a ta se v něm naráz uvidí se vším, co jí nelichotí..A dokáže to lidi k něčemu probudit..To se musí "potírat":-((..Holkám držím pěsti, mají svou víru, přesvědčení a jsou odhodlané bojovat..To chce hodně kuráže a ryzí charakter..Snad se do budoucna dočkáme opravdické demokracie, nejlépe na celém světě..A mé přání do nového roku: Buď zdravý, šťastný a láskyplný..Nic víc a nic míň..Vždyť všecko ostatní je na dosah, vždycky..Jen bez těch třech "komodit" zbytek nemá smysl:-))Šťastný rok 2014 celé Tvé rodině, blízkým a přátelům:-)Šárka..
12/28/2013 9:40:04 PM
Bezva. Tolik věcí se za jeden týden dá stihnout? :-) Tak snad ti svátky dovolily i trochu zpomalit. Zdravím a přeju krásné dny.
12/28/2013 9:26:11 PM
Pěkné, moc pěkné … ty Tvoje týdny jsou takové nějaké … lidské. Parkovací lístek … tak by se to mělo dělat, je to takové přirozené. Vánoční narozeniny … už jsem to někde psal … lze si představit lepší vánoční dárek? Už zase zavírají muzikanty … a budou s tím pokračovat protože kvalitní umění musí útočit na pilíře systému, umění to musí být z principu revoluce. A pokud to systém chápe tak bude umělce zavírat do klece. Často jen do té existenční, ale to je přece jedno. No fuj, tohle k té vánoční náladě nepatří. A Ty ji tady máš parádní a tak tleskám. A ještě poznámku k pondělní pětce … to když člověk vidí, tak to přímo stahuje oči, že jo. :-)))


Tags more tags

next dayright arrow Sprint do vánočního cíle - 18. 12. 2013