Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 113/9 Reportážní - 21. 11. 2013
Share week
photo

21. 11.Thursday

photo

22. 11.Friday

photo

23. 11.Saturday

photo

24. 11.Sunday

photo

25. 11.Monday

photo

26. 11.Tuesday

photo

27. 11.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Odpoledne jedu do Mendelova muzea nafotit přednášku německého prof. Hofmanna. Tato přednáška je v rámci Mendel Lectures. Pak valím do školy v listopadovém lijáku. Stavuji se v knihovně a pak zase letím zpět do centra. Máme sraz s holkama v Rotor baru. Jupí v novinách vyšel článek s fotkou Yuh-Man Sun Wadeley, vědkyně z Masarykovy univerzity, která se nyní proslavila svým objevem vzniku nervových buněk. Když jsem ji šla fotit byla jsem dost nervózní, ale nakonec šlo všechno v pohodě:)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/30/2013 11:02:23 PM
Ahoj Lído, po čase jsem na Tebe narazil, teď to nějak flákám. Hned čtvrteční trojka je super … máš vítr v hlavě … tak nějak mi připadáš, že žiješ. :-) Hele Olinka … nojo to je ten týden co byl Whocon … a na sedmičce krásně blbně … to je ženská … Pěkný výhled, tak jsem nikdy nebyl, budu to muset někdy prubnout. Coffe je super …. a papíroví leguáni …. :-) A hele, Broček má rád mrkev … když jsem byl malý, tak jsme měli psa, co miloval zeleninu. Byl schopen sám si na zahrádce sklidit kedluben. :-) Nasněžilo … teď na vánoce je jaro, včera jsem vyfotil venku 15,6. Divný den … taky den … žít je třeba každý den. Vzkaz budoucím generacím … hlavně jestli na sebe řekneme všechno … třeba koho doopravdy máme za prezidenta o co v prvé řadě jde našim zvoleným představitelům …. Lidko, líbilo se mi tady.
12/30/2013 6:02:18 PM
Zdravím, děkuji za komenty:) Oli nevím kterého plyšáka přesně myslíš:D Bročka nebo ovci? :D Celý dům patří Brokovi:D Jj Milionaře z chatrče znám, film se mi moc nelíbil, trochu mi vadilo že ho natočili přímo pro Oscara.. Ale samotný život v těchto místech musí být..hodně odlišný. Honzo, jelikož mám na čtení jen noci nesfoukla jsem Svědectví za chvilku, ale tak cca za týden. Hej zklamalo mě to trochu. Ale na druhou stranu je tahle kniha pro Kingovu tvorbu dost důležitým odrazovým můstkem. Vždyť na ní potom založil hafa knih (Nejlepší příklad je Temná věž, že).
12/30/2013 1:07:57 PM
Ahoj :) Super týden. Koukám, že práce pro školu máš nad hlavu. Paráda, že se Ti tak daří :) Reportážní fotky se mi líbí. Už jsi dočetla Svědectví :P ? Měj se a pozdravuj.
12/30/2013 10:02:02 AM
pěkná reportáž nejen všech těch akcí ale i jako náhled do života, bavilo mě to:)
12/30/2013 9:12:46 AM
To dolu patrí k 112, sorry...:) Tu sa mi samozrejme najviac páči piatok (ešte raz vďaka, celý večer bol veľmi fajn, nielen výhľad)... Broček vegetarián je podarený..:)))
12/30/2013 9:04:18 AM
Tento week som skoro prešvihla- dodatočne blahoželám k 7000 fotke, to je fakt výkon !!! Dobrých správ nikdy nie je dosť, teším sa, že so Zdendom postúpite do funkcie tety a strýka, a je to úplne fuk, či to bude synovec či neterka...:))) So/1 ma rozosmiala, nemôžeš ho nemilovať...Komu patrí ten plyšák?? Pekná je momentka na so/3, gény sa nezaprú, aj keď mamina vyzerá skôr ako ďalšia sestra..:))) Lily, dúfam že depku si vyhnala a odkráčala svinským krokom, a keby sa niekedy chcela vrátiť, skús si predstaviť, že si sa narodila v indickom slume (som pod vvplyvom Milonára z chatrče, ktorého som si konečne cez sviatky pozrela a som vďačná aj za vodu, ktorá tečie z kohútika) Maj sa a pozdravuj...:))


Tags more tags

next dayright arrow 113/9 Reportážní - 21. 11. 2013