Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Autonehoda - 18. 10. 2013
Share week
photo

18. 10.Friday

photo

19. 10.Saturday

photo

20. 10.Sunday

photo

21. 10.Monday

photo

22. 10.Tuesday

photo

23. 10.Wednesday

photo

24. 10.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Dnešný deň prebiehal klasicky - práca, obed a návrat domov. Kúsok od nás na bilboarde je kmotor Braňo. Doma sme sa pobalili, obliekli Dominika a vyrazili sme na Oravu, keďže v sobotu majú svadbu naši kamaráti. Pri závode KIA sme si spomenuli, že nemáme moje topánky ku obleku a Dominikove pyžamká a tak sme sa po ne vrátili domov. Druhý krát sme k závodu nedošli, na mokrej vozovke sme dostali šmyk a narazili do oproti idúceho auta. Prebrali sme sa až keď tam už bola sanitka. Dominik plakal. Uľavilo sa mi, keď mi Ľudka odpovedala. Previezli ju na nosidlách do prvej sanitky a ja s Dominikom na rukách som šiel druhou. V nemocnici nám obom diagnostikovali slabý otras mozgu, narazený hrudník a rezné rany zo skla na tvári. Dominik našťastie obišiel úplne bez zranení. Ľudka bola na tom horšie. Bol som na neurológii a akurát som čakal na výsledky röntgenu, keď dorazili naši. Podpísal som reverz a šiel som aj s Dominikom s nimi domov. Ľudku si nechali v nemocnici na pozorovaní. Dnešný deň prebiehal klasicky - práca, obed a návrat domov. Kúsok od nás na bilboarde je kmotor Braňo. Doma sme sa pobalili, obliekli Dominika a vyrazili sme na Oravu, keďže v sobotu majú svadbu naši kamaráti. Pri závode KIA sme si spomenuli, že nemáme moje topánky ku obleku a Dominikove pyžamká a tak sme sa po ne vrátili domov. Druhý krát sme k závodu nedošli, na mokrej vozovke sme dostali šmyk a narazili do oproti idúceho auta. Prebrali sme sa až keď tam už bola sanitka. Dominik plakal. Uľavilo sa mi, keď mi Ľudka odpovedala. Previezli ju na nosidlách do prvej sanitky a ja s Dominikom na rukách som šiel druhou. V nemocnici nám obom diagnostikovali slabý otras mozgu, narazený hrudník a rezné rany zo skla na tvári. Dominik našťastie obišiel úplne bez zranení. Ľudka bola na tom horšie. Bol som na neurológii a akurát som čakal na výsledky röntgenu, keď dorazili naši. Podpísal som reverz a šiel som aj s Dominikom s nimi domov. Ľudku si nechali v nemocnici na pozorovaní.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/15/2013 10:26:05 PM
To je sila...dostala jsem se na vase tydny se zpozdenim a beha mi mraz po zadech...uf, ale ulevilo se mi, ze jste vporadku a maly bobecek taky..snad se nebudete nikdo bat jezdit autem a verte, ze je to vsechno spatne, co vas v zivote jako rodinu potkalo...prejeme hodne stetsicka!!
11/5/2013 10:23:15 PM
děsivý, běhá mi mráz po zádech. Přeju ať co nejrychleji zapomenete a ať máte tímhle všechno špatné do života vybráno. Andělé měli pohotovost a uhlídali vás.
11/5/2013 11:21:28 AM
Docela šok, nevím co říct, snad jen, že jsem ráda, že jste z toho všichni vyšli "relativně" v pořádku (chudák Luďka) a že jste zase všichni spolu.. Jste dobrý, že jste dokázal i přes tuhle událost týden zaznamenat. Mějte se:)
11/4/2013 8:31:50 PM
UF, taký šok, dúfam, že bude Luďka čoskoro v poriadku a prajem Vám aby sa Vám takéto "príhody" vyhýbali. Opatrujte sa
11/4/2013 6:07:27 PM
Ahoj Dalibore. Jsem rád, že všechno dobře dopadlo a jste všichni v pořádku. Máš můj obdiv, že jsi dokázal nafotit Wol i v takové situaci. Pozdravuj rodinu a hlavně opatrně :)
11/4/2013 6:03:30 PM
no to je mazec, nehoda v primem prenosu...z minuty na minutu, brrr az jsem u cteni toho week u ani nedychal. Hlavne ze jste v poradku, cert vem auto...tak hlavne stastnou cestu at to bude kamkoliv
11/4/2013 4:57:41 PM
No teda ještě že to dopadlo jak to dopadlo jste všichni spolu a to je to podstatný .
11/4/2013 3:47:24 PM
Jejda!!!! úplně ve mě zatrnulo:( Hlavně, že jste jakž takž v pořádku a nic vážnějšího se nestalo. Ať jste brzy v kupě a držte se:)
11/4/2013 2:05:52 PM
Uff... nestraš chlape!! Ale jsem rád, že to dopadlo takto. Ostatní se napraví! Držím palce
11/4/2013 1:48:45 PM
Som rád, že všetko dobre dopadlo. Keď som sa to dozvedel, až mráz mi po chrbte prešiel. Pozdravujem Dominika aj Ľudku, nech sa čo najskôr zotaví.
11/4/2013 12:16:23 PM
Pri sledovaní tohoto týždňa mi behá mráz po chrbte. Ako rýchlo, z minúty na minútu sa môže život zmeniť. Našťastie ste všetci v poriadku a zdraví. Prajem Vám, aby ste na tento nepríjemný okamih čo najskôr zabudli a aby Vaši anjeli strážny držali nad Vami ochrannú ruku po celý život.Srdečne Vás všetkých pozdravujem !
11/4/2013 11:26:17 AM
Vďaka všetkým za povzbudivé slová, snáď pri nás naši strážni anjeli budú stáť aj naďalej :)
11/4/2013 10:07:25 AM
Hlavně ,že se nestalo to nejhorší!!Přeji Vám všem uzdravení a to ostatní určitě zvládnete!!
11/4/2013 9:40:13 AM
Tak to je životní kotrmelec... Celou dobu je vše v pořádku a najednou je celá rodina v ohrožení... Raději ani nepomyslet... Štěstí při Vás stálo. Modřiny a rány se zahojí a auto vem čert... Posíláme pozdravy, brzké uzdravení a ať se daří!
11/2/2013 4:53:55 PM
Z těchto události jde po zádech mráz. Jak si život poklidně plyne a … najednou se všechno změní v jediném zlomku sekundy. Kolik takových příběhů se odehrává v každém okamžiku na celém světě. Měli jste obrovské štěstí, že v tomto případě se nic moc podstatného nestalo. Jen se teď asi vaše smysly poněkud zbystří a budete Ty a Luďka ještě více vidět, cítit a slyšet. Dominika to snad nezasáhlo a bude v pohodě. A máte společné druhé narozeniny. Přišli jste jen o věci které jsou nahraditelné, to nejcennější vám zůstalo. Bože, já vím že nejsi, ale kdybys třeba byl tak … ať to nikdy nedopadá hůř. A že Luďka pláče, když se na tento týden podívá … to je dobře. To je pláč, který očišťuje a je nutný aby člověk mohl žít dál. Jak jsem Tě Dalibore a Tvou rodinu poznal, jsem si jistý že to zvládnete a zase bude vše v pohodě. Přeji vám ať to je rychle jen vzpomínka a ať se tím smůla vyčerpala a dále se vše jen daří. Také si jsem jistý, že nejsem sám kdo na vás myslí.
11/2/2013 4:04:49 PM
Ještě včera jsem obdivoval, jak ty Tvoje týdny hezky plynou...a bác ho! Jsem rád, že to má šťastný konec.
11/2/2013 2:27:47 PM
Ten je teda "hustej"! To byl teda děsný "zážitek", ulevilo se mi, že jste celí a zaplaťpánbu, zdraví:-)Chudák Luďka, ale to jsou drobné ranky, snad se všecko zahojí a kabát, smůla, i když je oblíbený, je to "jen" věc, nahraditelná..To, co nahradit nelze, Vám naštěstí zůstalo, a to je dobře..Auto to odneslo nejvíc, ale jsou to jenom plechy a ty jdou nahradit taky:-)Držím palce, ať už jste všichni v pohodě a ještě bych ráda pogratulovala Ajce k synečkovi..Určitě ho brzo uvidíme,takže už se těším..Na Tiborka a na Vás všechny:-)Dávejte na sebe pozor, Dalibore!!Šárka..
11/1/2013 11:29:38 PM
To som rád aj ja.
Posádka auta, ktoré som trafil, vyšla z nehody našťastie úplne bez zranenia (ich VW Touareg je však tiež na totálku).
Ľudka ešte stále pri pohľade na tento týždeň plače. Mali sme šťastie, život ide ďalej...
10/30/2013 9:16:03 PM
Jsem rád, že to dobře dopadlo.


Tags more tags

next dayright arrow Autonehoda - 18. 10. 2013