Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Tobogán a sešup dolů - 16. 9. 2013
Share week
photo

16. 9.Monday

photo

17. 9.Tuesday

photo

18. 9.Wednesday

photo

19. 9.Thursday

photo

20. 9.Friday

photo

21. 9.Saturday

photo

22. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Poslední ráno ve Florencii...zasněný pohled vzhůru, moc tu zůstat déle...zde jsme bydlely...úzké ulice, legrační autobusy...pozdrav z dovolené, ale bohužel nedošel...dveře se zavírají a my odlétáme...u baráku mě zdraví kočka...realita mi opět nastavuje zrcadlo...a mé srdcové záležitosti volají po účasti nad skleničkou, nemůžu je v tom nechat
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/9/2013 11:58:32 PM
Přes všechny nesnáze to na mne celkově působí velmi optimisticky. V tomto případě to bude asi hlavně těmi dětmi, které zde zastupují symbolickou naději jako součást symbolického univerza. Všichni hledáme, ať už vědomě, či podvědomě, kdo jsme , odkud jsme přišli a kam směřujeme. A čím více si to uvědomujeme, tím více nás občas život bolí. Nicméně, změna je život a vždy to zlé přinese něco dobré. Já vím, jen prázdná fráze a slova, slova … ale mne vždy nejvíce posunulo dopředu, když mi někdo nějak ublížil nebo mne nějak naštval. Jsme civilizovaná společnost, ale v principu žijeme podle atavistických pravidel smečky vlků, jen si to více komplikujeme. Takže … furt ve střehu … to je správně heslo dne. A že se mi tu líbilo, už jsem psal a tak se kruh uzavřel. Jo a ještě: Předtím než umřu chci … ŽÍT.
11/1/2013 7:06:57 PM
Karlín jsem poznal (i bez komentáře). Byli jsme tam ubytováni loni na jaře. Už za čtyři týdny budu opět v Praze :-). Proupouští se všude :-(((. Také bojujeme za přežití. Damoklův meč je zdvižen až do dubna. Na druhé straně na to není čas myslet. Práce mám jak v kostele a nemám čas na Woláky jak bych chtěl :-(. Týden trochu pesimistický. Než jsem to dopsal, tak Šárka Lisníková něco prozradila. Swarry, tak ať se Ti v něm daří! Držím palce a foť lampy :-)
11/1/2013 6:40:27 PM
Každá špatná chvíle, nebo "den blbec" třeba, jednou skončí a po očistě v podobě sprchy a spánku následuje nový den, nový začátek..Nová naděje..Snad to bude další den lepší..A když ne, jsou další rána..A další..Z mé vlastní zkušenosti vím celkem určitě, že blbá nálada, smutno, splín a bolavo prostě netrvá donekonečna..A Tobě, Šári, přeju, ať to přejde co nejdřív a ať si rychle zvykneš v novém místě..To s tou "přesazenou kytkou", to znám taky..Neboj, vše bude dobréé, já to vím na 100%:-))Šárka..
11/1/2013 5:48:24 PM
Děkuji za reakce. Týden je opravdu pesimistický, protože jsem měla náladu pod psa, ještě bude následovat pár takových týdnů, ale slibuji, že se vše vyřeší :-). Maartinoo, super nápad! Moc ráda tě poznám, moc ráda zajdu na drink. Písni mi na mail swarry@email.cz, tam si vyměníme čísla a domluvíme se. Jé, tak to je jediná věc, která mě dnes potěšila. Těším se. Š.
11/1/2013 2:24:57 AM
Ahoj, Šáruš,to auticko na konci cesty sedlo :-) fotka s tucnakem pobavila, ale z nejakeho duvodu se mi moc libi ta prvni ve ctvrtek, je to jako kuze. Optimismem zrovna nehyris, ale to dovedu pochopit :-D. Jinak, nezajdem treba nekdy na drink? Kdyz uz jsme tady v teeej Praze obe dve :-D. Mej se a treba na videnou
10/31/2013 4:37:47 PM
Tak to je mi líto...budu zvědavý na další týdny a držím palce.!
10/31/2013 3:44:30 PM
Fajný celý týden!
10/31/2013 8:48:10 AM
název týdne svádí k pesimismu, ale přesto tvůj pohled na svět vnímám velice optimisticky. Podařená atmosféra celého týdne!


Tags more tags

next dayright arrow Tobogán a sešup dolů - 16. 9. 2013