Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Když srdce tepe v synkopách - 27. 9. 2013
Share week
photo

27. 9.Friday

photo

28. 9.Saturday

photo

29. 9.Sunday

photo

30. 9.Monday

photo

1. 10.Tuesday

photo

2. 10.Wednesday

photo

3. 10.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tento týden jsem neměl v plánu. Ale když tak bohorovně prohlašuji, že nemám co skrývat a například Štefanii poňoukám (to je slovo pro sběratelku NOLI) aby zveřejnila operační týden … no, co se dá dělat. Ráno v práci udělali zedníci další nové díry do budovy, snad nespadne. Už třetí týden se pokouším zachránit fotografický archív, na řadu přišly DVDčka. Našel jsem přitom spoustu věcí, co jsem hledal dříve. Odpoledne na nákup … nedali tam těch cedulí málo, ještě se dá projít. Česnek, je základ moji stravy. :-) Rudná je odpoledne tradičně ucpaná, naštěstí jedu domů proti proudu. A už si v autobuse dáváme na zahřáti, všimněte si prosím, že Hugo na to hraje jako na flétnu. To je tím, že jedeme na koncert. V kostele sv. Václava ve Václavovicích dnes zpívá Irena Budwaiserová. A zpívá ji to fakt výborně. Kostel je mladý, postavený teprve po revoluci a je moc pěkný. Byl to výborný večer.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/17/2013 9:50:56 AM
Bezva :-)
10/17/2013 9:47:37 AM
Tagy samozřejmě řešíme dnem i nocí. Jejich systém by měl být vyřešen aktualizací stránek, kterou momentálně řešíme a plánujeme.
10/17/2013 9:40:31 AM
Jo, tagy, ty mi dávají zabrat :-) Kolikrát se na ně radši vyprdnu. Myslím, že prakticky je to vyřešeno na Fléru. Ale chápu, že redakci se to asi nebude chtít jen tak předělávat.
10/12/2013 12:32:47 AM
Děkuji vám všem pěkně za slovíčka a za podporu. Mám zas sebou další zdravotní týden, zatím pořád vypadám jako simulant. Naštěstí. Mirko díky, já tedy té hvězdičce budu věřit. Šárko, objektiv je obyčejný univerzál Tamron 18-200, koupil jsem ho za 1800,- Kč a teď ho má půjčený Pepík, než mu opraví jeho. :-) Martine, rýmičku znám, to známá chlapská smrtelná nemoc na sedm do křížovky. Zdeňku, mne zdejší zadávání tagů hrozně štve. Teď jsem zkusil, že se to sice trochu vylepšilo, už se to vždy nevrátí až do titulu, ale stejně je to dost málo použitelné. Já jsem z oboru a vím, že tohle se musí řešit úplně jinak. Kdysi jsem to redakci psal. Když jsem začínal, tak jsem tagy umisťoval a trvalo mi to déle, než složení a popis týdne. Ale jo, Zemana doplním. :-) Lenko a Ľubo :-)))). Olgo, ono to bude tím, že život JE procházka růžovým sadem. Jen to semtam nevidíme a málo si vážíme toho, že ŽIJEM.
10/9/2013 5:53:49 PM
Nevím, čím to je, ale na WoLu ty pos... týdny vypadají jako procházka růžovým sadem. To je velmi povzbudivé.
10/9/2013 5:44:30 PM
No tak tomu sa povie ťažký týždeň. Srdce klepe nepravidelne, auto klepe pravidelne... prašť jak uhoď. Dúfam, že to bola len náhoda spôsobená len chvíľkovým rozpoložením a že teraz si úplne v poriadku.
10/9/2013 12:53:17 PM
Líbí se mi ten nadhled, takhle se mají zahánět nemoci :-) Tak doufám, že to zabralo a srdce už zase tluče tak, jak má. Zdravím (od slova zdraví). Lenka
10/8/2013 9:41:22 PM
Zdeňku to jste mě teda vylekal!!!Ale hlavně že to dobře dopadlo:) Černá rajčata znám ale ještě jsem je neochutnala, další výzva:)
10/8/2013 2:14:59 PM
Zdeňku,protože jsme spolu předevčírem mluvili, nepolekal jsem se tolik, jak bych se normálně polekat měl...snad už jsi v pořádku a necháš se zlákat na to pivko...:-) Týden je to výborný a je v něm tolik humoru, že by to tam člověk za daných okolností nečekal. Ale my jsme holt takoví chlapáci, já to znám...jen se udělá trochu lépe, už zase máme ramena...před dvěma roky jsem měl taky nějakou podobnou indispozici a prošel jsem podobnou procedurou...a taky jsem si dojel pro žlutý trikot...a od té doby mám pocit, že jsem snad nesmrtelný...tak bacha!!!
10/8/2013 1:34:23 PM
Skvělý týden...neříkám nic nového, všichni, kdo tady nahlédli už to řekli a další řeknou... pobavila jsem se skvěle, i když se srdcem neradno si hráti( to jsem si půjčila a myslím to na všechny způsoby) ...zdravím, přeji zdraví a těším se na další týden..
10/8/2013 10:17:40 AM
Již druhý týden s česnekem :-) Prezident byl i u nás propagovat jeho stranu a já tam raději nešel ( doplnil bych ho do tagu ať se v budoucnu snáze hledá naše historie ). Když vidím tu hromadu dřeva tak se mi dělá špatně. Za domem na nás čeká 18 kubíků akátu.... Díky za MINI, stále věřím, že jednou bude znovu v garáži i když váhám jestli ten původní, nebo už jeho nástupce... A ať zdraví slouží!!!!
10/8/2013 9:12:09 AM
Zdravím Vás Zdeňku, když jsem viděla pondělní západ sluníčka a ty kouzelné siluety a neuvěřitelné barvy, říkala jsem si, že lepší fotku už ve Vašem týdnu asi nenajdu.. a ejhle. Středeční devítka převálcovala všechny ostatní :-)). Už dlouho jsem se tak nenasmála. Super :-)!
10/8/2013 8:47:18 AM
Ahoj Zdeňku ... jééžiš já jsem už vyklepaná doma i když má někdo jen chřipku :-) a děláš dobře medík posiluje já na něm ujíždím a tak doufám že se to na mě do budoucna ukáže:-)))) jj srandičky st9 :-)))) černá rajčata ??? viděla jsem v Lysý fialové brambory ...to jsou ale úlovky :-)))úplně úžasná fotky je šípek ...hodně zdravíčka a trochu více odpočívat a neponocovat u pc na Week of life :-)))) ahoj ♥ já už chrápu v 22 to víš na vesnici :-)))
10/7/2013 6:06:33 PM
St 9 :-)))), fajn týden.
10/5/2013 9:16:05 PM
Zdenku nestraš. Říkají, že srdce máme jen jedno a prej to bez něj nejde.
Lísteček v trávě je fajn, stejně tak i bobule. A na pupínky pozor! U nás chlapů to může být smrtelné, stejně tak, jako rýmička a jiné ohyzdnosti!!
10/4/2013 10:47:10 PM
Rudná je ucpaná ? Jsou i časy, kdy na ní není auto. Také jsem byl dnes překvapen (cca 18:00). Mám pořízenou fotku asi o 100m zpět. Vím, že to nebyla žádná sranda, ale popsal jsi to z humorem, jak jsem tipoval. Západovka je skvělá. Zemana jsi vyfotil hezky a popsal po pravdě.Jako terorista vypadáš neodolatelně :-). Moc hezká čt6! Jedno srdíčko jsem našel v neděli v lese, kdybych věděl, že v té době se trápiš někde v nemocnici, tak jsem Ti ho vzal, aspoň jako woodoo talisman. Zdeňku, drž se !! Hold už nejsme žádní mladíci.
10/4/2013 10:21:01 PM
Mám je totiž taky, teď momentálně na srdci..Ale i díky Tobě a všem přátelům tady to není tak hrozné..Takže Tě pozlobilo také srdce a ještě vůz? Nejste spolu nějak provázáni? Můj tatínek říkal naší staré škodovce "Jogínek" a doslova cítil každou její "bolístku", každý nepatřičný zvuk..Ono na tom asi něco bude..Moc se mi líbí u Tvé maminky v kuchyni..Taková domácká hezká atmosféra, škoda, že nejdou přenášet i vůně..A u Vašich je pokaždé veselo..A pokaždé jim pomáháš, to bylo dřeva!Je to veliká pomoc.. Také se snažíme dědovi na Hamrech pomáhat, chystá dříví od jara až do sněhu:-)Opatruj se, Zdeňku, těším se, že zas uspořádáme něco fotoprocházkového..Zdravím také Aničku a rodinu:-)Šárka..
10/4/2013 10:11:06 PM
Zdeňku, popravdě jsem se trošku dost lekla, co je s Tebou, a v závěru se mi zase ulevilo..že jsi zdravý a že to zjevně "neklaplo":-))Myslím s tou výbušninou:-)Zdraví máš jenom jedno, takže se nediv ani Aničce a hlavně mamince, že Tě klidně svážou do toho kozelce a svěří lékařům..Teda osobně cítím největší nebezpečí z blbců a ..z doktorů..Bohužel..Asi proto, že jsem ještě vlastně nikdy nebyla nijak vážněji nemocná...Ale čím jsem starší, uvědomuju si smrtelnost a zranitelnost víc a více. Tak nám nastala chladná rána:-)A cože to máš za objektiv?? Bobulky jsou jak z reklamy na podzim..Hmm, tak pana prezidenta jsem nějak prošvihla..No ale koukám, že to zvládl i bez mé úžasné přítomnosti, i když s ní by to bylo jistě mnohem mnohem krásnější:-)))Pěkně jsi ho "zachytil"..Mám pocit, že Tvá fotka je lepší než ta oficiální od Herberta Slavíka, která se dle mého skromného soudu nepovedla..Ale ono na fotce v tomto případě asi nesejde..Fleky se umyjí, ty na těle..Ty na duši nezmizí, jen vyblednou..
10/4/2013 1:07:56 PM
Zdeňku,tak vážný týden ,tak skvěle popsaný!!! s takovým humorem:-)) Středeční 9, no to jsem se zasmála a ta doprovodná věta:-))Zdeňku ,a jak?? klaplo to:-)))Týden opět na výběr redakce,jinak to nevidím!!!Tak ,to vidím v černých barvách....nikdy se na mě nedostane:-))))))))))))Děkuji Ti za Tvoje komentáře k mým týdnům a za přátelství ,kterého se mi tu dostává:-))Ahoj a těším se na další Tvůj týden.....hvězdička nelhala s tou dlouhověkostí.Já jsem se srdcem prodělávala to samé:-))))Hodně zdraví přeji!!


Tags more tags

next dayright arrow Když srdce tepe v synkopách - 27. 9. 2013