Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Poslední prázdninový týden aneb škola za dveřmi - 16. 9. 2013
Share week
photo

16. 9.Monday

photo

17. 9.Tuesday

photo

18. 9.Wednesday

photo

19. 9.Thursday

photo

20. 9.Friday

photo

21. 9.Saturday

photo

22. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tak už mě tu máte popáté. Týden opět focen digitálem :) 1/ Takovou kožešinu nenosím kolem krku, ale občas nám ležívá v obýváku na zemi aneb detail Lily. 2/ Na zastávce narážím na mouchu tse-tse zkříženou s komárem :) 3/ Cestou k rodičům zjišťuji krutou "pravdu" dne, týdne, měsíce, roku, života… – Ježíš mě NENÁvidí! 4/ Před prahem bytu od rodičů – jsou momentálně na dovolené, tak musím nakrmit to jejich zvířectvo :) 5/ Krmení divoké zvěře proběhlo rychle a úspěšně, všichni živí (zatím). 6/ Cestou od rodičů v trolejbuse chycena při činu :D 7/ Zkracuji si chvíli čekání na tramvaj u Elektry. 8/ Zítra mi začíná zápis předmětů do navazujícího studia, tak hledám nějaké zajímavé C předměty. Je jich vskutku hodně. Na většinu se ale nedostanu, tak snad další semestr. 9/ Hrátky se stíny.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/27/2013 11:14:05 PM
Díky všem za nakouknutí :) přes týden jsem moc nestíhala - nový obor, noví lidé, nové předměty a vyučující.. takže si zvykám a adaptuji se :) Jirko, jedná se o seriál Hra o trůny, teď běží ve čtvrtky večer na ČT2 a je to podle knižní předlohy, kterou totálně hltám :) samozřejmě, knížky jsou lepší že :) Mirko, zatím to na vykročení správnou nohou vypadá. Vstupuji mezi nové lidi, kde jsou různé skupinky lidí, co se znají. Já neznám nikoho. Ale myslím si, že už jsem zapadla. Chce to čas, navíc za 2 týdny máme adapťák, tak to bude určitě supr :) Šari, je to čertisko u Dřevoprodeje. Teď jsem musela přelízat na tramvaj přes koleje, měli jsme v podchodu potopu :)) jo, Zdeňku, Tim Burton je úžasný, a o Deppovi ani nemluvím. Ospalá díra byl snad první film, který jsem od něj viděla a byla jsem tak nadšená, že jsem si ho musela nahrát ještě "tehdy" na VHSku:) Hani, vizitka je rodičů, ale na poslední úpravy obličeje u zamykání vynikající :D Díky všem za nahlédnutí a jdu už mrknout na vaše týdny
9/27/2013 7:24:43 AM
Zdravím, Evo : ) Jak se tak dívám, tak ty "kožešiny" jsou si fakt podobné : ) Ta naše právě somruje moji snídani...jinak máte moc originální vizitku na dveřích...Gratuluji Přemkovi k práci a ve skrytu duše si říkám, že když se to povedlo jednomu, povede se i dalšímu...ať se Ti ve škole daří a Přemkovi v práci také : )
9/26/2013 11:17:03 PM
Konec prázdnin na konci září, no Ty se máš. :-) Pondělní moucha je skvělá. S Ježíšem to je podle mne trochu jinak … je mu to fuk. Výborná je také úterní vlakovka. U Dluhošů hrajeme taroky. :-) Na bolavou hlavu používám slivovici,jako ostatně na všechno. Televizní hádanku nerozluštím, já se na televizi skoro nedívám. :-) Páteční jednička :-))) Přemkovi gratuluji k novému zaměstnání. Oblíbený film poznám, já mám pro Tima Burtona (a JD ostatně také) slabost, je skvělý. Můj oblíbený je Ospalá díra. No, nedělní dvojka, to už je skoro u nás. Evo bezva, líbilo a přeji šťastné vykročení do nové školního roku.
9/26/2013 7:46:24 PM
Ahoj Evi:-))Moc se mi to líbí, ten paňáca s vidlemi a nožíkem je u dřevoprodeje?? Nebo jinde?? Nějak teď nevim..Líbí se mi, že Přemílek pečuje o Tvé nožky..A máš pravdu, je to spermie, ta na tom nebi s mraky, bloudí a hledá cíl..A jestli nezmokne, najde jej:-)Moc se mi líbí autoportrét z vlaku, ten je parádní..No a schovka s Lily, vsadím se, že vím, kdo je u Vás doma absolutní vítěz všech her:-)TAk do toho nového studijního období přeju hodně sil, odhodlání a porci štěstí, ať se Ti, Evičko, daří!! A Přemkovi taky, samozřejmě:-))Mějte se všichni krásně..Šárka..
9/26/2013 3:23:13 PM
Fajn, pobavili ma fotky aj popisky...:))
9/26/2013 2:26:31 PM
Tvůj týden se mi moc líbí, krásné detaily a vtipný komentář oceňuji...
9/26/2013 1:12:36 PM
Krásný týden a již brzy mě předeženeš. Jirko děkuji. 1.10 mě můžeš vidět okolo 8am postávat v TT na recepci ;)
9/26/2013 12:41:58 PM
Jo, a nedělní 9 je super a doufám,že jsi vyrazila tou správnou nohou:-)))Pa...
9/26/2013 12:40:29 PM
Ahoj Evo,u Tvého týdne.Je moc pěkný...Pondělní 2 a 6 jsou skvělé!!Krmení divoké zvěře pobavilo:-)))Koukám ,že pršelo všude...úterní 4 moc pěkná!Hezky zpracovaný týden,ahoj příště:-))
9/26/2013 11:46:01 AM
Jsem rád, že pokračuješ. Líbíly se mi: Po4, Po9, Ut4, St9 a rozcestník :-) Pá1!,Pa3 a Ne7 :-), Hádanka: 1. Život savců nebo 2. Total recall :-). Výborně, mám nového kolegu a Woláka !!! :-). Bude tu třetí Čech. Zámky na mostě přibývají, já tam byl včera a nezaregistroval jsem je. Přitom jsem se snažil fotit všema směry :-). Hádanka 2. Film jsem viděl 2x. Ale musel jsem si ho vygooglit. Vypadá to, že budeš pokračovat a to je dobře. Už se těším na další týden.


Tags more tags

next dayright arrow Poslední prázdninový týden aneb škola za dveřmi - 16. 9. 2013