Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Začátek školního roku beze mě - 31. 8. 2013
Share week
photo

31. 8.Saturday

photo

1. 9.Sunday

photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday

photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Bramborová brigáda. 2. Kromě brambor jsme našli taky rodinku ještěrek. Naštěstí se všechny vyhnuly traktoru a jsou v pořádku. Radši je ale odnášíme do bezpečí. 3. Čekání na odjezd si krátím focením květinového záhonu Petrovy babičky. Cínie lákají motýly, které miluju. 4. Petrův děda nás nenechá odjet bez svačiny, takže míříme na jejich dvůr. 5. Petr na traktoru je pomalejší než já na kole, tak si můžu dovolit ostružinovou zastávku. 6. Děda si vypiplal krásné králíky, kteří se stali spíš mazlíčky. 7. Děda Blažek, to je prostš víno, kam se podíváš. 8. Odpoledne Petr opět pracuje na stropě terasy a já peču buchtu na večerní oslavu narozenin. 9. Vše je nachystáno, dárky připravené, můžeme vyrazit. Tímto se ještě jednou omlouvám svým játrům.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/27/2013 2:10:46 PM
Jeeej, vy ste boli v Čejkovicach na bylinkovych slavnostiach. Aj ja som chcela ist, Katka ma totiz ukecavala jak je tam kraaasne. Ja som ale bola v Javornikoch tak mi to nevyslo... Ale jak vidim, mali ste sa dobre :-). Inak week krasny, psy zase santia. A zaujimavy bol ten nakladiak v prujezdu :-). Jo, a ja mam kolegu z Miroslavi ;-).


Tags more tags

next dayright arrow Začátek školního roku beze mě - 31. 8. 2013