Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Mých sedm - 16. 9. 2013
Share week
photo

16. 9.Monday

photo

17. 9.Tuesday

photo

18. 9.Wednesday

photo

19. 9.Thursday

photo

20. 9.Friday

photo

21. 9.Saturday

photo

22. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes jsem si přivstala v nemocnici jsem ještě za tmy.Absolvuji léčbu a tradá domů,kde na mě už čeká Luba.Jedeme na rehabilitaci,k zubaři, také na kontrolu k lékaři a vyndání stehů.Rehabilitace se protáhla už na tři hodiny léčby, a tak mám nyní dost času.Nakoupím ,už jsme doma zase bez zásob.Všude samé super ceny,kdo by nenakupoval,kdo by odolal:-)))Ještě mám trochu času,a tak si krátím dlouhou chvíli hraním s brýlemi.Mílovými kroky běžím Lubovi pomoci z rehabilitace.Občas se svezu i výtahem:-)))Do večera už se nezastavím a než vlezu do postele nevidím na oči:-))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/3/2013 1:59:01 PM
Musel jsem se vrátit o týden zpátky, abych pochopil souvislosti, začíná to tam u vás být nepřehledné stran těch úrazů...no a zírám...a vůbec nezávidím...jste oba stateční a dobří lidé, i přes ty trampoty by vám jeden záviděl...
9/29/2013 9:32:43 PM
Velice pěkné a zajímavé. Ostatně jako všechny Vaše fotky.
9/27/2013 11:32:51 PM
Ahoj Mirko, holt, co se má stát, se stane :) já teda naštěstí ještě doteď neměla nic zlomeného (klepu na stůl) - kromě tužky :)) člověka to omezuje a limituje, musí se tomu přizpůsobit a plno věcí přeorganizovat. Ale hledejme pozitiva. Počasí už stojí za starou bačkoru a i tak se můžeš věnovat zvířectvu, focení a rodině :) teď budeš opečovávána Ty! :) možná se Ti vesmír snažil říct, že se neustále za něčím honíš a neodpočineš si, nenajdeš si na sebe čas.. tak Ti ho dal :) Pozdravuj rodinku a měj se krásně! :)
9/27/2013 6:47:45 PM
Inu, když se se*e, tak...-)Ale pozitivní je, že jsi zjistila, kolik milých, laskavých a opravdových přátel máš, Mirko!:-)Smůla s nožkou a vlastně i kus štěstí, protože to ještě nedopadlo nejhůř..Ty jsi bojovnice, žádná bačkora a navíc na to nejsi sama, máš všecka ta chlapiska kolem sebe, která pomohou jak fyzicky, tak duševně:-)A třebas jenom tím, že Ti obsadí kus postele, zlobí a dělají Ti společnost..A já Vás všecky moc zdravím a přeju brzké uzdravení Vašim nožkám a dávejte na sebe pozor:-)Šárka..
9/27/2013 6:46:27 PM
Paní Mirko no to je strašný ...vysušit louži a dostat sádru no našla jsem jeden citát : Člověku, který si zlomil nohu, můžeme v jeho neštěstí pomoci tím, že ho přesvědčíme jak snadno si mohl zlámat vaz Immanuel Kant přeji pevné nervy a vzájemnou pomoc u Vás doma :-)♥.zdravím Jana
9/27/2013 6:31:31 PM
Zdeňku,umíš potěšit a rozesmát:-))))Ahoj příští týden:-)Moc zdravím.....
9/26/2013 11:01:02 PM
Mirko, Vy jste úžasná. S takovým přehledem a bravurou zvládnout a dokončit týden navzdory nepříznivým událostem … hluboce smekám. Spadnout do kaluže pod sanitku … no jakou to asi má pravděpodobnost? Úraz mi připomněl můj začátek na WoL, já se doma nudil se zlomeným kotníkem a manželka o mne příkladně pečovala. Vy k tomu máte ještě na starost rekonvalescenci manžela … znovu smekám. Setkání FR je báječné a krásně umocněné o starost Vašich přátel a zorganizování dopravy. A ještě to je nádherně z toho dne, jak jste ho zaznamenala vidět. Skupinka v zrcadle, to je výborné, tohle mám moc rád. :-) Mirko, držím Vám všechny palce, ať to zvládnete. Naprosto zbytečně, protože Vy to zvládnete … je to hned zkraje vidět. Chce to trpělivost … neznám diagnozu … já to měl 4 týdny nechodící sádra, 4 týdny s podpatkem a 8 týdnů rehabilitace. Mějte se.
9/26/2013 8:15:07 PM
Zdá se mi, že se opět potvrdilo, že co nás nezničí, to nás posílí. Bezvadné fotky.
9/26/2013 3:36:43 PM
Děkuji Noli,byl to zážitkový týden:-))
9/26/2013 3:21:40 PM
Mirka, to bolo naozaj šťastie, padnúť pod kolesá sanitky (aj keď s pochrámanou nohou a vymáchaná v kaluži)...:)) Jedna noha v rodine sa ešte poriadne nezahojila, a pribudla ďalšia...Ale potvrdilo sa, že v núdzi poznáš skutočného priateľa...Želám rýchle uzdravenie...:))
9/24/2013 10:23:42 AM
Mirko koukám, že si toho za celý týden prožila jak někteří za celý rok! :-). Je mi moc líto Tvého zranění, ale je kouzelné pročítat, jak se s každým dnem lepší Tvoje náladička, objevují se nové radosti a jak celé situaci čelíš a nepropadáš ji. Děkuji i moc za zprostředkování setkání FR v Praze, muselo to být úžasné. Mrzí mě, že už nemám kvůli WOL a dalším foto-povinnostem na soutěž tolik času. Musím si někdy vyhradit volný den a projít všechny Vaše krásné příspěvky. Držím moc palce, ať jsi zase brzy fit :-). Krásně zpracovaný týden!
9/23/2013 12:29:20 PM
Přes všechny peripetie a depresivní chvilky, je to týden, z něhož je patrný Tvůj optimismus.Kadeřnická paráda se povedla, jak jsem se přesvědčila na vlastní oči. Stejně tak snímky ze setkání jsou prima. Zdravím a přeji, aby noha co nejdříve sloužila původnímu účelu. :-)


Tags more tags

next dayright arrow Mých sedm - 16. 9. 2013