Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Od všeho trochu - 7. 9. 2013
Share week
photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday

photo

12. 9.Thursday

photo

13. 9.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Slunce vychází za panelákem. Obloha bez mráčku. Jedeme do Loštic, města snů mého manžela. Asi kvůli tvarůžkům. Srdce na mostě. Vnímám ho jako memento. Jezděme opatrně. V Lošticích se zhlížíme ve výloze podnikové prodejny výrobny tvarůžků. Řady pochoutek vybízejí k velkému nákupu. Ve městě najdeme synagogu. Prohlížíme část mobiliáře z již neexistující olomoucké synagogy a posloucháme vyprávění o smutném osudu židovských rodin. Na zpáteční cestě se zastavujeme v obchodním centru v Olomouci. Potřebuji něco na zimu. Pod klenbou haly je latinský nápis a na zdi tabulka s překladem. Stojí za přečtení a přemýšlení.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/19/2013 12:28:03 AM
Ty tvarůžky … tohle už jsem tady psal mnohokrát … je po půlnoci, časový zámek už mne do ledničky nepustí a já jsem v týdnu s takovými mlsotami. Tvarůžky miluji, jsou to čisté proteiny a navíc sama chuť, to se u jídla jen tak nevidí. Naštěstí hrajeme taroky u Dluhošů a tam jsou nejlepší tvarůžky v Ostravě a tak se aspoň mohu těšit. No, je to moje vina, k WoL se většinou dostanu hodně pozdě, až mám splněno vše ostatní. Ano, všechno má svůj čas, problém je jen v rozpoznání kdy právě nastal. Husband jako ingredience do salátu je skvělá, a ryby v mléčné dráze také. Výborné je celé zasněné pondělí. Úterní Babiš ... člověk by řekl že příklad VV národ vyléčil, ale stejně jsem zvědavý jak moc jsme hloupí. Středeční západofka, to mám moc rád. Jitko, máte to výborné a na chmury a trudomyslnost je nejlepší míč. Stačí si pinknout a je to. :-)))
9/18/2013 12:39:43 PM
Krásna východovka aj západofka, detaily a osobité pohľady. Tvarúžky všetkých druhov, tvarov, veľkostí a príchutí milujem (na rozdiel od členov mojej rodiny)...S váhou bojuje asi každá žena, aj ja celý život, a až teraz na staré kolená som prišla na to, ako s ňou vybabrať...:))
9/16/2013 1:39:26 PM
Děkuji moc za nahlédnutí...
9/16/2013 1:28:15 PM
A je tu opět skvěle zachycený týden, nabitý velmi pěknými detaily.
9/16/2013 1:06:18 PM
Zase pohoda ,výlety a pěkné snímky:-)))Ahoj v Praze:-))Dnes mám moc velký kalup,pa.


Tags more tags

next dayright arrow Od všeho trochu - 7. 9. 2013