Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Medzinárodné vzťahy sú na vynikajúcej úrovni - 6. 9. 2013
Share week
photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday

photo

12. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Už je zase páťulinek a venku je nádherně. Je to ovšem počasí kočičí, teploměr ukazuje 10 stupňů. Uklidím byt, fotka vysavače je pochopitelně novým bleskem a objektivem. Dobrý, ne? Jeden autoportrét, no moc se mi do toho uklízení nechce. Pak jedu do práce kolem Ostravice. Cesta to je velmi špatná, ale zato je to dál. A řeka po ránu to všechno vynahradí. V práci si pouštím celý den Floydy, včera mne naladil Jirka Kotiš. Odpoledne jedu domů zase kolem řeky, ale tentokrát kolem Odry a pak přes Komeňáky zase kolem Ostravice. Večer jdeme na pivo, hele na Slezské jezdí úplně nové Ferari. Ten zvuk, to se musí slyšet. :-))) U Dvořáčku potkáváme kamarády a tak se nám páteční večer pěkně vydařil.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/3/2014 10:03:43 PM
fandím fotkám ovoce, to moře mě pobavilo :) a Ostrava a Bratislava . .:)) a v Bratislave mají super Dům Umění a celkově street art a nejlepší palačinkárnu! :)
9/28/2013 9:18:15 AM
Ludmilo díky, fakt se na týden z Bratislavy a na Čumila moc těším :-)))). A ještě jednou díky všem za nákuk a slovíčka. :-))
9/28/2013 12:29:06 AM
Dobrý večer! Už jsem u Vás byla, ale nenechala jsem komentář. Na Vaši počest a na propojení týdnů na WoL jsem taky vyfotila čumila, když jsem byla se Zdendem u Oli v Bratislavě:) A souhlasím s Vámi, není lepšího průvodce:) A jelikož pršelo, taktika držení si deštníků navzájem přišla vhod:D Jinak Pink Floyd - super výběr, líbil se mi úterní detail červíka, okurková maska a středeční barevný hotel a mohla bych pokračovat dál. pěkný week:)
9/22/2013 7:36:16 PM
Konečně jsem se sem podívala, nějak jsem pozapomněla:-)Takže Zdeňku, Ty máš doma mimozemšťana z planety Vokurkon?? Já myslela, že je to Anička a zkrášluje si pleť:-)Jsem to ale bloud:-))Bratislava, hmm, tak tam jsem taky nebyla:-))Průvodkyně mi velmi připomíná Olinku:-)))Je to přesně taková sympaťanda a krásná ženská, jak vypadá ve svých týdnech:-)A vidím, žeTě opravdu inspirovala těmi hrátkami s potravou, mimochodem velmi hezké je to moře s lodičkou..Netruchli, budou další léta:-))A to bys asi nebyl Ty, kdyby tu chyběla nějaká ta makrostudie, vosa fakt vypadá na pěknou bestii takhle zblízka..Zrovna dneska jsem dvě sejmula při obědě:-)No co, nemají mi lézt do talíře:-)Děkuji za minulý komentář, byla jsem teď nějak "vykolejená", takže jsem ráda, že už se začínám vzpamatovávat:-)Ahój, zdravím i Aničku, její mamince přeju hodně sil a hlavně vůle, snad to dopadne dobře..Nemá to teď snadné, je dobře, že Vás oba má..Tímto zdravím i ji a taky Tvé rodiče:-)Šárka..
9/19/2013 4:09:00 PM
...a já už nic psát nebudu :) Jen to, že jsem konečně taky nakoukl a líbilo se mi toho tady ažaž
9/19/2013 11:11:21 AM
Ahoj Zdeňku, vidím, že Tvoje nadšenie z blesku sa nápadne podobá tomu môjmu, keď som si ho kúpil :-) Super výlet do Bratislavy, je zvláštne ako sa to človeku hneď spojí - povieš mesto a hneď naskočí meno woláka :-) tiež mi napadlo, keď sme šli do BA, že aha NOLI je odtiaľ a v Košiciach Štefánia Spišáková (a s tou som sa stretol, paráda, už čoskoro bude) Páči sa mi tu toľko fotiek (osa, hotel, samospúšť v aute...), radšej sa nerozpisujem :-)Zdravím Ťa a pripíjam na medzinárodné vzťahy...
9/19/2013 1:01:56 AM
Děkuji vám všem pěkně za slovíčka. Ráno jedu na pár dnů na Šumavu a tak se odmlčím, slyšel jsem že tam není moc dobrý signál. :-) Mimozemšťan děkuje za pozitivní ohlasy. :-) Jano, rozhodování je těžké, ale zase to těšení to je něco. To co sis vybrala je dobré a určitě nebudeš zklamaná. Možná je ještě lepší na začátek Nikkor 18-105 a slušné dlouhé sklo pak lze dokoupit docela levně. Přemku, vosa je focena objektivem Revuenon 70-210 s obráceně nasazenou pevnou padesátkou. Noli, Tvoje nasazení pro wolsurfing je úžasné. A Ferrari … no aspoň svézt bych se někdy chtěl. Žihadlo určitě vyfoť, máš na makro nejlepší přístroj z nás všech. :-) Evo, já mám střeďulinku už dnes. IQ test má právě jediné řešení, já se jednoznačně ptám, kam jdu. :-) A Ty víš, že jdu správně. Gábi, nechat krytku doma, to mne nenapadlo, mohl jsem ušetřit pár dolarů :-))))) Mějte se.
9/18/2013 10:07:26 PM
vynikajúci týždeň! Vosa má vážně roztomilý výraz, ani nevypadá že je po ní. Tak zásoba krytek je patřičná, když teda nemáš tu podprsenku, já jsem barbar, mám na foťákách filtr a krytku mám doma, abych jí neztratila. Středa/5 vám to moc sluší. Obrázkové talíře jsou k sežrání a ten okurkovej mimozemšťan taky. Houby v sobotu jsou jako focené v poledne. Blesku to fakt jde (nebo je to fotografem? :o) Já jsem Šťastná a doufám, že mi to vydrží nafurt :o)
9/18/2013 5:28:26 PM
Tak zatím je jen středečka, ale další páťulínek je za dveřmi :D jéé, u Dvořáčků jsem nebyla dlouho.. ale brzo budu! :)) na sobotní 9 nejsou lysohlávky, co? :) ten "IQ test" na středeční 7 má ale 2 možná řešení:) buď jsi vyluštil tento symbol, který Tě navedl na pánskou toaletu, anebo jsi šel tam, kam Tě šipka táhne :D no a ta vosa... spíš se divím, že přiletěla na návštěvu neupravená :) Ale ty tvoje ranní výjevy na talíři.. umělce v sobě nezapřeš! :) na čtvrteční 1 je rozhodně panorama paneláků, na které máte doma výhled :) takže zase za 5, kolego! :D
9/18/2013 1:59:46 PM
P.S.....Žihadlo je super, musím niekedy odfotiť v mikroskope včelie....P.S.: Lodičky a pod. ma potešili formou aj obsahom, len tak ďalej a 93 bude reálna aj bez tých bio pochodujúcich bielkovín...:)))
9/18/2013 1:57:43 PM
Ahoj, Zdeňku, medzinárodné vzťahy a moravsko- slovenské priateľstvo v tomto týždni prešli zaťažkávajúcou skúškou a myslím, že obstáli....(ja som to mala dupľovane, aj s Liduškou a Zdendom) ... Ferrari je v našej rodine symbolom niečoho nedosiahnuteľného, bratia ho najprv kreslili, potom ho v malom aj dostali- v podobe “angličákov“, a dodnes, keď od nich niekto niečo CHCE, oponujú: a ja chcem FERRARI... Dyňu Hokkaido som sa pokúsila dopestovať aj ja (milujem z nej polievku), a tiež mi narástla iba jedna z každého semienka ( pritom rastlina- ADÉLA- bola cez pol záhrady)...A pozor na plody mochyně, nezrelé sú jedovaté (kamarátkine deti sa priotrávili)... Kanalizace...:))) Mimozemšťan vie čo robí, prírodné AHA kyselinky majú zázračné účinky..(Ja som raz vydesila mamu, keď som sa napatlala jahodami...:))....Farba jogurtu ladí ....A vidím, že so zásobou krytiek si myslel aj na svoje klony (ťažko sa môžeš inšpirovať Lekou V., ktorá si ich bezpečne odkladá do podprsenky...:))
9/18/2013 12:20:18 PM
Týden, v kterém je i jiný člen WOLu mě zajímá ještě víc :) Opět máš podařený týden. Koukám, že jsi s bleskem i objektivem maximálně spokojen. Vosa je super, makrokroužky, nebo nějaké makro sklo?
9/17/2013 11:22:33 AM
Ahoj ...Bratislava musela být fajn a ten komentář mě rozesmál po druhé myslím čtvrtek :-))) a fotka čt 4 :-)))) co bych měla říkat já s mým broučkem přála jsem si holčičku splněno přála jsem si peugeot 206 mám ho a co do třetice ??? nevím ...ovocný strom a talíře žasnu nad fantazií :-))a fotky ne 8-9 jak mám blbou náladu tak tedy smích nedržím:-)) ahoj Zdeňku umíš ! zdravím a ještě fotím s coolpixem...neumím se rozhodnout!ahoj
9/15/2013 8:16:47 PM
Také jsem hrátky s jídlem už někde viděl, mimozemšťana ješte ne :-). V Bratislavě jsem už nebyl šest let, zase vidím známá místa a známé tváře :-). Vosa je inspirující, jen nevím co bych měl pitvat já. V úterý jsi chyběl, teď už vím proč.
9/15/2013 11:31:21 AM
Líbí se mi pondělní 9, úterní 8 a 9. Jinak hodně dobrot v tomto týdnu :)


Tags more tags

next dayright arrow Medzinárodné vzťahy sú na vynikajúcej úrovni - 6. 9. 2013