Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 45 týden...tento týden jsem nezvládla :-( ale podzim je na dosah :-) - 5. 9. 2013
Share week
photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tento týden jsem si opět dokázala že jsem to podcenila ..depky nemoc sychravo škola ....no nemůžu si jen stěžovat taky jsem o rok starší a jako dárek jsem si vybrala :)) ale to až příště :-))) 1-3)doháníme počasí mám tady malíře a trochu upravuje přední stěnu u baráku ten prokoukl:-)4-5)dozrává víno ale pomalu 6-8)jůlinka je sama a tak pořád vyhledává mojí společnost příští jaro bude nové kotě 9)už to začíná
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/18/2013 9:05:29 AM
Souhlasím se Šárkou, týden je skvělý a po žádné depce ani památka ;-) Nachlazení se asi nevyhneme,tak to chce hodně vitamínů a optimismus:) Zdravím vás:)
9/17/2013 9:22:37 PM
Mě se zdá, že se, Jani, moc podceňuješ:-)Nebuď skromná, týden je nádherný:-)A jestli tam občas je nějaký ten objekt(motiv) víckrát, co na tom, když cítíš, že to tak má být:-)Myslím, že "Nikouš" je výtečná volba, ať Tě baví a ať Ti dělá radost..Jsi šikovná, že sis troufla maminku i ostříhat, to já bych "nedala", to by mi mamka dala:-))Nejhezčí kromě krásné pihaté Sáby je ta duha, to je prostě okamžik, kdy jsi přesně udělala jediné možné: stiskla spoušť:-))Jani, týden je opravdu hezký, dýchá podzimem a je v něm "kus Tebe" a tak to má být:-)Šárka..
9/15/2013 10:14:27 PM
No, já nevím. Máš tam některé motivy dvakrát, fotila jsi prostě úsporně, ale mi se to líbí. Fotky vína jsou bezva, všimla sis, jak je víno vždy fotogenické? To je příslib budoucího zážitku. :-) Nojo, Coldrex, už to začíná. Já používám slivovici. Buchtičky se šodó, to já už neměl … vzpomínka na školní jídelnu. Písková exkurze prima, koukl jsem. Sába je nádherně pihovatá, je to kočka. Loď a dokonce parník. :-))) Nikon 5100 a Tamron 18-200, to teď budou fotky. Pokud jsem přispěl k rozhodnutí, mám moc radost. Radosti se nemají odkládat, kdoví co bude zítra. Tak gratuluji a přeji Ti s novým foťákem stále dobré světlo. Jo a dodatečně také všechno nejlepší k narozeninám. :-) Pohřeb …. co dodat :-(((, zato duha je parádní. Vždy něco končí a něco začíná. A středeční trojka a čtyřka jsou vyloženě luxusní, super. Jano, drž se. Obecně platí, že líp už bylo, ale ta naděje že ještě líp bude se rodí každý boží den.


Tags more tags

next dayright arrow 45 týden...tento týden jsem nezvládla :-( ale podzim je na dosah :-) - 5. 9. 2013