Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow V zoologické zahradě, nehlaďte lva po bradě, když tak po … - 2. 9. 2013
photo

30. 8.Friday

photo

31. 8.Saturday

photo

1. 9.Sunday

photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday

photo

5. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Snídám čerstvé fíky. Nevypadá to moc dobře, ale jsou skvělé. Včera jsem v Orlové dostal ještě film do nového foťáku, že bych ho ještě rozchodil? Dopravní uzávěra, těch tady máme, nemáte někdo zájem? Takhle má alespoň jméno ulice, jinak píšou třeba silnice III/67. To si fakt úředníci myslí že to řidičům něco říká? A děti jdou do školy. Tohle je průmyslovka, kam jsem chodil osobně. V práci mne čeká v mejlu fotka od kamaráda, prý kam všude WOL vleze. Tak jsem mu napsal, že v sobotu vlezl do ZOO. Řeším zase vadný disk, nějak mne v poslední době ta technika zlobí. Odpoledne do Poruby k doktorce pro pilule. Došly. Když vyfotím detail Poruby, nikdo nepozná, že to není z Havířova. Že jo, Pepíku. K večeru si jedu na kole do Megapixelu koupit nový blesk. A už mám o zábavu postaráno na celý večer. :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/15/2013 11:35:12 AM
Líbí se mi páteční 3 a 7, sobotní 6, pondělní 9 a čtvrteční 9.
9/13/2013 10:42:49 AM
Ahoj parádní setkání koukla jsem na galerku nedá se přehlédnout a fajn partička Ostrava vede:-))),,,je to hezký a milý a hlavně důležitý když jsou fajn lidi .... a jak píšeš nakonec tak jsem si to vzala k srdci a udělám jsi taky radost dokonce to mám i schváleno :-) měj se hezky zdravím a těším se na další týdny a ta stezka je fakt jak by řekla Sába hustá:-)))ahoj.
9/13/2013 1:04:24 AM
Děkuji vám všem pěkně za návštěvu. Objektiv je Tamron SP AF 70-300 F/4-5.6 Di VC USD, jeho stabilizátor je fakt úžasný. Ale je to těžká mrcha a pronese se. Blesk je Nissin Di 866 Mark II a také toho umí hodně. Šárko, ten foťák, to je Porst xf22 automatic s nasazeným bleskem a wide předsádkou. Patří mezi tzv. Pocket kamery na film typu 110. V Evropě to moc rozšířené nebylo, je to spíše americká záležitost. Na sobotní sedmičce jsou zleva: Jirka Kotiš, Hanka Gela, Lucka Lisníková, Šárka Lisníková, Eva Ryšková, Přemek Čech, Pepík Písek, Anička Kamrlová a já. Psal jsem to zpaměti, snad jsem neudělal nějakou trapnou chybu. Mějte se a dobrou noc, kurnik měl bych jít spát. :-))).
9/12/2013 4:05:14 PM
Tak koukám, že máte s Jirkou velmi podobnou úvodní fotku týdnu :) Děkuji opět za připomenutí soboty, bylo to fakt skvělé :) snad ještě letos třeba stihnem spáchat tu Emu? :) a koukám, že v zabíjení komárů jsi přeborník :) čerstvé fíky jsem ještě nejedla, ale sušené mi nechutnají :) úterní 1 má takový historický nádech. Prostě a jednoduše skvělý týden! Pozdravuj rodinku a těším se na další! :)
9/10/2013 10:06:38 AM
Tak vidim, ze fotovylet do ZOO dopadol na vybornu. Museli ste sa mat "bajecne". Fotky zo ZOO su kraaasne, a este sa mi paci cela nedela a stvrtok. A prajem dobre svetlo pri foteni s novym objektivom ;-)
9/9/2013 8:56:56 PM
Ty jsi, Zdeňku, nejen fotograf, experimentátor, "hračička" v tom nejlepším smyslu slova, ale i "Kill Bill" všech komárů:-))Pobavilo mě to letadélko Wol:-)A vůbec mě pobavil celý týden, jak jsi ho zachytil..Jsem teď na dně..Přejel mě buldozer a to dslova:-(..Tak se ráda aspoň na chvilku odebéřu do Tvého týdne a bavím se a je mi líp..Blesk, to ještě nemám, žádnej..Vůbec bych s ním neuměla, takže by mě to hrozně bavilo:-))Metoda "pokus-omyl", to je moje:-)Jinak ten aparát, co je do sbírky, co to je? Takový jsem ještě neviděla..Nový objektiv fakt "umí", protože ho dostal do rukou ten zaručeně správný majitel a ještě k tomu to bude fakt kvalita:-)Tak testuj, budu se těšit(a jistě ne sama) na další týdny:-)Šárka..
9/9/2013 2:32:00 PM
Pěkný týden. Nevypadá ton na WoL vyhoření. Když je člověk vyčerpaný a došly mu síly i na to, co ho dříve bavilo, tak si říká: už nikdy více. Ale pak se zase oklepe, nebere trochu sil a hned je zase znát ta dřívější energie. Líbí se mi portrét Hanky v sobotu.
9/9/2013 12:52:13 PM
Hodně nabitý týden,od začátku do konce, objektiv umííí...potřebovala bych školení na citlivé přeražení komářího vazu :-)
9/9/2013 12:15:20 PM
Nějak jsem to nezaregistroval nebo přeskočil nebo prostě neumím číst, ale podle obrázku a Tvých popisků bych to tipnul na Tamron SP70-300mm Di ?? Jestli ano, tak popisky k němu sedí do detajlu :) Já osobně jsem s ním spokojený převelice a monopod s sebou nosím už jen tak ze zvyku.
Jo, a ještě něco k fotkám: no co bych Ti napsal?? :)
9/7/2013 3:23:57 PM
Moc pěkný týden:-)Ta sklenička,ta je tedy parádní.Určitě mohu říci ,že jsem poznala JEPEho...Pepíčka Píska:-))A štěstíčko za 35 by mi bodlo:-))Jinak jsem moc ráda ,že tu na kole nejezdím jenom já:-)))
9/6/2013 7:13:09 PM
Takhle rozbít sklenku..to chce hodně cviku :D Sobota je dokonalá, hlavně ta šimpanzí holka. Celkově ta 200mm nádherně kreslí(viz panda). Snad ti blesk bude dlouho sloužit, stejně tak i nový Tamron( nové SP tamrony miluju, tak se ti nedivím).
9/6/2013 4:09:56 PM
Ani neviem, čo mám pochváliť skôr- od nadpisu po posledný obrázok včítane popisov- SUPER !!! Komár :))), je to jediné zvieratko, ktoré nemilosrdne eliminujem (aj pavúka vyhodím von)....Večerná Ostrava- nádhera, včielky-krásne (aj keby neboli tak pre mňa sú, ale oni sú)...Neverím, že naozaj tomu levovi závidíš, ako Ťa poznám, aby si si váľal to čo lev a tak ako lev, museli by Ťa priviazať...(a veľmi nakrátko bez možnosti dočiahnuť akúkoľvek fototechniku...:))P.S.: Najlepšie radosti sú tie na pokračovanie, a som si istá,že sa ešte neraz z objektívu vytešíš...Maj sa krásne...:)))
9/6/2013 1:32:13 PM
Tak rozbít sklenici neumím :-). Svůj week ze Zoo už mám připraven. Možná ho nahraji už dnes. Fotku lva jsem u Tebe očekával, tak mám připravenu fotku jinou. Byl to den, super den, ... Moc se mi to líbilo. Bylo to v pohodě, na vše byl čas. Více takových srazů ! (Ne) Škoda, že den má jen děvět fotek, jinak seznam by byl jistě delší. (Po) O závodní ulici, také píši ve svém weeku. Jó, karta snů, ... zaplatil jsem, zaplatil, ale byl jsem v pohodě :-). Koukám, že jste si z Aničkou udělali ze středy pátek. My ve středu také !! Čt 5, pán v modrém mi připomíná Petra Žáka, ten také všude jezdil na kole. Dnes je v důchodu. Možná je to fakt on. Podobnou skupinu na osmičce jsem včera také fotil. No a to nejlepší nakonec, superzápadovka. Jak Tě tak poslouchám s tím objektivem, říkám si, kde že jsem to udělal chybu, když jsem si vybral EF 70-200mm L ? :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow V zoologické zahradě, nehlaďte lva po bradě, když tak po … - 2. 9. 2013