Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Rock pod kameňom - 9. 8. 2013
Share week
photo

9. 8.Friday

photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday

photo

12. 8.Monday

photo

13. 8.Tuesday

photo

14. 8.Wednesday

photo

15. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Ráno sme šli pozrieť Ľudkinho dedka. Keďže mal stále horúčku, zobrala ho sanitka do nemocnice do Humenného. Tu sme si s Dankom čakanie na svokra skrátili návštevou skanzenu za kaštieľom. Poobede som bol pomôcť Majovi na cintoríne. Babka sa zatiaľ snažila unaviť Dominika, aby sme s Ľudkou mohli čo najskôr vyraziť na Rockfest. Stihli sme záver skupiny Alkehol. Po nich šiel Stratovarius a ostali sme aj na slovenskú skupinu Metropolis s Jimmym.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/8/2013 10:16:26 PM
Dominik roste jako z vody, to je děsné jak ten čas letí. Třeba ta doba letních festivalů už je pomalu také pryč, já letos stihl jen ty naše Coloursy. Rockfest pod kameňom vypadá dobře. Skvělá je automobilová tachometrová, ještě kdyby rafika ukazovala 200 … ale raději ne. A šrámů asi Dominik ještě schytá, nešikovné maso se musí obouchat. Tak přeji pěknou dovolenou a ať Dominik ze všech šrámů vyjde jako vítěz.
9/8/2013 3:37:42 PM
Kolobeh vírusov v rodine dôverne poznám...a takých cestných lišajov sa ešte zopár pritrafí...Dominik je fešák aj so šrámom na čielku..:)))


Tags more tags

next dayright arrow Rock pod kameňom - 9. 8. 2013