Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dovolená na Krétě II - 22. 8. 2013
Share week
photo

22. 8.Thursday

photo

23. 8.Friday

photo

24. 8.Saturday

photo

25. 8.Sunday

photo

26. 8.Monday

photo

27. 8.Tuesday

photo

28. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pokračování naší skvělé dovolené, která končí příští středu, jako můj week. Nabíráme opět sil po včerejším nádherném výletě (Knossos a Heraklion). Dnes volíme na oběd tavernu, kde jsme ještě nebyli. Jídlo i místní domací víno bylo výborné. Večer trávíme v pohodě na terase.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/9/2013 12:22:28 AM
nasávat... vůni borovice :D To se dělá celou dovolenou! Doufám, že jsi dostatečně zrelaxoval. Pěkný týden
9/8/2013 6:27:37 PM
Supr pokračování dovolené :) na tu Krétu budeme muset taky asi zavítat, tu jsem doteď nenavštívila :) jo, Lidl je téměř všude. A já byla loni o prázdninách v Řecku mile překvapena, že v Řecku i u nás se prodávají stejné produkty (jak jsou na tom ale kvalitou těžko říct, viz Peklo na talíři, jestli znáš :)). V Řecku se pracuje tvrdě, jen je třeba dodržovat odpolední siestu!!! :) ale moře je teda krásné, čisté pláže, počasí vyšlo, co víc si přát :) a domluvili jste se bez problémů? :) těším se na další týden s našim sobotním výletem:)
9/8/2013 3:20:05 PM
Jirko, pekne zdokumentované dovolenkové dni, pripomenul si mi miesta, ktoré som videla...dnes za 5...:))
9/8/2013 9:55:34 AM
Jéé :) moře! dovolenou Vám závidím. Týden je plný krásných fotek :)
9/7/2013 8:14:09 PM
Podařené pokračování ;)
9/6/2013 12:59:56 AM
Dám si druhou část Kréty před spaním. Já to tušil, že se mi přestane chtít spát a budu vzpomínat obecně na Řecko, které je nádherné snad celé. Zatím jsem viděl Krétu, Corfu, Zakynthos a Chalkidiki. Týden se mi tedy líbí, speciálně páteční trojka, pak sobotní dvojka, tohle mám moc rád. Chtělo to možná tu loďku trochu posunout doprava. No, nedělní čtyřka, pěkně Ti děkuji. Asi si dám zítra v práci místo rádia The Wall. Lom je zajímavý. Agios Nikolaos je úžasné, souhlas. A vůbec ten jih u Libyjského moře. A líbí se mi, jak neodoláš kopci, to já dělám také. :-) Cikáda se fotí celkem dobře (ona si myslí, že ji není vidět), ale blbě se hledá. Nejlepší cikády mám z Murteru. Ještě pozdrav WoL, už jsi v tom také. A vážka na sedmičce a závěrečný úsměv Tvé ženy (vedle je vidět, že se to dědí), dovolena se prostě vydařila. Stejně jako tento week.


next dayright arrow Dovolená na Krétě II - 22. 8. 2013