Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 27.týden - Poslední záchvěvy léta - 1. 9. 2013
Share week
photo

1. 9.Sunday

photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday

photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes se probouzíme s dědečkem do deštivého rána a tak hned po snídani opouštíme chatičku, abychom se vyhnuly špatnému počasí i dopravním zácpám v poslední prázdninovou neděli. Cestou se ještě za zastavíme pro výborný domácí med a zbytek dne už trávím v sídlením městě v příjemné společnosti starověkých titánů a nakonec i sluníčka, které se prodralo skrz bouřkové mraky a svítí až dlouho do večera. Dědouškův nákup na víkend mě předzásobí jako vždy na celý týden dopředu :-))a tak jedinou domácí povinností zůstává čerstvě povléct postýlku - třeba se v ní bude pak spát stejně dobře jako na chatě!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/16/2013 7:53:01 PM
Krásné fotky, zejména ty svatební:-)Hrozně mě baví pozorovat nápaditost fotografů svateb:-)Vo fotograf, to jiný styl, jiné nápady..Já zatím žádnou nefotila, jen jsem párkrát cvakla svatbu, úplně cizí, na Staroměstském náměstí, když jsme byli na generální stávce odborářů v Praze loni v květnu:-)Ze stávky jsme zběhli a já si šla fotit na Staré město a na Karlův most..Svatebčané ani netušili, že jsem je vyfotila..Jani, pohoda a Tvůj "fotoum" na každé fotce..Jo a čistě povlečená postýlka je naprosto luxusní záležitost a je úplně jedno, jestli je na chatě nebo doma:-))Ahoj, Šárka..
9/11/2013 7:49:26 PM
I když to tak nezačíná, tak nakonec týden působí moc pozitivně a je v něm krásně zachycený život :) a svatba? nádhera :)
9/10/2013 1:23:17 PM
Jani,celý týden je pěkný ,ale sobota se mi líbí moc!! Povedené snímky a svatba byla určitě skvělá,je to cítit.Jé,a ty botky ,ty se Ti moc povedly.Můžeš fotit i reklamní snímky.A to víš ,já jako aranžérka z povolání mám o reklamě šajna:-))))Ahoj příště......
9/9/2013 8:50:47 PM
A která fotografie vyhrává u mě? ..... 1-63 Opět dobré jako vždy.
9/9/2013 12:34:42 PM
Pořádně nabitý týden, nedivím, se že bolí žaludek...autoportréty skvělé a svatba jak by smet. Botičky nevěsty úžasně fotogenické... :-)
9/8/2013 3:29:10 PM
U mě vede úterní autoportrét č. 4, Jani! Jinak snad už Ti je líp...a nevěsta byla hotová modelka :-)
9/8/2013 3:06:37 PM
Libi se mi, jak se zmeny nalad valy celym tydnem, tak se to vsechno hezky prolina a pak to ma krasny zaver :-)UT 7 autoportret je vyborny, je v nem i trochu movement a ty ja tak rada, ma to dynamiku :-)/ Zaber stinu kofoly je taky oko-rvouci :-)Fotky svatby= nadherne, taky jsem si ale rikala, ze podminky jsi mela fakt pohadkove :-) Tak snad uz si svatby now-on budes jen uzivat :-)Maj saaaa :-)


Tags more tags

next dayright arrow 27.týden - Poslední záchvěvy léta - 1. 9. 2013