Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dovolená na Krétě I. - 15. 8. 2013
Share week
photo

15. 8.Thursday

photo

16. 8.Friday

photo

17. 8.Saturday

photo

18. 8.Sunday

photo

19. 8.Monday

photo

20. 8.Tuesday

photo

21. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno kupuji obvyklé čtvrteční noviny. Na oběd si dám něco lehčiho. Odpoledne se už nese debatou, co a jak podnikneme na dovolené. Kde jinde než u Eliáše. Hlava je už plná nadcházející dovolené, tak najít čtyřlístek je už problém :-). (7) Osobnost, podle které je pojmenována naše ulice. Večer nám udělá radost Zuzana Hejnová svým bezkonkurečním vítězstvím.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/8/2013 10:11:40 PM
Pěkný začátek dovolené. Pomalu dobíhám týdny, tak se dostanu i k té druhé půlce :) Jo businessclass... podle několika svědků se dá cestovat (bohužel jen v pravidelných linkách) první třídou tak, že se osloví nějaká letuška a prostě se zeptá, jestli není něco volného... Občas to vyjde :)
9/2/2013 9:52:39 PM
Už jsem to zjistil, přesto díky za odpověď :-).
9/2/2013 9:33:14 PM
Jirko, díky za optání, dopadla jsem úspěšně :) ale to bys zjistil, až bude zveřejněn můj týden, který jsem dnes nahrávala :) takže teď užívám ještě pár dní prázdnin. Pozdravuj doma :) a snad se sejdem na Emě :D
9/2/2013 9:15:01 PM
Zdenku, ještě k výbavě. V těch lahvích není voda, ale slivovice. Stejně jsem ji nestačil všechnu dopít :-). Josefe, také já jsem Tě rád poznal a ne jen Tebe, ale i ostatní. Cítíl jsem se velmi dobře ve vaší společnosti. Věřím, že se ještě brzy setkáme (možná ve Spolku nebo na výstupu ne Emu). Byl to super den!
Noli a Evi, klidně to prozradím. Toto místo můžete najít tady nachází se ve vesničce Ferma asi 15 km od města Iearapetra. Žena přiště chce jet opět tam, tak uvidíme :-). Bylo tam hodně Slováků, pak Italové, Francouzi a několik Němců. Přijeli jsme sami, ale vraceli jsme se dvě české rodiny. Evi, díky za název. Ani jsem se Tě nezeptal, jak jsi dopadla minulé pondělí.
9/2/2013 5:24:24 PM
Jirko, soudě nejen dle fotek, ale i povídání, to byla rozhodně supr dovolená! :) Prostě idylka - na pláži není hlava na hlavě, příjemná pláž i vstup do moře, počasí také vyšlo. Co víc si přát :) souhlasím ale s Noli, že pokud prozradíš místo této destinace, příští rok tam bude lidí více :) jinak jsem se dívala na internetu a ten keř se jmenuje plumerie. Já ji teda znám jen z fotek, ale vypadá jako vosková, umělá :) Jinak i když jsem byla já vloni v Soluni, tak u každého kostelu byli staří či nějak hendikepovaní lidé a žebrali - asi více očekávají, že věřící jim něco dají... taky jsem Tě ráda osobně poznala a těším se na pokračování dovolenky :)
9/2/2013 3:03:02 PM
Jirko,dávam 5 a teším sa na pokračovanie...P.S.: Dovolenka snov, prázdna pláž v plnej sezóne, prezradíš, kde PRESNE také miesto je ? (Prezradíš a budúci rok tam bude zraz WOLákov...:)))
9/2/2013 1:06:47 PM
Krásná dovolená. Ne7 je skvělá- nikde nikdo, jen vy
9/2/2013 11:37:53 AM
pěkná dovolená, krásné obrázky a pohledná rodinka...moc se mi to líbí a jsem rád, že jsem Tě předevčírem osobně poznal...
9/2/2013 11:21:51 AM
Pěkný týden:-))Úterní čtyřka se mi moc líbí....no vlastně ty šaty:-)))))
9/2/2013 11:12:31 AM
Hned ve čtvrtek se mi moc líbí, jak je Tvoje žena fotogenická ze všech stran. :-) To je radost pro fotografa. Jo a na čtyřce je naprosto názorně předvedeno, jak budu letos cestoval já. :-) Manželce to sluší také v pátek se slunečnicí, má fakt nádherný úsměv. Na sobotní čtyřce je pěkná (a praktická) výbava na cestu. A v letadle mívám také nožní problém a to jsem o dost menší. Chtělo by to někdy zkusit business class. Neděle, už je to tady. Byli jsme na Krétě naposledy v roce 2006 a bylo to úžasné. Měli jsme terasu z obou stran pokoje, na jedné straně výhled na moře, na druhé na hory. Úžasné. Teď se mi to všechno vybavilo. Jo a připravená večeře, no ... klobouk dolů, to se ukázali. :-)) Pondělní trojku chtělo lehce doblýsknout. Kytku neznám, ale pamatuji si ji, určitě bych ji v archivu našel. Líní psi, to je také obraz Řecka. Žebračka, hm. Nevím jak tam, mám v paměti organizované žebráky v Praze.Jirko bezva, už se těším na pokračování.


next dayright arrow Dovolená na Krétě I. - 15. 8. 2013