Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 41 týden... jak přežíváme tropy - 27. 7. 2013
Share week
photo

27. 7.Saturday

photo

28. 7.Sunday

photo

29. 7.Monday

photo

30. 7.Tuesday

photo

31. 7.Wednesday

photo

1. 8.Thursday

photo

2. 8.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Přehoupnutí z července do srpna ...léto letí tropické počasí je únavný ,ale to je dobře že je teplo doma se to zvládá lépe v práci už hůř... 1)Sabinku už konečně jsem přemluvila aby určité hračky poslala do světa:-)2)mamka je pořád ospalá 3)Sabča zjistila že je už jen jeden měsíc ach jo !!!4)křídy ve schránce na letáky:-)5)pampelišky 6)Pepča byl vykoupat v nádrži Brita chudák je černej a při těch teplotách mu musí být hrozně...7)Sabinka vytáhla pany a hraje si 8)chodíme až k večeru ven 9)to se pak nechce ani domů
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/19/2013 9:13:42 PM
Ahoj Janka, ďakujem za inšpiráciu na kávovoľadové kocky, toto leto ich ešte využijem (dnes bolo u nás 35)...A s paličkou by z toho bol kávový nanuk...:))) Maj sa fajn...
8/19/2013 6:40:01 PM
No prosím, jak se přežívají tropy? Nelehko..O tom ví asi nejvíc starší lidé a ..černí pesánci:-)Ono letos se léto fakt "předvedlo"..Sabinko, jestli tam někde jsi, tak neboj, prázdniny pořád ještě nekončí a pak přeci budou víkendy, volná odpoledne a večery, bude pořád spousta krásného času..Prázdninama nic nekončí..Maso miluju, přiznám se bez mučení..Nemusí ho být kdovíjaká porce, ale mám ho ráda..Jen králíčka, toho fakt nemůžu..Navíc, když bych ho takhle denně viděla v králíkárně..A vůbec, asi všecko maso z vlastních zvířat bych nepozřela..Všemu bych dala jméno a ..Nikdy bych je nesnědla..Asi jsem divná, ale maso z obchodu sním bez potíží..No, myslím, že v bazénku se tropy přežívají nejlépe:-)Jani, zdravím Tě do dálky, jakož i celou rodinku a zvířenu:-)Šárka..
8/11/2013 11:56:19 PM
Maminka to nemá v tohle horku snadné, pro starší lidi to to musí být hrozné. Sabči vyřiď, že to je jen otázka úhlu pohledu. Ještě zbývá celý měsíc. No teď už ne, ale pořád ještě má před sebou celé tři týdny prázdnin. :-) To co bylo, to je voda po mostem a nemá smysl se tím zabývat. Možná jsem neměl právě do tvého týdne nakukovat, je to tady samé žrádlo a ono už se zase blíží půlnoc, měl bych si dána na ledničku časový zámek. :-))) Zaujala mne úterní devítka, tohle musím zkusit. To je hodně koncentrovaná rozpustná káva, že jo. Čtvrteční vlaštovky jsou super. A tady vidím praktickou aplikaci ledové kávy, takže se to jen zalije mlékem? Páteční trojka a čtyřka a utopenec vypadá také moc dobře. Jano bezva, líbilo.


Tags more tags

next dayright arrow 41 týden... jak přežíváme tropy - 27. 7. 2013