Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 14- skrotený Dunaj, Tominkov krst, nová záhrada u susedov a chytanie roja - 3. 6. 2013
Share week
photo

3. 6.Monday

photo

4. 6.Tuesday

photo

5. 6.Wednesday

photo

6. 6.Thursday

photo

7. 6.Friday

photo

8. 6.Saturday

photo

9. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
1.Na chvíľu vykuklo slniečko, ale dlho sme sa netešili...U susedov v záhrade prebiehajú posledné terénne úpravy...2.Dnešná prvá dúha- vypálená katóda v Hugovi (niekedy vydrží rok, inokedy týždeň)...3. Ráno som Sandre vravela, vezmi si dáždnik, tvrdohlavá /po mne : )) / neverila predpovediam....5. Neustriehla som pažítku, vybehla mi do kvetu, aspoň pekného...6. Dúha na Horskej je už naozajstná, a o ulicu vyššie bývajú moje pokladíky / 7 a 8 / Ten väčší, keď som ju učila dni v týždni, vyhlásila: po piatku ide šiestok...:)).9. Palacinkového macíka zblajznú aj najväčší detskí vymýšľači...:))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/21/2013 12:49:01 PM
Taky by mě zajímalo jak dlouho ty stromy vydrží. Je sice vidět, že zahradu dělali odborníci, ale přeci jen jde o už vzrostlé stromy, takže to nejspíš záleží, jestli se chytne jejich kořenový systém.. Nicméně opět skvělý týden!
7/29/2013 8:58:03 PM
Ľubo, vidím, že sa v záhradnej problematike vyznáš...U susedov mali šťastie, že pôda bola relatívne nasiaknutá (bolo to po povodniach, aj keď v Ba tak veľa nenapršalo)..Ale pár kríkov už vyschlo, stromy sa zatiaľ držia, polievajú ich od rána do večera- tieto horúčavy budú zaťažkávajúca skúška...Dnes tam montujú akési veľké čudo- asi slnečné hodiny....Maj sa fajn..:))
7/29/2013 9:36:44 AM
NOLI, štandardne výborné, tiež sa mi páči palacinkový nápad, ale je tu veľa veľmi dobrých fotiek...kvety, detičky, záhrada...a poprosil by som Ťa o ďalšie sledovanie susedovej záhrady, lebo by ma zaujímalo, či sa aj chytia tie rastliny a hlavne stromy :-) tiež občas pozeráme v telke tie programy, kde ľuďom za dva dni urobia záhradu a potom tipujeme koľko to vydrží, ale to už v telke neukážu :-D tak možno teraz sa tajomstvo rozlúskne vďaka Tebe :-) PS: Teším sa na Hugove intímne detaily :-D
7/28/2013 6:15:52 PM
Zdravím Vás:-) Podívala jsem se a musím říci opravdu pěkné! Pohodový podvečer přeji,Mirka
7/28/2013 2:04:05 PM
Swarry, všetci dúfame, že veľká voda dá pár rokov pokoj....A palacinky sú veľmi vďačný materiál na rozvoj tvorivých aktivít- Sandra vždy vymýšľa...(mám v archíve desiatky "papacích" obrázkov)P.S.. Ďakujem..:))
7/27/2013 6:41:16 PM
Martine, tak to je riadna predzáhradisko, a určite k nám nebudú od nich nalietať buriny...(Ale z Tvojej strany správny prístup)...Či budú susedia HODNÍ aj v iných ohľadoch, uvidíme, ešte sme nemali tú česť sa zoznámiť...:))
7/27/2013 11:53:54 AM
krásný týden ...to já můžu makro kytičky apod.... krása zdravím..
7/27/2013 9:57:12 AM
Hned jak budu mít jedno klidné pohodové ráno, snídám tvou pondělní devítku!!! Ta zvednutá voda mě děsí pořád, krásné fotky, ale jde z nich strach. A to se budu brzy s prací stěhovat, a to do zátopové oblasti. Tak snad nebudu muset do práce na člunu. NOLI, krásný týden, křest i dcera bez deštníku (btw také ho zásadně nenostím a občas dopadnu stejně) :-). Měj se krásně, Š.
7/27/2013 9:41:21 AM
Oli, líbí se mi tvé týdny:-)
7/26/2013 10:37:04 AM
Teda Noli, pěkný výhled máš. Líbí se mi, jak máme hodné sousedy, že nám rádi dělají pěkné předzahrádky :)
7/26/2013 9:19:25 AM
Tak asi nejvíc zaujala ta sobotní 8.
7/26/2013 9:15:02 AM
Noli, s díky přijímám. Nabízím totéž všem členům WoL. Je málo lidí v mém životě komu vykám. U nás na firmě to v angličtině ani nejde. Z mého pohledu jsou tu tři typy weeku: dokument, umění a emoce. Stále váhám kam směřovat svoje týdny. Převažuje ten první, dokument, ikdyž se snažím udělat mix všeho. Pokaždé je podíl jednotlivých složek jiný. Hodně mě obohacuje ten různorodý pohled na svět, který je tady vidět.
7/25/2013 11:50:47 PM
Zdeňku,Tvoje "technické" obrázky ma inšpirovali, hneď zajtra sa povŕtam v Hugovi a pozriem, čo z jeho vnútorností by stálo za foto....(ak to prežijem- 80 kv je dosť- možno niečo zverejním)...Medík nikdy nie je celkom jednodruhový, to by sme včielky museli zavrieť do sklenníka...Maminka vyhlásila, že s kráľovnou ju spája iba láska ku Beefeatru...Sused by mal určite na kvetinovú stenu do každej izby, hovorí sa, že je to šikovný a veľmi pracovitý podnikateľ, ktorý síce niečo sprivatizoval, ale firmy prosperujú a dávajú ľuďom prácu...Kúpil na našej ulici (vraj v prepočte za 170 mil. korún) už 3 domy, jeden zbúral (tam je ten veľký sklenený altánisko= oranžéria, druhý prestaval, a som zvedavá, či na mieste toho tretieho bude mať tenisový kurt či bazén...:)) P.S.: A ďakujem za krásne slová...:)))
7/25/2013 11:24:44 PM
Janka, Done, Jirko,- ďakujem...Janka, pochvala od majstra teší dvojnásobne, často riešim dilemu DOKUMENT či PEKNÁ FOTKA, aj keď niektorí to zvládajú v jednom... Done, ja som mala pocit, že sme si už potykali a asi som Ti tykala, takže sorry a Teší ma (znova)...:)) Jirko, navrhujem tykanie, a mamička sa potešila...:))
7/25/2013 10:57:39 PM
Aaaa vidím, že Jirka mne zná sice krátce, ale zato dobře. A Kuba byl dnes opravdu na obědě v Tietu. :-)))
7/25/2013 10:54:39 PM
Nejvíce mne zaujala výstavba zahrady, to je skoro neuvěřitelné, co se dá udělat za týden. Myslím že soused by měl v pohodě i na tu květinovou stěnu. Nejsem moc zvědavý (jen zvídavý), ale zde by mne docela zajímalo, kolik taková sranda stojí. Já bych na to nasadil časosběr, to je ideální akce, hlavně přiměřeným časem ve kterém se pořád něco děje. Ty jsi vlastně takový týdenní časosběr udělala. Super. Olinko, nevím čím to je, ale opět se mi u Tebe líbilo. Vlastně já to vím. Máš oči, které vidí a duši, která hovoří. Moc krásně. Děkuji.
7/25/2013 10:54:15 PM
Tak se mi udělalo asi 20 minut volna a jdu se k Tobě kouknout, jestli náhodou … a bingo, další týden je venku. Hned mne udeřila do oka vypálená katoda, hele jak jsou technické detaily fotogenické. Já kdysi tohle téma vystavoval na nějakém serveru a celkem jsem dostal za uši, že to nikomu nic neříká. Mi se to ale líbí, dodnes to mám v portfoliu. Tady je mnoho perel. Duha, omeleta, jednodruhový med (to se musí včelstvo k těm stromům nastražit, že jo), jahody (to by mohla být otázka do IQ testu :-)), pudink (on se ten druhý plán jednou zúročí), také podoby, s Edou a maminka mi silně připomíná jednu známou královnu :-)
7/25/2013 2:28:16 PM
Dvojník Edy, také jsem si říkal, že jsem už tu tvář někde viděl. Např. dnes jsem na obědě potkal (poznal) syna od Zdeňka Kamrly a to ho znám jen z fotek. Strom na jeřábu, tak to jsem ještě neviděl. Člověk rychle zapomíná. V těchto dnech trpíme suchem a před měsícem jsme tu měli povodně :-( . Líbilo se mi porovnání "plagátových holek". Máte pravdu s těma dvojníkama. Britská královna je na sobotní trojce. Sousedovic zahrada, Zdeněk Kamrla by tam už nasadil foťák ma časozběr. Výsledné video by pak jistě potvrdilo efektivu pracovníků. Pro mě velmi hezký week.
7/22/2013 9:24:25 PM
Noli, tvoje/co takhle tykačka?/ týdny jsou parádní. Hlavně nápady. Kolikrát se drbu za uchem/oběma/ že jsem na to taky nepřišel. A když je navíc kvalitní technika- co si budem povída, člověk ani editor nepotřebuje. Pěkné světlo a nevysychající studnici nápadů.Přeju!
7/22/2013 8:39:57 AM
Jahody, melouny, krásné květy a spousta zeleně - radost pohledět :-).


Tags more tags

next dayright arrow 14- skrotený Dunaj, Tominkov krst, nová záhrada u susedov a chytanie roja - 3. 6. 2013