Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Růže z pouti.. - 7. 7. 2013
Share week
photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday

photo

10. 7.Wednesday

photo

11. 7.Thursday

photo

12. 7.Friday

photo

13. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na rozjezd Eda "krotí" koberec ze síňky, no tak teda nekrotí, klepe ho:-)No a pak už vstávají i ostatní: tchýně, pes atd..I muži mají své dny:-)Pan starosta klábosí s panem traktoristou, co žne louku..Eda s dědou sbírají kovový šrot, Eda právě dobývá měď z jakéhosi dynama či co to je:-)Odpoledne už žádná práce, jdeme na přehradu mrknout, jak to vypadá bez vody..A jo, je to fakt suchý, voda ustoupila na kilometr daleko a suchá obrovská plocha dala vyniknout bujaré vegetaci, náletovým dřevinám a všelikerým rostlinám plevelným..Opravuje se totiž hráz, tak je upuštěná voda..Nacházíme pozůstatky po starých Starých Hamrech, na místě, kde sál kulturní dům, Eda nalezl porcelánovou starosvětskou zásuvku..Večer děda musí Blanku z výběhu doslova táhnout, je venku moc ráda..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/23/2013 11:52:13 AM
Divožienka na brehu ? Skôr nevesta, vyzeráš na tom obrázku veľmi mladučká...A kuriatka mi pripomenuli tie, čo piekla v peci moja babička...Krásny letný týždeň...:))
7/23/2013 7:16:04 AM
Ked v tych Beskydach je taaak krasne :-). Mas to Sarko moc krasne zachytene :-)
7/22/2013 11:30:20 AM
Šárko, opět povedený týden plný pohody... jak já Vám závidím to, že máte kam utíkat z města do přírody, kde člověk může odhodit veškeré starosti za hlavu a jít se projít do lesa, cestou si nasbírat do hrsti borůvky, ostružiny či jahůdky, a sem tam na něj vykoukne nějaký ten hříbek :) moc se mi tu líbilo, těším se na další týden. Eva
7/22/2013 10:24:52 AM
Nejde napsat, který den nebo která fotka je nejhezčí. Zaujaly a líbily se všechny, moc se mi líbí tvoje popisky, to si vždycky pěkně počtu :)
7/22/2013 10:06:31 AM
Krásny týždeň, na Hámroch majú vaše týždne vždy čaro ;)
7/22/2013 8:30:46 AM
Šárko nádherně zachycený týden! Jeden obrázek je hezčí než druhý, opravdu je to pastva pro oči. Moc se mi líbí všechny detailní záběry z kuchyně, klobou s borůvkami, úžasné portréty, ale asi nejvíc ta kouzelná divoženka :-)! Být Tebou, změním si profilový obrázek :-). Moc krásné, dýchá z toho moc příjemná atmosféra - díky za návštěvu!
7/22/2013 7:09:41 AM
Moc se mi líbí čtvrteční koláž a vlaštovší rodina, no a samozřejmě zubatá Blanka a... :) Opravdu krásný týden
7/22/2013 12:48:38 AM
Krásný týden, sálá z něj pohoda. Divoženka je skvělá :-) a Blanka s Honzou, zubící se Blanka, namalovaná žehlička...a to je jen namátkově, paráda. A černobílá tvým fotkám sluší. Š.
7/21/2013 11:38:49 PM
Na nedělní sedmičce je porcelánový kryt objímky na pojistku, takévé jsme měli kdysi doma. Kde jsou ty časy, ktde se všechno dělalo z poctivých materiálů. Ale oni soudruzi z NDR museli dát hlavy dohromady a vymyslet umělou hmotu (což je sám o sobě logický nesmysl). Blbouni. Lysá hora, jak já se těším až tam vyrazím. Už jsme měli domluvený výšlap, ale nemoci v rodině to zhatily. Parádní čtyřlístek a divoženka je prostě vynikající. A vyzubená Blanka. Černobílý čtvrtek. A ty zobáčky. A růže z pouti … je to kýč, ale těch vzpomínek … Šárko, bezva. Zdravím všechny na Hamrech, kdyby to náhodou Lucka zapomněla vyřídit. :-) A Anička také, to jsem zase zapomněl já. Dnes jsem šel do obchodu pro vločky na snídani a nakoupil spoustu věcí co jsem nechtěl, ale vločky ne. Takže repete. Ona skleróza má něco do sebe, udržuje člověka v trvalé fyzické kondici. :-)
7/21/2013 11:40:15 AM
Fajn týden plný letní atmosféry.
7/19/2013 2:09:39 PM
Souhlasím s Milanem, krocení nemá chybu. Divoženka s bohatou kšticí si zaslouženě zasloužila růži a celý týden se opět nedá hodnotit jinak než *****
7/18/2013 8:03:09 AM
Krotitel kobercový je zajímavé řemeslo, jinak týden se mi líbí. :-)
7/17/2013 8:12:58 PM
Čtvrtek celý , pondělí trojka a úterý jednička jsou pro mě na prvním místě!
7/17/2013 2:28:19 PM
Internet rodiče mají asi teprve dva měsíce, je to žhavá novinka:-))Ale jak už to tak bývá, na chalupě je tisíc jiných věcí na práci, takže Wolu se věnuju pouze tím, že fotím..Fotky zpracovávám až v Ostravě a to je pak "maso":-))Stíhám to takhle už tři roky a jde to:-)Momentálně mám týden pracovní, tudíž jsem v OV a stihla jsem dát tento týden..Internet na horách chtěla maminka kvůli Skype, že budeme ve spojení..Já skype a podobné záležitosti z hloubi duše nesnáším, takže to ani neprovozuju, ale mamča má spoustu kamarádek po Ostravě, tak komunikuje s nimi a s děckama:-)Samo, že na Wol se i na Hamrech tím pádem mrknu, ale rozhodně častěji páchám jinou činnost:-))Zdravím a děkuji za návštěvu:-)Š.
7/17/2013 1:23:06 PM
Hezký týden. Úterní jednička je hezká, ale přece jenom by to chtělo čtyřlístek. Asi Vám budu muset nějaký poslal :-). Frida a Fany, jsem rád, že éra morčat je za námi a nemusíme je všude vláčet (minimálně k mamce). Šárko, mám hloupý dotaz. Na Hamrech máte internet ? Asi ano, jinak by jste nestihla všechny ty komentáře a vystavit další týden na WoL. Já jsem na chatu vždy utíkal před civilizací (Internetem, TV, hlukem, ... večerní rádio bývá skvělé a zavedl jsem to i doma). Vypadá to , že si to užíváte, tak jen tak dál! Bylo tu fajně, jako vždy.
7/17/2013 9:13:55 AM
Ahojky ...zdravím Hamry ,,,úplně úžasný zážitek v celým týdnu nedokážu napsat co mě víc zaujalo ,,všechno ,,ale přesto jedna mě pobavila a to středa u tý jsem se schutí zasmála hned po ráno a to nevím co mě dnes čeká ještě za překvápko:-)) Šárko skvělý ...strašně mě to dalo jako vždy .....jo a jinak je fakt že je všeho málo na zahradě pomalu jen na dvě kila nic nemám ,opravdu letos se zima ukázala,borůvek tady je dost ,ale nerostou houby aspoň u nás a tady jsou až vždy v září pořádně tak uvidíme, na zahradě nemám rybíz nemám třešně nemáme blumy všeho jen pár na stromě tak to bude .....aspoň že ochutnáme !!! ovoce a zeleninu jsme zvyklý kupovat tak budem dál ....a na dvolenou jsem jezdila jen když kluci byli prckové, pak byla pauza a protože to bylo doporučeno Sabině změnit klima tak jsem se obětovala a jezdím jen se Sábou ale je jiná situace tak jsme doma a snažíme se dělat kratší výlety a Sábu většinou bere teta takže jsi myslím že nestrádá...mějte se krásně a krásnou dovču♥.pá Jana


Tags more tags

next dayright arrow Růže z pouti.. - 7. 7. 2013