Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Ou, Ou, Oukej aneb "chladivé" martyrium:-) - 30. 6. 2013
Share week
photo

30. 6.Sunday

photo

1. 7.Monday

photo

2. 7.Tuesday

photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Když se nechce vstávat..Nakonec nás venčení donutilo vstát a venku jsme zjistili, že školní rok je fakt v tahu:-)Děcka si uklízejí, Honza nerad kreslí a na jeho pastelkách je to znát, kam prý s nimi??..Křídla, mít tak kříídla:-)Mami, nemusím ten květák, prosíím??Po obědě děti odjíždí k rodičům na Hamry..Tvoje spory nesmí ubližovat ostatním, zní mi v uších..Je mi smutno už po několika hodinách bez Lucky a Honzy..Snad mi očistný spánek uleví a osvěží mě..Nebo to bude noční můra..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/19/2013 5:07:33 PM
Děkuju:-)Jaká lednička?????:-))))Jó, matně si vzpomínám:-))Na horách je supr, bohužel jsem týden v OV, měla jsem a mám prac. povinnosti, renovuje se nám kuchyň a já chodím otvírat a zamykat po montérech a zednících..Už teď mi jde hlava kolem z toho, co nás v srpnu s hokama čeká..Jestli tu soušť uklidíme, tak budeme fakt hvězdy:-))Zdravím Wol!!:-)Š.
7/19/2013 4:47:24 PM
Rexík s hlavičkou v tlamě, mraky místo televize, tak ti Šárko ty Hamry závidím a samozřejmě přeju. Nádhera. Těším se na další týden, který bude určitě jedna báseň. Doufám, že už to rozčarování z ledničky je zažehnané a jen si užíváš. Měj se, vlastně všichni se tam mějte krásně. Š.
7/12/2013 11:10:16 PM
Šárko, opět máte krásný a pohodový (ehm ;)) týden. Jak z Vašeho týdne vyplývá, nejhorší je srážka s blbcem/blbci a nad dnešním přístupem mnohých lidí zůstává až rozum stát.. Také se přidávám k Jirkovi, s Datartem vše bez problémů a mohu doporučit (třeba někdy na příště :)). Rexík je neskutečně fotogenický, je nádherný, a na čtvrteční 9 snad neukázal svou pravou tvář :D (jinak by měl výhodu, děláte přecejen ve škole plné dětí že.. :)) z fotek pořízených mimo město sálá klid a pohoda.. slyším to šumění lesa.. ach, už se těším na houby!!! :) Přeji hezký týden a žádné starosti v následujících dnech! :)
7/12/2013 1:12:39 PM
Jo, Jani, nasbírat jde, teda spíše je to o hledání:-))Myslím, že už se včera zmiňovali o neúrodě čehokoli i ve zprávách..Ale na nějaký ten kelímek to bude, neboj, jen moc neotálet, protože lidí se "urodilo" jako obyčejně dost..:-)
7/12/2013 12:46:12 PM
Málo borůvek????A já se celý rok těším jak v Beskydech vyženu rodinku (vlastně jen sebe:))do lesa a budem z toho celý rok žít:D
7/12/2013 9:08:52 AM
Pravdou je, že nejvíce mě vykolejila ne podrápaná lednice, ale liknavý a nepříjemný přístup lidí v obchodě..A taky to, že mě bezostyšně připravili svým hloupým jednáním o spoustu času, který jsem mohla trávit se svými milými..Ale říká se, že všecko zlé je na něco dobréé..:-)Lednička je jenom věc, pomíjivá a nahraditelná..Věci, Martino, ty mě nerozhází nikdy..Spíš to, že člověk občas sám nic moc nezmůže proti darebákům..Ale je to pryč:-)))A díky všem za zastavení, vážím si Vašeho času, lidi:-)A díky i za doporučení elektroobchodu, Jiří..:-)Š.
7/11/2013 7:48:37 PM
Parádně zachycený "útěk" na dovolenou, z Ostravy na Hamry jsem se tešil s Vámi. Tak příjemně zregenerujte ty celoroční, každodenní "nervy.
7/11/2013 7:20:49 PM
Ahoj Šárka, týždeň nezačal úplne najlepšie, ale verím, že na dovolenke už na chladničku ani nepomyslíš. Tie jahodové knedlíčky od babičky by som si okamžite dala, operácia ma pripravila o nejaké to kilo, tak by to vôbec nevadilo. Užívajte si krásne leto :)
7/11/2013 3:49:53 PM
Ale Šáry, to mne teda prekvapilo, ze te ta lednice az takhle vykolejila, no jenom jestli uz toho na cloveka neni moc a pak to tak dopada. A pamatuj,ze kazdy mrak ma stribrny okraj, vzdyt jsi to na te patecni 9tce tak pekne zobrazila :-)
7/11/2013 2:40:52 PM
Žákovská knižka, škola na Klegově ulici. To mi bylo 13 a po dva roky jsme tam měli v místní tělocvičně trénink. Ale to "Amerika" byla rozestavěná a ne a ne ji dokončit. To s to ledničkou je mi líto. Měli jsme štěstí s dodávkami. Loni jsme se stěhovali a skoro vše si kupovali nové. Vše došlo v pořádku. Velmi dobrou zkušenost máme s DATARTem. S vlasy mám stejnou zkušenost. Vždy čistěná zbylo na mě. Vysavač vypadá jako náš bývalý VAX, aspoň ze spodu :-) . Hřib kovář v bramboračce a od profíka, tak to musí být něco. Předpokládám, že dovolená pokračuje, tak si ji užijte v klidu a pohodě.
7/10/2013 2:54:47 PM
Moc mě mrzí Šárko ty patálie s ledničkou, ale tyhle zásilkové obchody znám moc dobře a kolikrát ty starosti za tu sníženou cenu opravdu nestojí. Člověk se s tím akorát zlobí! Hlavně že dovolenou to nenarušilo a můžete všichni užívat léta a zasloužených prázdnin! Krásné fotky pejsků, kukadel i kouzelných detailů z kuchyně - jsem ráda, že ani přes prázdniny o podobné foto-kousky nepřijdeme :-)! Přeji krásné léto plné odpočinku a nezapomenutelných zážitků :-)


Tags more tags

next dayright arrow Ou, Ou, Oukej aneb "chladivé" martyrium:-) - 30. 6. 2013