Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dovolenkový týždeň v Tatrách - 20. 6. 2013
Share week
photo

20. 6.Thursday

photo

21. 6.Friday

photo

22. 6.Saturday

photo

23. 6.Sunday

photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday

photo

26. 6.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Sluníčko nepříjemně svítí do očí, po včerejším fotopivu se Zdeňkem Kamrlou to zrovna není příjemné. I hodiny se zastavily :-). Zdeňkovi jsem slíbil foto našich firemních kol. Příspívám na soukromou sbírku, kterou kolegové zorganizovali. Odpoledne příjde dcera jdeme k Eliášovi a pak ji doprovodime na tramvaj. Objevuji obchod s fototechnikou.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/7/2013 8:43:16 PM
Jo mistr balič se ubalil :-))). Batoh v seznamu byl. Jen jsem si ho odškrtnul a nedal do auta. (byl prázdný).
7/7/2013 7:51:48 PM
Zrovna dnes jsem také objevil výlohu z fotoobchodem z čt9 :)Hezký týden
7/5/2013 9:24:09 PM
Tak koukám, že se dovolená povedla a jste všichni odpočatí :) firemní kola jsou parádní, ale Vy na kole do práce nejezdíte, že? :) čtyřlístková "šílenství" znám, je jím posedlá má maminka - ze začátku je to fajn, ale pak se jí čtyřlístky začínají hromadit a už je nemá komu dávat :) i mistr "balič" se někdy "ubalí" a zapomene batoh :) tak si tuto položku hlavně nezapomeňte připsat na již stávající seznamy! Moc se mi líbí PÁ 7, NE 3 a 5, ST 7 a samozřejmě fotka pod vodou je super! :) od pondělí začínám fotit druhý týden, tak snad bude aspoň z půlky tak povedený :) Hezký prodloužený víkend! :) Eva
7/5/2013 4:54:56 PM
Pekna dovolena, doufam, ze sis odpocinul a ze jsi u nas na Slovensku nabral plno inspirace pro dalsi foceni.
6/30/2013 8:54:43 PM
O palírně Nestwill už jsem někde četl, to je někde u Staré Ľubovně, že jo? Vypadá to velmi zajímavě. I ten Ľubovniansky hrad, on je Spišskému docela podobný. Konečně vyšla předpověď … :-))), no já si z mládi z Tater pamatuji, že prostě lije a lije a že to k tomu patří. Nicméně středeční trojka je výborná, manželka vypadá, že je ráda, že je v suchu. Tedy v mokru. :-) Líbilo se mi to a ještě se těším, jestli neuvidím třeba nějakou studenou dolinu nebo něco dalšího povědomého. Měj se.
6/30/2013 8:54:14 PM
Přiznávám bez mučení, že už tady pár dnů nakukuji, na Tatry se těším. Já musel po FotoPivu ráno s ženou k lékaři, měla teplotu skoro 39 a tak jsem nějak na následky neměl čas. :-) Kola jsou super, to je obrázek jak z Holandska. :-) Foto Šabacký … bezva, ještě jsem ho nezaregistroval. Znáš Vavříkův Foto Kamrlík, to by se Ti mohlo líbit. To vedro byla fakt brutální, ale v sobotu už se to zlomilo. No na cestu, ale zvládli jste to. A souhlas, rádio je fajn, že Ti řeknou proč právě čekáš, to hodně pomáhá. :-))) Tak seznamy máš a batoh v něm není? Není ta logistika o tom, že do batohu by se to mělo balit. Já vlastně v Tatrách nikdy autem nebyl, v tom to asi bude. :-) konečně něco známého, Bilíčka, Hrebienok a ty panoramata …. to je nádhera.


Tags more tags

next dayright arrow Dovolenkový týždeň v Tatrách - 20. 6. 2013