Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow ... jsem vyčerpaný jak studna na návsi když hoří stodola ... - 22. 6. 2013
Share week
photo

22. 6.Saturday

photo

23. 6.Sunday

photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday

photo

26. 6.Wednesday

photo

27. 6.Thursday

photo

28. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vypůjčil jsem si do názvu verš Jana Skácela, kterého mám moc rád. Přestože se již odešel za ticho schovat, tento týden jsem ho v Brně potkal a s ním také jeho živou vodu. Tento týden bude na čas poslední, nějak už nemám moc co říct a zdá se mi, že o mě všichni všechno víte. Skončila nám dovolená, kterou Anička prostonala a stále ji není nic moc. Na dnešek jsme odložili Memoriál, pak ho zrušili a dynamicky zase domluvili. Takže vyrážíme, ona si Anička ode mne ráda odpočine. Je takový mokrý, ale cyklisticky výborný den. Potkáváme náhodou kamaráda Honzu (trojka). Na pětce už dávám panáka Láďovi, posedíme a jedeme dál. Po deštích musíme překonávat vodní toky. Plzeňské bodne. Z Ostravy jedna kocouří a na závěr ohňostroj. Někde se asi dozvěděli, že jsme dojeli. :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/22/2013 8:38:21 AM
Zdeňku další úžasný týden! S dalším kolem RF moc držím palce, obdivuji každého, kdo se do focení makra pustí. Jen tu hádanku asi nerozluštím - že by nějaká masožravá Adéla? :-). krásný den
7/7/2013 9:36:17 AM
Děkuji všem za návštěvu a za slovíčka. Vyčerpání se týká čistě fotografování. Asi jsem to nějak přetáhl v tréningu a na foťák se nemohu ani podívat a na to co fotím už vůbec ne. Ono to je po těch skoro dvou létech nová zkušenost, jít na procházku, kochat se přírodou a nemuset přemýšlet co bych tak asi vyfotil. Zatím si to fakt dost užívám. :-) Pokud se mi zase začne zdát, že vidím něco zveřejnitelného, tak tady určitě ještě budu otravovat. Jirko, zatím to nemám celé zmapované, cca 30% disku je nečitelná. Ale vzhledem ke kvalitě mojí tvorby (vlastně stále výuky) to není žádná katastrofa. :-) Šárko díky, také přeji pěkné léto a doufám že se potkáme, stále se do toho něco montuje. Chilli v kořalce je opravdu výborná záležitost. Hádanka je konec krabího klepýtka, skutečná šířka záběru je 7 mm. Mějte se. Ještě si dovolím tak nějak všeobecně připomenout, že jsem ze staré školy a tykání ženě nabídnout nemohu. Až na výjimky přílišného věkového rozdílu, ale tak starý zase snad nejsem. :-)
7/4/2013 9:51:43 AM
Veľavravný názov týždňa, dúfam, že už nie je aktuálny...A chillinápoj vyskúšam, už sa mi prvé papričky začínajú vyfarbovať...Maj sa krásne..:))
7/4/2013 6:21:07 AM
Rozumím Ti, že si potřebuješ odpočinout, ale na tom týdnu není žádnou únavu poznat, je prima jako vždy. Ty do toho dáváš všechno, tak asi proto ta vyčerpanost. Však ono Tě to brzy přejde, o tom nepochybuji, já si Tě bez foťáku a nějaké aktivity neumím představit...natolik Tě už znám. Ahoj a brzy nashle...Pepík
7/3/2013 8:54:18 PM
Koukám jak je to naše Brno hezké:D Pokud jste byl ve vile tak to jste byl kousíček od mé práce:) Hádanku asi neuhodnu ale typla bych si květ?:)
7/3/2013 1:43:27 PM
Kamrlovský týden opět perfecto.Zdravím Zdenku
7/3/2013 12:41:29 PM
Šárko instantní Ostrava je v minulém týdnu. Jasně mít tu instantní fotku v ruce to je jiný kafe, ale snažil jsem se to ukázat v rámci zdejších možností. Evo, chilli v kořalce to je úplně boží záležitost. Zvlášť když ta kořalka má 80%. Zvláštní je, že manželka pálivé moc nemusí, ale tohle ji chutná. Stačí to tam dát na cca 5-7 dnů, třeba i do obyčejné vodky. 3, 5 nebo 7 kusů, jiné počty nefungují. :-) Je to fakt dobré. Originální ovšem nejsem, známá je ruská vodka Pěrcovka, také Božkov dělá nějaký chilli likér. A dá se na ni ujet 102 km na kole. :-)
7/3/2013 10:42:40 AM
Zdeňku, další skvělý týden, docela by mě zajímaly "instantní fotky" z Ostravy, také si s touto myšlenkou hraju a chystám se to zkusit teď v létě. Jen vybrat to správné místo nebo akci. Ale to už je snad maličkost. No, líbilo se mi u vás, pokaždé, takže doufám, že se k vám brzy dostaví pocit, že nám musíte ukázat jak se pořád máte. Zatím se mějte skvěle a co nejdřív naviděnou....hezké léto, Š.
7/3/2013 10:36:11 AM
Zdeňku, opět skvělý týden! Zase vidím nějaká místa, kam často chodívám. Třeba na zmrzlinu u Penny Marketu chodím pravidelně a musím s Vámi souhlasit, že ta hořká čokoládová je úžasná, já si vždy dávám ale míchanou :) Masarykáč.. padly nejen peníze na dlažbu ale i na veřejné koupaliště jak já s oblibou říkám těm "fontánkám", u kterých v parném létě stojí fronty našich spoluobčanů... pondělní 9 vypadá jako čelist nějakého zvířectva, ale určitě to bude část nějaké květiny, ne? :) a chtěla jsem se zeptat.. Vy dáváte do domácí pálenky chili? :)) takhle to vidím poprvé! :) Doufám, že načerpáte nové sílý a inspiraci a že brzy se na úvodní stránce Váš týden objeví :) Přeji hezký den a dny následující, Eva.
7/2/2013 8:30:24 AM
S přáním krásného léta bohatého na to "správné" světlo Vás oba s Aničkou zdravím a těším se na další setkání:-))Šárka..
7/2/2013 8:28:07 AM
Od Memoriálu přes návštěvu Brna až po "trabantobraní" v Orlové a setkání s přáteli nad dobrým mokem a s Instaxem v rukou..:-)Opravdu široký záběr..Ten Instax se mi hrozně líbí, je to teda "kus" aparátu, což je pochopitelné, ale supr v Tvém podání:-)Každý tu na Wol má "něco", co ostatní nemají..Tu jedinečnost a osobitost..Někdo je poetická duše, někdo je zádumčivý, jiný prožívá studentská léta, jiný buduje domov a nebo vychovává malé(nebo větší) děti..Všichni máme společné to, že prožíváme dobré a horší dny, hezké, příjemné nebo naopak smutné okamžiky..Ale nikdo z nás tu není takový "univerzál", co se týká používání fototechniky, jako jsi Ty..Ty dovedeš nafotit týden doslova vším, co Ti přijde do ruky a vším, co má knoflík či čudlík:-)A navíc mistrně a opravdu dokumentárně..Pauzu si dát asi chceš, ale já doufám, že se Ti zase začne stýskat po tomhle "fotospolku" a do rukou se Ti dostane zase nějaký ten krasavec aparátek a Ty opět neodoláš a zmáčkneš spoušť!Ne, nedoufám,já si to přeju!
6/30/2013 9:01:40 PM
Co to slyším, co to slyším??? (nic, já to jen čtu). Tak toto jsem ještě neudělal, že bych si prohlídl nezveřejněný vík. A hnedle toto. Doufám Zdeňku, že si děláš koz... teda pr... teda srandu. Jaká dovolená? Kdo tu bude pořádně komentovat a dávat západofky? Sakra... :) Já právě chystám další týden a myslím, že jsem trhl rekord: celých 5 fotek nafocených mezi 23:00 a 0:00 (plně Tě chápu) :)
6/30/2013 8:06:10 PM
Také jsem vyčerpán a to jsem po dovolené :-). Bránil jsem se dlouho sednout k PC. Je to můj pracovní nástroj, tak odpor je pochopitelný :-) . Líbí se m 7a9/Ne a "tlama" do FR. To s tím archívem mě mrzí, snad to byla planá hláška. Doufám, že s přaním hezkých prázdnin si je neuděláš taky :-). Chyběl by jsi tady.


Tags more tags

next dayright arrow ... jsem vyčerpaný jak studna na návsi když hoří stodola ... - 22. 6. 2013