Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Veverka, studna a to nejlepší na konec :-) - 13. 6. 2013
Share week
photo

13. 6.Thursday

photo

14. 6.Friday

photo

15. 6.Saturday

photo

16. 6.Sunday

photo

17. 6.Monday

photo

18. 6.Tuesday

photo

19. 6.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je čtvrtek, tedy čas na ranní holení. Porada je jen jedna. Po cestě fotím svůj druhý snímek "Tak tu žijem". Je hezky, tak vyrážíme na fotoprocházku. Žena nachází dva čtyřlístky a jak mi je ukazuje, tak šlápne do ... Fotit jsem to odmítl. Říkám: "Musíš vsadit, je to potvrzený tuplák" :-) . Utírá si botu do trávy, ale moc to nepomáhá. V procházce pokračujeme, ale Eliáš se s pochopitelných důvodů nekoná. Někdo se veze, někdo musí sedět po těžkém tréninku na zemi. Stadion je skoro připraven na Zlatou Tretru. U nás v parku pod naším oknem "ulovím" veverku (Evi, nakonec jsem vybral tuto fotku) a začinající cyklistku.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/26/2013 10:00:09 PM
Děkuji všem za návštěvu. Dovolenou si opravdu užívám, teď mám dvojku v žile :-) . Počasí je opravdu nevyzpytatelné. Předpovědí moc nevychází (skutečnost bývá lepší ). Šárko, čtyřlístkové šílenství tady pokračuje. Bude to v mém dalším týdnu. Vzpomněl jsem si na Vás, když kuchařka krmila jelena. Evi, seznamy jsou již vychytané, to je jejich výhoda. Vytáhnou se ze šuplíku a popřípadě se upraví. Jeden k moři, další do hor, ... Díky ještě jednou všem. Jdu zpracovávat fotky. Dnes mi končí můj týden.
6/25/2013 8:51:25 PM
A přeju krásnou a pohodovou dovolenou:-)
6/25/2013 8:50:23 PM
Jak tak koukám, nejen lovení kešek může být dobrodružství:-)I takové lovení čtyřlístků může mít fatální následky:-))Pěkný týden, hlavně ten konec se mi moc líbí, je fajn vidět taky Zdeňka:-))Takže příště už to asi pánská jízda nebude, určitě Vás oba ráda uvidím:-))Šárka..
6/24/2013 4:42:31 PM
Velmi pestrý týden! :) Veverka je supr, jsem spokojena :)) jo seznamy na dovolenou, to známe.. teda nejen na dovolenou! já si už dělám seznamy na vše, i na to, co je třeba udělat, abych "náhodou" na něco nezapomněla.. a přece jen je to dobrý pocit odfajknout si nějakou tu položku :) člověk má pak větší přehled a snad i spokojenost, když vidí na tom papíru, co už udělal :) s přítelem jsme chtěli ke "kouli" dorazit, ale bohužel nám to nakonec nevyšlo.. tak snad příště! ;) hezký den.
6/24/2013 11:14:54 AM
Karavana koní se mi líbí. Ono je to náročný sport, taková jízda na koni. Při pádu z koně někdy hrozí rozbitá hlava o noční stolek...
6/24/2013 11:09:03 AM
12, 17, 12, 43 a zase 12... sakra sakra, to jsou čísla (kdyby se tak na ně cosi dalo vyhrát)
6/21/2013 8:12:55 AM
Parádní mejdan a nedělní dvojka … skoro jsem dnes nespal, a hned bych si dal. Ale musí sednout do auta a zařídit asi 1000 věcí. Nejlepší rehabilitace mejdanu je procházka. :-) Studna super a když o tom uvažuji, na časosběr to asi není. Málo místa na focení a ono se toho nakonec moc nemění, snad jen plnění. Poslední je fakt dobrá, tyhle náznakovky mám rád. Vánoční – no už jsme v půlce. Seznam na dovolenou, pěkné. Já si ho dělám na gauči rovnou in natura. No a to nejlepší na konec, já končím dnes a večer to zveřejním. Bylo to fakt bezva. Měj se a užij pěknou dovolenou.
6/21/2013 8:11:34 AM
Jirko, to je paráda. Já nevím čím to je, ale týdny ve kterých se nějak objevím mám moc rád. Asi to bude nějaká ukrytá ješitnost. Naprosto sdílím Tvůj pocit, že jsem se setkal s někým, koho znám odjakživa. Navzdory šílenému vedru to bylo super, no popravdě toho hodně zachránilo výborné pivo. Ale pitný režim v takovém počasí je velmi důležitý. Já měl druhý den docela těžký den, musel jsem s ženou k lékaři, její zánět průdušek se zcela vymkl kontrole a poslední dvě noci skoro nespíme. Zpět k týdnu. Veverka je bezva, fotí se špatně, jsou potvory moc rychlé. Felicie, nejlepší Škodovka. Černá labuť, k tomu jsme si hodně řekli a kdo chce vědět co, tak má chodit na workshopy. :-) Nabíječky: konečně se to začíná lepšit a já už vybírám jen přístroje s nabíjením USB. No a pak mám trvale všude jednu. V autě, na kole, doma, v práci, u rodičů v oblíbené hospodě … Je ty krysu s Ikea mám moc rád, pořád loudím a ještě mi ji nikdo nekoupil. Hukvaldy jedno z naších častých cílů výletů. A už se nevejdu.


Tags more tags

next dayright arrow Veverka, studna a to nejlepší na konec :-) - 13. 6. 2013