Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow v poKLUSe - 24. 5. 2013
Share week
photo

24. 5.Friday

photo

25. 5.Saturday

photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday

photo

30. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes mám ešte dovolenku, tak si budem dovolovať :-).Najprv doma čosi porobiť, potom do sklepa zaniest kufor. Pred obedom idem ešte k starenke kde ma víta kocúrik :-). A sledujem, že Alík sleduje krstného jak pumpuje vodu :-). Neskôr som bola zaviesť tatina do vinohradu. Jak som prišla, tak nám označovali parkovisku, parada, jak ja zaparkujem, keď je tam čerstvá farba? No, nejak som to zvládla ale to už stejne musím zase pre tatina do vinohradu. Ach, tiež by mohol nabudúce sám :-). Večer ešte suším vlasy. Škoda, že ich mám takto vlnité len po umývaní....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/6/2013 8:52:55 PM
Tak vlnité vlasy byste chtěla? To já, jak se mi to začne kroutit, tak to hned ojedu až na kůži, nojo ale to je jiná písnička. Fotogenická Morava Vašima očima je … fotogenická. Tomáš Klus není přímo můj šálek kávy, ale fotil jsem ho loni na Coloursech a byl mi moc sympatický. To co zpívá, mi zatím připadá moc prvoplánové. Sobotní sedmička je skvělá koncertní. Také devítka, má to atmosféru. Alík a Fricek, známí bajkovi odborníci, to se pozná. :-) Vše nejlepší k svátku, jak jste na to pohraničí, tak to můžete slavit dvakrát. :-) Na úterní pětce Vám to sluší a je vidět, že Vás to fakt baví. Kolikrát už jste se už při focení za jízdy zpotila hrůzou z vybírání průseru? Něco o tom vím. :-) Hmmm, na úterní sedmičce je ta krajina fakt nádherná. Ještě čtvrteční pětka … Lenko, líbilo se mi tady.
6/5/2013 10:39:25 AM
všetko dobré ku včerajším meninám, Váš týždeň sa mi páči :)
6/4/2013 12:58:17 PM
Jaj až teraz ma napadlo, Ty máš dnes sviatok v SR, to máš krásny darček na WOL, všetko najlepšie a DOBRE SVETLO ;-)
6/4/2013 12:55:37 PM
Máš krásnu Moravu a ešte krajšiu čajku, nádherný týždeň, v prírode je krásne a Tvoja 90 to pekne zachytila.


Tags more tags

next dayright arrow v poKLUSe - 24. 5. 2013