Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Fotím, tedy jsem ... no co asi? Přece WoL. - 27. 5. 2013
photo

25. 5.Saturday

photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday

photo

30. 5.Thursday

photo

31. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Anička odjíždí do práce přede mnou. Venku je pěkné světlo, ale je zataženo a 10 stupňů. Na Šumavě nasněžilo prý až 30 cm sněhu, jestli nám nechce ta příroda něco naznačit. Třeba, že už nás má plné kecky. Cestou do práce koupim baterku do cyklokompjůtru a omrknu stavební materiály. Z něčeho musím v Orlové postavit zahradní gril. V práci si s kolegou dáme panáka, měl minulý týden dva pohřby za sebou. To se sluší zapít, alespoň symbolicky. Dodělám poslední úpravy na zakázkovém systému pro geometry, moje chyby mi tentokrát sežraly tři verze. Máme to v práci bojové, jsem rád že nás vůbec někudy pustí domů. Mám chuť na kafe, je vidět, že v něm je rum? A je s medem, to je mlsota. A trocha blbnutí s foťákem u televize. Je z toho dobře vidět, jak kvalitní program tam právě vysílají.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/3/2013 1:54:27 PM
Tak jsem tu hádanku spočítal, je tam 29 euro a 66 centů. :-)
6/10/2013 10:06:56 PM
Nejlepší je středa :-)
6/5/2013 11:20:23 PM
Šárko, až počasí dovolí a ten gril dostavím, tak si určitě něco spolu ugrilujeme. Přes všechny letošní komplikace pořád nevzdávám, že se v Orlové s Pepíkem a Hanou letos sejdeme. Milane díky, moc se mi líbilo něco u Tebe, musím se tam vrátit. Gábi, kartáč nebyl, prý už si to vybrala dopředu, když už vycítila že se to chystá. Jo a Martine máš pravdu, v Ostravě dnes bylo pod 10 stupňů a zdálo se mi, že mi na hlavu padá něco studeného. Před léty mi zase aspekty oholené hlavy nedošly na dovolené v Řecku a parádně jsem si spálil hlavu. :-)
6/5/2013 11:19:49 PM
Dík všem za návštěvu. Hanko, rád Tě vidím a už jsem byl také u Tebe, ale zatím jsem nenašel slova. :-) Zrcadlo je kouzelné, umí zobrazit blízkou budoucnost :-) Jirko, barevnou školu jsem v galerii u Tebe zaregistroval, je hodně výrazná. Petře, hádanku jsem ještě také nespočítal. :-) A nabízím tykání. Noli, je to Škoda Felicie, ano základem je Spartak, tohle je verze kabriolet. Mám stejné vzpomínky, měli ji rodiče kamaráda a občas jsem se svezl. Paráda, podle mne je to nejkrásnější škodovka všech dob. A ve své době jasný Meďák. Štefi díky, moc rád Vás vidím. Něco zveřejněte, prosím, prosím. :-) Martina souhlas, já to zvyšování inteligence mám z pohádky, od moc moudrého krále. A pana Wericha. Lenko poraď, je to funkční. 10 hal = 1cent, jde to samo. A pozdrav ho. Jano a Gábino, počítal jsem se setkáním a dal bych včas vědět. Dnes jsme to ale zrušili, Černěves do které jsme měli jet za kamarády je pod vodou a na nějaké návštěvy není ani pomyšlení. Snad to vyjde někdy později.
6/5/2013 11:19:22 PM
Sorry, to sem nepatří, to si chystám do dnešního dne. Jsem dnes nějakej blběj. :-((((
6/5/2013 11:18:14 PM
V Ústí se to v noci přelilo do Střekova a pořád to ještě nekončí. Kulminace se čeká až další noc. Držte se a ať jsou s vámi všichni dobří andělé. Dám si pořádnou snídani, nějak se mi v poslední době vločky zajídají. Venku stále hustě lije, mám v autě pocit, že jsem v ponorce. Jedu přes Ostravici, teče jako zběsilá. Už mám zprávy, že Šance se několik dnů upouštějí a tak to snad dobře dopadne. Máme v práci láhev sladkého lepidla po nějakém mejdanu a vymysleli jsme právě perpetum mobile. Prostě kdo z ní nalije panáka, je povinen láhev dolít po horní hranu etikety čitým alkoholem o síle nejméně 40%. Nikdy nám nedojde a bude stále lepší. Dovolená se nám dnes zhroutila, byla založena na návštěvě kamarádů v Černěvsi a tam to teď vypadá takto. Nabídli jsme jim pomoc, ale tím to tak asi končí. Doma mne vítá kočka, ale hlad nemá. Dnes je to láska nezištná. Větrám a kouknu se ven prostřednictvím odrazu. Konečně přestalo pršet. A ještě smrdící kopretiny, stále se drží.
6/5/2013 11:04:30 PM
... a výhodou plešaté hlavy je, že můžeš cítit padat sníh. (Ostatní to jen vidí )
6/5/2013 10:55:47 PM
Tak kartáč od mámy zítra už bude pozdě, nebude s ním co česat :o). Kopretiny jsou krásné a zvlášť takhle donesené, ať si klidně smrdí. Slivovicí jsme dneska zapíjeli tu velkou vodu. No a z LTM k nám to není daleko, tak se třeba potkáme.
6/5/2013 9:54:19 PM
všechno již bylo napsané, takže jenom fajn Zdeňku :-)
6/5/2013 6:56:30 PM
Já si tak říkám, že chodit po Ytongu musí být kumšt, já si dát nějakou tu půlečku a pak jít, bude se mnou fakt junda:-))Bezva týden..Moc sympatický je mi Ferda, tu hru hraje i náš Rexík, to znám, je to hra "do zblbnutí":-)Kytice kopretin, to je tak romantické:-)Sice páchnou, to je fakt, ale mě Eda dovézt kytičku kopretin, budu šťastná:-)Smrad nesmrad..Hodně dlouho vydrží ve váze..A jsou fotogenické:-))Tak gril, říkáš..Hmm, to bude bezva pohodička pod pergolkou, s nějakou tou mlsotou přímo z grilu, západ sluníčka, sem tam nějaký ten komár zabzučí..A slivovička jako tečka..Úplně to vidím..Snad neproleje celé léto..Sestřih na poslední znám také velmi důvěrně, Eda má také rád hladký a aerodynamický účes, kdy neklade již téměř žádný odpor vzduchu a jeho rychlost na kole(nebýt helmy)dosáhne první kosmické:-))Zdravím, Zdeňku, přeju, ať se počasí umoudří a Tobě jde práce na grilu pěkně od ruky:-))Zdravím rodinu a Aničku! Šárka..
6/5/2013 4:00:07 PM
Zdeňku...dejte vědět do Litoměřic to mám kousek tak dáme Wol-áckou desetiminutovku:-))) web kamera Litoměřice užijte si dovolenou týden mě pobavil pondělí až na ty pohřby..ach jo .... zdravím ..
6/5/2013 2:35:36 PM
Vtipný týden. Líbí se mi nápad hrát o eurošušně. To musím poradit Pepovi - furt nevědí, o co hrát poker a když někam jedem, tak ho ty drobáky rozčilují a nechává je v obchodech při placení. Krásná Minolta. Kopretiny se mi taky líbí, ale ten smrad :-)
6/5/2013 11:29:28 AM
Pěkný pracovní týden. Taky se nenudíš. Když jsme dělali altán, taky jsem přišel na to, proč někteří pracující potřebují stavbyvedoucího. Ale s tím nic neuděláš. Na to nařízení nepomůže. A plošně zvyšovat inteligenci jde pouze deratizací. Líbí se mi pracovní (slivovicový) zvyk. Občas ho taky aplikujeme.
6/5/2013 10:46:25 AM
Pozdravujem pán Zdenek, zraz veteránov bol túto sobotu aj v Košiciach, no pre kopec povinností som ho nestihla. Obdivujem Vašu vytrvalosť v dokumentovaní Vášho života. Ja som to posledný polrok poriadne zanedbala a musím sa priznať, že mi WOL veľmi chýba. No vždy aspoň nakuknem a poteším sa Vašimi fotkami :) Števka
6/5/2013 9:28:34 AM
Ahoj Zdeňku, sobotná 2 mi vyvolala spomienku z môjho detstva. Podobné auto (viem, že bolo červené, bez strechy- že by Spartak?-ale na tie časy určite MEĎÁK- a bolo to asi v r. 1963) bolo úplne prvé, v ktorom som sa viezla..Nezabudnuteľná spomienka- vietor vo vlasoch, PRÁZDNE CESTY, a môj strýko- slávny futbalista...Tvoj kamarát Roman má v Petržalke dvojníka, majiteľa tenisových kurtov, kde som hrávala, príležitostne ho cvaknem (nedávno som z telky odfotila dvojníka Šárkinho Eda)...Kopretiny Aničke závidím (v dobrom)...Dúfam, že u Vás už dopršalo a Tvoje budovateľské úsilie bude úspešne zavŕšené. Maj sa krásne..:))
6/4/2013 10:47:22 PM
Hmm, dal bych si čočku, nebo aspoň kouknu do lednice, jestli tam není nějaká oliva :-) Opět Váš týden s vtipem a další hádankou navíc (na niž mimochodem odpověď neznám).
6/4/2013 10:11:25 PM
Historická auta v Ova jsem nějak prošvihl. V devadesátých letech jsem na Plivanec chodil na oběd. Stále tam mají ty skvělé tvarůžky ? Lišky jsem si nikdy nevšiml, asi tam ještě nebyla. Řiť Výškovic :-) , tak to nemá chybu. A krb ... už se těším jak to dopadne, určitě dobře. Fotku barevné školy jsem poslal do soutěže "Česká fotocesta Ostrava". Bylo tu fajně.
6/4/2013 12:04:13 PM
Ahoj Zdenku, vidím,že Tvůj život stále pádí vpřed rychlým tempem - a to je dobře ; )....ale co to máte za divné zrcadlo ? : )


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Fotím, tedy jsem ... no co asi? Přece WoL. - 27. 5. 2013