Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dešťový. Asi podzimní. - 25. 5. 2013
Share week
photo

25. 5.Saturday

photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday

photo

30. 5.Thursday

photo

31. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ranní třídění ponožek. Hlavně, aby ani jeden pár neměl stejnou barvu. I tak zbyly dvě ponožky samé... A hurá do přírody !
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/9/2013 9:45:43 PM
Jojo, holubi jsou docela fotogeničtí... Já mám jednu starší (a dokonce ČB) tady
6/6/2013 9:05:47 PM
To létání je fakt parádní, jsi dobrý učitel. Také třídění ponožek, tohle někdy zkusím, ale já mám prakticky jen bílé a černé. Jsem dost out. Mohl bych si vzít bílo černou sadu, když budu třeba někde přednášet, člověk má nakonec za všech okolností zůstat svůj. Znamení volno na kolejnici, dobrý. A golf vůbec. Vypadá to, že spíš soused někomu neuhnul. :-) Transportní vosa. Pondělní šestka. Hubení plevele, máma to teď použila na dlažbě a nějak se ji to rozneslo všude … no nic, trávu sekat letos nemusíme. :-) Dvě sluníčka. Holubi jsou výborní, skvěle je, když jsou v protisvětle. Západofka, to je můj způsob, jak vyjádřit že tímto žánrem pohrdám a přitom to prostě vyfotit musím. :-) Páteční mraky jsou skvělé. Martine, líbilo se mi tady.
6/5/2013 6:39:41 PM
Jednoznačně nejhezčí je letecká neděle:-))Já kdysi také "létala":-))Jen mi kromě let přibyla i nějaká ta kila a ta mě přikovala k zemi, bohužel:-))Ale Maťce přeju, ať jí to létá co nejdéle:-))Ponožkování probíhá i u nás a je zajímavé, že někdy máme ponožky na třínohého a jindy zas pračka "spolkne" a již nevydá, co jsem do ní stoprocentně vložila:-))Je to veliká záhada, kolosální..Zdravím Vás i s rodinou..Šárka..
6/5/2013 4:17:49 PM
pěkný fotky středa 9 ....líbí ..zdravím...
6/5/2013 9:55:35 AM
Aha... takto jsem to myslel? (s tím lítáním) :D nene, myslel jsem "opravdu lítat". Ptát se jich nemusím. Tak nějak u nás funguje samocenzura :) Většinou nemají problém s tím, co chci zveřejnit. Někdy dokonce aktivně spolupracují. A včela s nákladem není fotomontáž. Náhodou jsem ji zahlédl a musel jsem vylézt nad ni (do okna). Potom jsem přišel na to, že se stěhují na několika (možná 8) místech sousedovi do staré pergoly. Takže nebyl problém nějakou vyfotit s listem. Tato konkrétní se nemohla trefit do díry a asi 3x ji sfoukl vítr. Válela se tam jak opilec nad ránem. Kladivo s kolejnicí je na oznámení opuštění prostoru za kopcem - na golfovém hřišti, aby mohli další za námi hrát (a nás netrefit)...
6/5/2013 9:05:34 AM
Ahoj Martin, dievčatá na ponožkovej sú podarené, tú budú určite ukazovať svojim vnúčatám (zaujímalo by ma, či musia odsúhlasiť, čo zverejňuješ, alebo sa nepýtaš..) Páči sa mi bodliak,povedené sluníčko a tieňovka na pi/6...Včielka s nákladom ma prekvapila, ak to nie je montáž, tak je to divá včela, a tá Ti neublíži-ak si na ňu nesadneš..:) Lietajúcej Maťke závidím, ja som to nezažila ani v 18 (fičali sme na červenom a Rothmanskách, a z tejto kombinácie nám bolo nanajvýš zle)...Maj sa fajn.. P.S.: pekná foto dňa :)
6/4/2013 10:24:56 PM
Přidávám se, šibenice s kladivem - super! Ponožky jsou u nás už dávno hitem :-) a to stále, ikdyž dcera Maťa už s náma přes rok nebydlí. Souhlasím, sluníčka se povedla a také letka holubů. Také bych chtěl létat aspoň tak jako na snímcích s neděle (7-9). Bylo tu fajně.
6/4/2013 8:45:45 PM
Hneď prvý deň ma počas výletu v prírode zaujal záber visiaceho kladiva, v nedeľu zase blbnutie na dvore a tak ďalej, opäť vydarený týždeň z nášho mesta ;)
6/4/2013 10:22:26 AM
Máte pravdu, že venku to vypadá spíše na podzim :( ale i přes to moc krásný týden a nejvíce mě zaujala středa :)


Tags more tags

next dayright arrow Dešťový. Asi podzimní. - 25. 5. 2013