Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow NAROZENINOVÝ - 13. 5. 2013
Share week
photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday

photo

18. 5.Saturday

photo

19. 5.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Můj narozeninový den_mám ráda narozeniny, i když už ze srandy dostávám vyzobanou slunečnici...ale i dárky...a pugéty...sama sobě jsem si nadělila také dáreček...a šla na výstavu...spojenou s beneficí pro soubor The TAP TAP...jsou absolutně skvělí...a v publiku měli šikovné tanečnice...a večer ještě jeden dárek od WOL :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/11/2013 5:17:47 PM
Po1 je nejen dobrý nápad, ale i pěkná fotka :) Pá6 má skvělou ocelovou vodu. Zajímavý týden, který sis asi užila
6/9/2013 5:51:17 PM
Noli, Zdeňku, Honzo, Šárko...všem vám moc děkuji za gratulace a za procházku Barcelonou. :-) Díky Šárka.
6/7/2013 9:33:01 PM
Značně opožděně gratuluji k narozeninám a přeju jen to dobré a důležité: Zdraví, lásku, štěstí a dobré světlo:-))A dáreček, co jste si nadělila, ať dobře slouží, a těším se na jeho testování:-)Šárka..
6/6/2013 9:02:48 PM
Taky se přidávám k opožděné gratulaci a přeji vše nejlepší :) Barcelona je super, i přes technické potíže. Doufám, že se tam taky někdy podívám. Sobota se mi líbí nejvíc. Bylo mi tu fajn :)
6/6/2013 6:37:25 PM
Jo a já trubka: všechno nejlepší k narozeninám, i když dodatečně, zato srdečně. :-)
6/6/2013 6:36:21 PM
Vyzobaná slunečnice …. no to si ještě musíte pořádně počkat. The TAP TAP, jsou naprosto úžasní a často na ně myslím, když se chystám začít nadávat na nějakou srandovní nesnáz v životě. A vysmát se smrtce, když jsem na ni krátký, no to je něco co bych chtěl dokázat, až to přijde. Já nikdy nebyl moc pokorný. Úterní šestka, tohle by nemuselo být … no … jasně … Barcelona, nádhera … něco se mi motá, že Sagrat Cor je španělská reakce na pařížský Sacré-Cœur. A Gaudi je podle mého názoru jeden z těch, kteří možná ani nebyli z téhle planety. Až tak z nadhledu, prostorového i časového to všechno viděli. Také se mi moc líbí, že Svatá rodina se staví dodnes. Jo, v sobotu to píšete. Jak je ta čeština pestrá, čtu že jste zmokly a už vím, že s vámi nebyl žádný chlap. :-) Flamenco, to chtělo nějakou akční, rozmazanou fotku. :-) Barceloně pod kůži se nedivím, přinesla jste z ní moc pěkný týden. Mějte se.
6/6/2013 11:58:26 AM
Ahoj Šárko,dodatočne Ti želám len to najlepšie k sviatku, a okrem všetkého toho, čo sa zvyčajne vinšuje, Ti prajem ešte veľa ďalších krásnych obrázkov...Barcelona je nádherná, máme ju s dcérou v pláne, možno v októbri, a teším sa na výlet po stopách Gaudího (o to viac, že som sa na staré kolená učila trocha španielsky- rozumiem veľa, a to najnutnejšie sa dohovorím)...Pokazená karta- Murphy zafungoval, ešte že si to zistila relatívne skoro...5 hviezdičiek, samozrejme...:))


Tags more tags

next dayright arrow NAROZENINOVÝ - 13. 5. 2013