Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 10- venčekový - 22. 4. 2013
Share week
photo

22. 4.Monday

photo

23. 4.Tuesday

photo

24. 4.Wednesday

photo

25. 4.Thursday

photo

26. 4.Friday

photo

27. 4.Saturday

photo

28. 4.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Zdravím Vás všetkých. Weeky som začala označovať poradovými číslami, rozhodla som sa potiahnuť ich do 52...dúfam, že sa mi to podarí. Moje pokroky vidieť rovno na foto 1- v zrkadle (ráno) a relatívne zaostrená,ešte sa musím doučiť normálne tváriť... :)) S natáčkou sa mi raz podarilo prísť takmer až do práce, našťastie som sa pred vystúpením z auta spamätala... 2. Zakladám sklíčka a čakám na padla- exp. 4 sek.- (3).... 4,6- Chlapci zo servisu závlah mi vymieňajú pokazené trysky na polievaní (jednu sa mi podarilo zničiť pri prerezávaní trávnika- ale kto nič nerobí, nič nepokazí)... Ja sa medzitým kochám magnóliou v plnom kvete, škoda, že jej život je taký "podeňkový". Večer joga, a keď sa mi podarilo ROZUZLIŤ SI NOHY A RUKY, idem domov okolo veeeeeeľkého plagátu (škoda, že neplatí- čím väčší plagát, tým lepší film)...:))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/4/2013 8:48:21 AM
Ďakujem, ďakujem, ďakujem, JZ. Magnólia je pekná chvíľu, potom len hrabeš a hrabeš. Kvety a deti a ženy a niekedy aj babičky, dúfam...:)))
6/3/2013 11:50:33 PM
kvety a deti, asi to najkrajšie, čo je okolo nás, no a ešte ženy :-)
6/3/2013 11:45:59 PM
krasne
6/3/2013 11:44:17 PM
Magnoliu som zasadil na jeseň, ale ešte nekvitla.:-( Dobrý film je Terapia láskou...
6/2/2013 6:53:05 PM
Parádní jízda celým týdnem začala úžasným autoportrétem, sluší Ti, Oli, i ta natáčka, a hádám, že vlasy s ní vůbec nepadají do očí:-)Fotky "hejblátek" z práce jsou krásné, i z nich cítím, že tuhle práci musíš mít ráda..Zahrada, to je něco..Tam to tedy fakt žije..Brano máš pěkně "vycvičené":-))A moc hezké:-)Rozkvetlá garáž taky fajn a ta poslední je fakt jak z pohádky o Dlouhém, Širokém a Nízkocholesterolovém:-))Moc Tě zdravím, jakož i malého hladovečka Tominka, jakož celou přeživší rodinku..Hlavně, že to dobře dopadlo, na cestách je to o "hubu"..Dávejte tam na sebe tedy všichni pozor a já se opět těším:-))Na viděnou, Šárka..
6/1/2013 11:15:31 PM
Teda vlnka rozesmála i mě. A plno komentářů a nikdo se nepokusil odpovědět. Tak tedy já: pravé jsou pravé a levé taky pravé... Líbí se mi fotky z práce. Já ze své můžu jen obálky a počítač. S tím se moc aranžovat nedá :) Mohl bych ještě zkusit bejsbólku... Ale zahrádku máš móóc pěknou. Jo... i to brano :)
6/1/2013 8:38:17 PM
Noli, parádní týden. BW den je super a momentky s dcerou a Tominem také. Pondělní první_začala jsem se usmívat a jen tak mimochodem, sluší ti to tam :-). Š.
6/1/2013 10:31:28 AM
Gabi, ďakujem, 52 mi v tejto fáze pripadá nedosiahnuteľná, ale keď sa na to pozriem pozitívne, UŽ mám 1/10 za sebou...Strach o deti, to je večný údel nás mamín, a platí, veľké deti, veľké starosti...(a väčšinou zbytočné-ako plač od radosti..) Vajíčka sú naozaj zeleno-tyrkysové...P.S.: Ten prekrásny výraz PROSTOROVO VÝRAZNÁ už mám v slovníčku, ale pokiaľ som videla, na Teba to nesedí...Maj sa krásne...:))
6/1/2013 10:18:35 AM
VĎAKA všetkým. Ludka, ak mám byť úprimná, ešte som asi na jogu NEDOZRELA. Myslela som si, že ma naučí trochu sa v tom stresovom živote zastaviť, uvoľniť sa, ale nezvládam to- najhorších je pre mňa prvých 10 minút, kedy len DÝCHAME- vždy mi myšlienky uletia domov, do práce alebo inde- a ľutujem ten nevyužitý čas....Potom je to už fajn, je to kombinovaný kurz JOGA-PILATES, a tie ďalšie cviky na chrbát a brucho sú výborné....Myslím, že pre Teba (a iné mláďatká) je lepšia POWER JOGA alebo hocičo iné, hlavne sa hýb, lebo hodiny nad knihami si v budúcnosti na Tvojom tele vyberú krutú daň....a dik za pozretie minulých weekov...:)) Zdeňku, máš pravdu, často mám pocit, že sa odlišujem (normálna žena si kúpi novú kabelku alebo lodičky, ja OBJEKTÍV)..:)).. Hodiny= globalizácia, obrázky p. Spišákovej sa mi páčia veľmi.. Neviem, či sa odhodlám niečo do FV poslať, ale možno áno, našťastie tam neudeľujú FOTOMALINU...:))
6/1/2013 12:02:22 AM
Na první usměvavé ti to velmi sluší a určitě už jsi tímto tváření se na fotky natrénovala. Strom na chodech mě teda dostal, co lidi nevymyslí a hotel je teda paskvil (co lidi nevymyslí?). Hladný Tominko je teda neštěstí samo, snad jste ho moc dlouho hlady netrápili. Cože? Žebrání na více místech a to ho nikdo nepředběhne ve sbírání? U nás by nenašel ani čepici. Barča mi takhle jednou telefonovala a brečela, nebylo jí vůbec rozumět a já jsem taky myslela, že umřu, než jsem pochopila, že jí nic není a brečí radostí. Dobře, že se nikomu nic nestalo. Máš vážně pěkné Brano :o). Krásná je neděle/5 a zelené vejce? Já se tu nepřestávám divit. Než se naděješ, budeš mít 52 týden a já ti přeji krásné světlo. Já budu mít za chvíli 52 podruhé.
5/31/2013 10:57:49 PM
Olinko, s natáčkou Ti to moc sluší, i když normálnost tváření posoudit nedovedu. Ale řekněme si upřímně, co to je vlastně normální? Zkusím na to jít věděcky. Normální = běžný, průměrný, obvyklý, pravidelný, představující normu, no upřímně, kdo by tohle chtěl. Neuč se prosím Tě tvářit normálně, Ty určitě normální nejsi. :-) Hodiny na trojce máme v ložnici (IKEA?). Joga = obdiv, já když musím pár minut jen tak někde sedět, tak mi začnou cukat všechny svaly a děsí mne, že mi někde něco uniká. Pořád čekám, kdy přijde takové to uklidnění s věkem. Úterní osmička mi připomněla Štefánii Spišákovou, její týdny by se Ti mohly líbit. BW středa, devítka má úžasné světlo. Nejhorší dvě minuty = pochopení, někdy rozhodují zlomky sekund o celých osudech. Spousta krásných detailů (makro výběr do FR si fakt udělej) a nedělní devítka mne zklamala: já se těšil že už se s brýlemi narodilo. :-))) Měj se.
5/31/2013 6:36:21 PM
A zase bw den jako třešnička na dortu! Moc se mi líbí st 1, 4. Ještě, že se nikomu nic při tom ťuknutí nestalo:-O. Autoportrét je super a fotky kytek jakbysmet! Začínám uvažovat, že bych příští semestr začala chodit na jógu. Prý pomáhá člověku soustředit se. Je to pravda?
5/31/2013 11:09:57 AM
Noli, zase moc fajn. Díky za pěknou podívanou. Punčochy B&W výborné :-) Jinak ad správná strava - mail mám spacek.frantisek@gmail.com :-)
5/31/2013 10:16:33 AM
Týden začínáte úsměvem a ten mě pak provázel celým týdnem. A tak by to mělo být.


Tags more tags

next dayright arrow 10- venčekový - 22. 4. 2013