Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 13.týden- Prší, prší, jen se leje - 26. 5. 2013
Share week
photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday

photo

30. 5.Thursday

photo

31. 5.Friday

photo

1. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Prší, prší, jen se leje, kam babičku povezeme :-)... většinu dnešního dne trávíme s mamkou v autě a převážíme naší babičku do lázní nedaleko Varnsdorfu. Cesta je dlouhá, krkolomná, pomalu utíká a od prvního do posledního kilometru nás doprovází déšť a silný vítr. Po návratu domů se tak snažím zahřát pořádným hrnkem teplého čaje, otáčím opět uzávěr topení na plný výkon a ke zpracování posledních svatebních fotek si jako kulisu pouštím dvoudílný film o Odysseovi. Ani on neměl to putování a návrat domů nejsnazší :-). Už aby bylo léto a já se toulala po jeho krásném ostrově ve Středomoří..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/9/2013 8:36:08 PM
Líbí se mi barevnost a optimismus celého týdne :)
6/6/2013 8:56:01 PM
Zdravím Jano, opět jste nafotila skvělý týden :) Svatba se Vám i přes nepřízeň počasí povedla. Pro mě je jednoznačně nejlepší den středa, zvlášť 9 je fajn. Mějte se a ať se Vám i přes špatné počasí nadále daří :)
6/6/2013 8:35:32 PM
Aaaaa, Jana se chystá na Djerbu, to se máme také na co těšit. Počasí nic moc, ale ono i to pošmourno má své kouzlo a dá se využit, vlastně co to melu, přece nebudu učit mistra. :-) Líbí se mi nedělní osmička, pondělní 6,7, středa 7, mimochodem to je to o čem jsem před chvíli trapně mluvil a čtvrtek 6,9. Prší, prší, jen se leje a Jana jede ...
6/5/2013 9:16:52 PM
Ahoj Janka, prepršaná svadba bola veľká výzva, ak si ju zvládla,aj keď Ti do SMÍCHu nebolo, tak Ťa už ako fotografku hocičo nezaskočí...Maj sa krásne...a foť tiež krásne...:)) P.S.: Pekný week...
6/3/2013 7:46:57 PM
Ano, prší, prší, jen se leje... pokud tobude pršení v podobě Vašich báječných postřehů a báječných fotek, pak to pršení beru fšema dvacíti. Hezký další týden.
6/3/2013 2:41:30 PM
Šárko moc děkuji za milý komentář a i za podporu! I když si po každé svatbě říkám, že byla ta poslední a že už mi ty nervy za to nestojí, stejně znovu každému na focení kývnu - a u Tebe by to nebylo jinak :-)! Zachraňuje mě jen to, že už sis to vlastní štěstíčko našla :-)! Docela mě mrzí, že dneska mezi ty vyvolené, co mohli poroučet dešti a větru nepatřím. Zatímco v mém týdnu je déšť spíš jen nepříjemným průvodcem celého týdne, dneska se mění v Praze v noční můru a určitě nejen v ní. Doufám, že to všichni zvládnou co možná nejlíp - držím všem palce!
6/2/2013 8:07:40 PM
Propršený týden, jen co je pravda..Ale kupodivu je tak krásný, že se jen usmívám..A ty nádherné svěží barvy! Vtipné, hlavně komentář u posledního svatebního dne:-))Přesně tak, co se dá dělat, poroučet větru a dešti mohli jen vyvolení, my obyčejní smrtelnice se musíme s překážkami a nástrahami počasí vyrovnat:-)A faktem je, že když jsou všichni okolo v pohodě, nic nerozhází ani fotografku:-)Jani, nádhera, škoda, že už jsem vdaná,(naštěstí šťastně), hned bych si Tě na svatbu vzala jako fotografku i blízkou duši:-))Doufám, že slunečné dny nás teprve čekají a přeju Ti jich co možná nejvíce a to nejen k focení!!:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 13.týden- Prší, prší, jen se leje - 26. 5. 2013