Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 12.týden - FotostarT - 19. 5. 2013
Share week
photo

19. 5.Sunday

photo

20. 5.Monday

photo

21. 5.Tuesday

photo

22. 5.Wednesday

photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday

photo

25. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Celý dnešní den trávím doma a pracuji na fotkách ze svatby. Snídám zbytky od včerejší oslavy, dopuji se kofeinem, ale ani dva hrnky kávy během dopoledne nepřemůžou únavu za poslední dva dny a v poledne na celé tři hodinky usínám. Celé odpoledne se mi pak snaží sluníčko vetřít do bytu, ale kvůli práci musí zůstat žaluzie stažené a proti únavě i horku se bráním už jen větrákem a dávkou čerstvých jahod. Probírá mě až večerní bouřka, která krásně osvěží vzduch a překreje sluníčko tmavými mraky, které jsou bohužel pro práci u monitoru vítanější - hned jde vše líp od ruky :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/4/2013 8:45:24 PM
Noli moc děkuju, hrozně mě těší, že se fotky líbí - ale opravdu jde jen o zábavu a potěšení. Bojím se, že kdyby se stalo focení profesí, změnila by se radost v povinnost a to bych nerada... ale kdo víc, třeba jednou :-). Tykání moc ráda přijímám. Šárko to jste se ke mně měla na výstavě hlásit, mrzí mě, že jsem Vás nezaregistrovala. Ale jsem vážně ráda, že jste se zastavila a vernisáž i výstava se líbily! Druhé Šárce :-): nic se neděje že výstavu neuvidíš, ale pokud budeš přes léto v Praze, moc by mě potěšilo, když bych viděla já Tebe :-)! Petře: Gladiátor je TOP NEJ:-)!
6/3/2013 10:20:33 AM
No, tak u mě jste to vyhrála hlavně tím Gladiátorem :) Ale týden a výstavá také super!
6/2/2013 8:13:52 PM
Tleskám, super!!Do kdy bude výstava, Jani??Jenom měsíc, už to čtu, to je škoda, chtěla bych do Prahy o prázdninách zajet a to už bude po..Ale kdoví..Třebas se tam stihnu nějak dostat..Květinový den je od pohledu voňavý:-) a ty červené, tak ty by Ti určitě slušely:-)Středeční výraz na první fotce je všeříkající:-)TAkovýhle obličej dělám ráno denně:-))Měj se, Jani, a gratuluji, focení je Tvůj život:-)Šárka..
6/1/2013 8:27:28 PM
Jano gratuluji vám k výstavě!!! Byla jsem se tam podívat, přímo na zahájení, vaše fotografie jsou krásné, jedna z vašich přímo na pozvánce, úspěch. A vy jste zářila jak sluníčko. Líbilo se mi tam a ráda se opět podívala na váš týden. Š.
6/1/2013 5:54:03 PM
Pěkný týden jako Vaše všechny :-)
6/1/2013 10:55:55 AM
Milá Janka, fajn týždeň, ako Vaše všetky... plánujem cestu do Prahy, ak sa mi podarí, určite výstavu navštívim...Nedávno som sa preklikala k Vášmu VYNIKAJÚCEMU portfóliu, a odporúčam pozrieť si ho všetkým, ktorí si namýšľajú, že vedia fotiť..:))) Mám pocit, že ste si pomýlili povolanie...a potešilo by ma, keby ste prijali tykanie...OLI.
6/1/2013 9:20:32 AM
Středu jste si náležitě užila, to je dobře :) Váš týden mi dělá chutě na dobré jídlo, už jen ten pondělní obídek a o PFF nemluvím, já ho letos nezvládla :(


Tags more tags

next dayright arrow 12.týden - FotostarT - 19. 5. 2013