Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Takový nudný týden bez nápadů - 23. 5. 2013
photo

18. 5.Saturday

photo

19. 5.Sunday

photo

20. 5.Monday

photo

21. 5.Tuesday

photo

22. 5.Wednesday

photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes jsem chtěl jet na kole, ale teploměr ukazuje 8 stupňů, to není pro moje nemocné ucho dobré. A tak mne veze do práce Anička. Není to špatné mít vlastního šoféra. Dnes musím dodělat úpravy systému evidence zakázek a tak ani nefotím. Až kolem třetí odpoledne jsem hotovy a přichází SMSka ze servisu, že je auto hotovo. Ovšem ta cena, to se už blíží prodejní ceně celého auta. No, musím být spravedlivý, šest let mi slouží bez jakéhokoliv problému a má už dost natočeno. Ale stejně si večer dám panáka na uklidnění. Tak si jdu pro něho, umyli mi ho. Prý zadarmo. :-) Ještě zpět do práce něco dodělat a pak cestou domů koupit čínu. To tak občas děláme, když se nám nechce nic vymýšlet. Ve zprávách je masakr v Brně. Je děsné, kolik magorů kolem běhá bez obojku. :-) Vyšlo nové FV s rozhovorem s Jirkou Škaloudem. Je tu zmínka o mé osobě, to mne moc těší, Jirko díky. Ale jak se dozvěděl, že jsem v poslední době zmohutněl (psssst, skoro o 10kg), to je mi záhadou. :-) A další den je v ...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/31/2013 11:44:34 PM
Díky všem za návštěvu v tomto nudném týdnu. :-) Jiří s manželkou jsem to pořád nestihl probrat, pořád se něco děje a my se skoro nevidíme. Šárko, táta vypadá výborně, ale ruka je mizerná :-( A dík. Milane byl to bacilus fernetus. :-) Gábi, klíč jsme vyzkoušeli. Funguje, ale závoru stejně nejde zvednout, viz příští týden. A děkuji Ti za výborné ocenění. :-) Olinko, ten spolužák je Vlastík a seděl se mnou celou základku v lavici. Na své háro je patřičně pyšný. Jirko díky :-))))) Petře vaječina je jeden z valašských zvyků u příležitosti Letnic. Myslel jsem si že to je 6 týdnů po Velikonocích, ale když jsem to teď popisoval NOLI, tak jsem zjistit, že to není tak jednoduché. Mějte se a mějte dobré světlo.
5/30/2013 9:22:38 AM
Vaječina vypadá jako super akce a dobrá inspirace. Taková akce je o lidech, jak k sobě mají blízko a dovedou se chápat a bavit – a tady vypadá, že to funguje skvěle. Docentura je taky výborná věc, musím večer vletět na váhu, jak na to jsem s tituly :) Zábavné hodiny strávené instalací Vist :):) k tomu netřeba ničeho dodávat, plně chápu. No a ukradené sloupky? Asi žádné specifikum pro Orlovou. Nedávno jsem viděl odstavený autovrak. Během chvíle z něj byly jenom plastové díly, jako ohlodané kosti. I když v tomto případě se asi paradoxně jednalo o docela záslužnou věc. A taky díru v zemi, kde dřív byla mostová váha. A u nás na vísce byla několik měsíců místo kanalizační vpusti varující dopravní značka. Na místě kde chodí ráno děti, v té době za šera na autobus. Zdravím na sever Moravy.
5/29/2013 10:48:49 PM
:) ... nee není nudný ... je prima ... a v rámci terapie přijímám tykání ... i když mě to dva dni trvalo ... než jsem se rozhodl něco napsat ... time-lapse videa jsou supr ...
5/29/2013 10:35:33 PM
Ahoj, pri pohľade na kostolné veže na po.1 som si najprv myslela, že si z nás strieľaš a je to fotomontáž (aj s panelákom)...Ale vygooglila som si ich...:))..Audiograf vyzerá ako kolísanie devízových kurzov (dcéra si ako dvojročná prepichla ihličím bubienok,graf mi to pripomenul, dnes na to uško počuje lepšie, ako na to druhé..)... Pekná kostra, aj západofka, a obdivujem kvalitu a hustotu porastu na hlave striebrovlasého spolužiaka...Ako vidím, nuda môže byť aj príjemná...Maj sa krásne..:))
5/29/2013 10:09:09 PM
No tyhle nudné týdny bez nápadů mám tady na wol vůbec nejraději. Je fajn mít řidiče před i po náročném dni. Anička má bezva klíč :o), pak taky západofka, výlet, srdcovka... Máš to, Zdeňku, vážně pěkně nudné.
5/29/2013 9:23:57 PM
Páteční večer - to musela být pořádná viróza:-)Ne každý týden je akční a plný nápadů, mám ty "tuctovky" rád.
5/29/2013 7:19:50 PM
Takové nudné týdny mám vůbec nejradši:-)))Spousta přátel a příjemných chvil, spousta krásných květinových zátiší, zmijovec je krásný a smrdí až sem:-))Koukám, že jsem skoro na fotce taky:-))Kus té naší barevné Babylónie mě potěšil..A poslední den, to je vyloženě nářez:-)Ten megafernet, ten bych asi nedala:-))A muselo to být bezva, když se to tak pěkně mázlo:-))Zdravím, Zdeňku, s tou mohutností to u Tebe není až takový problém, jsi prostě kus chlapa a Anička má aspoň pořádného bodyguarda:-)Mějte se fajn, zdravím též rodiče, tatínek už vypadá docela zdravě:-)Šárka..
5/28/2013 8:24:21 AM
Hm, chyba v analýze. Nepředpokládal jsem, že ses zanořil tak hluboko. Tenhle sraz je sraz mojí manželky (na fotce vpravo) po 30-ti létech od ukončení gymplu. Až se večer vrátí z Brna, tak to s ní proberu. Tím se to vysvětluje a také potvrzuje, že svět je malý a o náhody tu není nouze. :-)
5/28/2013 7:26:03 AM
Zdeňku, souhlasím a přijímám :-) . Našel jsem v albu sraz po třiceti letech. Tady je Vláďa (ten uprostřed) http://fotoakce.kamrla.eu/displayimage.php?album=27&pos=16.
5/27/2013 11:27:44 PM
Zmohutnění je v tom smyslu, že docent jsem přestal být někdy kolem vánoc a pořád se mi to nedaří napravit. Nejsem žádný drobeček a tak to na mne není až tak moc vidět (doufám), ale když jdu ověšený taškami do našeho čtvrtého patra bez výtahu, tak bych byl raději ten docent. :-) Vláďu Mahra bohužel neznám a marně pátrám o koho jde. Použil jsem všechny své analytické schopnosti a došel k závěru, že nejpravděpodobněji to bude tento člověk na vaječině. Je to Hugův kamarád, který rozvážel noviny ve Václavovicích před ním. A na večerní pracoviště jsem samozřejmě použil dost dlouhé sklo, ale není to moc daleko. Vzdušnou čárou téměř přesně dva kilometry. A někde jsem vyšťoural, že asi budu o drtínek starší a tak nabízím tykání. :-)
5/27/2013 7:56:02 PM
Vaječinu jsem stihl vidět už dříve, také super samosběr s mrakama. Do včil jsem měl foto depku, ale tento týden mě rozesmál i povzbudil. Článek ve FV jsem už si stačil přečíst minulý týden. To "zmohutnění" však ještě neumím posoudit :-) . Líbíla se mi uterní jednička, autoportrét z autobusu a na to večerní pracoviště jste jistě použil dlouhé sklo. Spolužáka ze ZDŠ jsem žádného nepoznal. Za to z jiné třídy ano! Nechal jsem si to potvrdit dvěma mými kolegy a ženou tuplem. Pozdravte i Vlaďu Mahra. Bylo to tu super !!!
5/25/2013 2:06:15 PM
Do popisu se mi nevešel odkaz na fotky ze školního srazu, pokud by se někdo chtěl mrknout. Je to na adrese http://zds.kamrla.eu/, sekce Srazy, odkaz Sraz39. Stálo to zato, musel jsem v Orlové nechat auto. :-)))))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Takový nudný týden bez nápadů - 23. 5. 2013