Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Na skok na Orave - 10. 5. 2013
Share week
photo

10. 5.Friday

photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday

photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Cez obed bolo námestie plné maturantov lúčiacich sa so školou. V práci sme si s Martinom pozreli hokej. Keď som šiel domov, maturanti už popíjali na námestí a v baroch. Na druhom námestí mali zase akési sústredenie mladí výtvarníci. Rekonštrukcia na Národnej ulici stále pokračuje. Vo výkladoch už boli prvé tablá.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/27/2013 11:52:38 AM
Parádny týždeň okorenený zaujímavou farebnou paletou. Dominik jednoznačne kraľuje v tomto týždni. Nedeľná č8 je zaujímavá, voda na skle tomu ešte pridala na hodnote. Robove skvelé foto pózy mám rád, má na to talent. Teším sa na ďaľší týždeň, a hlavne na tie z Nórska ;)
5/26/2013 12:55:03 PM
Velmi zdařilý týden..Krásné fotky, hlavně Dominika, ten má v očích plamínky:-)Moc se mi líbí "Embéčko", je to závan nostalgie z let nedávno minulých-.A líbí se mi fotka té mladé malířky z ulice..No líbí se mi toho hodně, hlavně to, jak se stýkáte s rodinou a přáteli..Rodičům přeju krásnou dovolenku, Vám mnoho krásných okamžiků s malým a Luďce vyřiďte opět poklonu: Moc jí to mateřství sluší:-))Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Na skok na Orave - 10. 5. 2013