Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho, ani Vy!.. - 19. 5. 2013
Share week
photo

19. 5.Sunday

photo

20. 5.Monday

photo

21. 5.Tuesday

photo

22. 5.Wednesday

photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday

photo

25. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Slovy známé písničky pana Karla Gotta začínám další týden života..Letí nejen čas..Lítají i velké a silné stroje, ptáci, lítají facky a lítají úsměvy..Objektiv testuju pořád a moc mě to baví..Třebas ta dopolední kočička, jak vylizuje zbytky od naší paní sousedky..Štěně, co zvědavě juká z podchodu na našeho Rexe..Po obědě vařím puding, všecko mi to připomnělo dětství..Jdeme dneska na poděkování dobrovolníkům, co chodí za starými lidmi do domova seniorů a pomáhají jim překonávat samotu..Náš Honza je jedním z 16 dobrovolníků, je úplně nejmladší..Babičky na šesté fotce jsou mažoretky Bambulky, ač sedíc v křesílkách, přesto dokážou mít radost z hudby a potlesku publika a jejich vitalita a snaha mě dojala(už zase)..Honzův děda..Ztělesněná moudrost, to jsou i sovy..Jednou z atrakcí tu byli sokolníci s dravci..Krásný a velmi dojemný den plný pro mně velmi silných emocí a lidského soucítění končil optimisticky a vesele: zapnula jsem Tv v momentě, kdy se nás Pat a Mat chystali fotografovat:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/2/2013 9:28:39 PM
Šárko to je taková nádherná oslava běžného života!!!Lístečková v pátek je krásná a samozřejmě i ostatní.Ráda jsem nahlídla a těším se na další návštěvu:)
6/2/2013 8:18:21 PM
krasny a taky plny zivota tyzden ! dobrovolnictvo, spomienky, puberta, smutok, radost...a to vsetko v obrazoch aj slovach. zdravim ta, sarko :)
6/2/2013 5:22:24 PM
Týždeň plný emócií a neobvyklo aj farby. Obrázok buriniek v zástupe je krásny, máte postreh. A nebojte, puberta preletí, ja som ju absolvovala s deťmi trikrát.
6/1/2013 6:32:01 PM
Nejvíc se mi líbí pátek a sobota. Jo a povídání je taky fajn.Docela jsem se do toho týdne vžil.
6/1/2013 12:23:08 AM
Šárko, mě snad trefí . Pomahač s chráničem :o) A na svatební je fakt Honza. Já bych chtěla ten plech s řízkama, já jsem totiž masožravec. Plevele v řádku, to je přesně tvůj dokonalý postřeh maličkostí. S Luckou to zvládnete. U nás to s Barčou bylo v pohodě, zato Týna, ta nás pěkně trénuje, taky poslední dobou stále něco řešíme a hádáme se a to jí bude teprve 12. Chce to pevné nervy a tolerance. Čas asi nechytíme, ale okamžiky máme zachycené.
5/31/2013 11:10:23 PM
Šárko ahoj, já už tady byl a zoufale nestíhám. Zaujal mne hned Honzův děda, je nádherně fotogenický. No a mažoretky … to je návod pro nás pro všechny. Pat a Mat s fotoaparátem, jak to že to neznám? Pondělní šestka má šťávu. Hele Lucka, že by se blýskalo na lepší časy? To by bylo prima. Jo, holubi, to je pěkná sebranka. Já si myslím, že holubičí povahu někdo někdy zmínil ironicky a vznikl obecně oblíbený omyl. Na vaši svatební fotce bych váhal, jestli to je Eda nebo Honza. :-) Nojo, focení Smenou a kanónem, to je jiná písnička :-). Čtvrteční trojka je super. Také západofka. Lovení Lucky. Sobotní osmička. Šárko, budeš se tomu divit, ale mi se u Lisníků opět líbilo. Pozdrav rodinku.
5/31/2013 10:29:56 PM
Procházím, zdravím, koukám a chválím, zase se stavím.. :)
5/31/2013 3:32:02 PM
Ahoj Šárko, chválim Honzíka-dobrovoľníka, určite si hrdá mamina, a cválim ho aj za to, že sa učí robiť viac vecí naraz- to sa mu v dnešnom náročnom svete bude hodiť, s Luckou to ešte chvíľu bude ako na hojdačke, ale mám dobrú správu- moja Sandra má kúsok do 16 a zdá sa mi,že je to zo dňa na deň lepšie...)) Luckin portrét je krásny, delenie medzi súrodencami poznám -som z 3 detí (čokoládu sme merali milimetrovým pravítkom)...Babička roztlieskávačka je super, tak nejako skončí moja mama :))...A vidím, že dbáš, aby Tvoja pleť bola stále mladá a krásna (uhorková maska je plná prospešných AHA kyselín a je zdarma..) Maj sa krásne...:)))
5/31/2013 10:37:51 AM
Vaše týdny jsou plné myšlenek a já mám pak v hlavně hodně věcí na přemýšlení. Váš vztah s Luckou mi trochu připomíná ten můj s mamkou, když jsem byla také v pubertě, ale nebojte, ono se to vrátí zpět do starých kolejí, jen to nebude přesně takové jako dřív. Už to nebude malá holčička, ale velká slečna, která potřebuje svůj prostor. Vaše rodina je plná lásky, tak věřím, že to bude všechno dobré. Moc se mi líbí vaše svatební fotka :) Mějte se krásně, Šárko.
5/29/2013 9:48:37 PM
Díky, chlapi, jste skvělí:-))
5/29/2013 9:37:15 PM
Puberta jednou přejde,ale chce to čas a pevné nervy. U nás chlapů někdy plynule přechází do seniorského věku.:-)
5/29/2013 9:31:50 PM
Moc hezký týden, takový lidský. S dcerou to vydržte. Buďte stále svá. Musíte si to obě projít. Mluvím s pozice chlapa. S dcerou byl největší problém, když chodila do prváku gymnázia, kouskek od vašeho domu. V pololetí propadala ze dvou předmětů. Dnes má za sebou vysokou a vztahy máme perfektní (viz má fota :-) ). Letos asi s náma chce jet na dovolenou. Z fotek se mi líbilo letadlo, Pat a Mat, pondělní 6, čtvrteční 6 a 9, deštník,... Asi také nastartuji dlouhé sklo. Loni jsem "ulovil" horkovzdušný balón přímo s balkónu. Líbilo se mi tu.
5/27/2013 3:02:42 PM
Šárko opět hodně emotivní týden ...Sábě je deset a pořád mám pocit že jí nerozumím snažímn se, ale vybouchnu já na ní nemám ,bojím se že to nezvládnu ...je to opravdu umění....porozumět dceři ,,tak nějak s klukama jsem vycházela v pohodě ...celá neděle je krásná obdivuji mažoretky ...krásná fotka portrét dědy pořád na něj koukám♥srdíčková záležitost hned jsem použila jeden citát:Krásní mladí lidé jsou hříčkou přírody, ale krásní staří lidé jsou umělecká díla Johan Wolfgang von Goethe .. Pat&Mat moje slabost mám je hrozně ráda/Sába má koš a tabuli a desku na stůl Pat&Mat/:-)))nemají chybu a s foťákem to chce pochvalu 1*:-))) a fotky prohlížím pořád dokola tak nějak mě dostávají a hodně připomíná že už jsem ve věku kdy si vážím každého dne :-)...poslední citát :Se špatnou náladou se stárne velmi rychle Ivan Sergejevič Turgeněv ..ŠÁRKO skvělé zdravím do Ostravy Jana....♥
5/27/2013 10:30:18 AM
Příjemný týden plný krásných obrázků i moudrých slov :-). Moc se mi líbilo a zároveň mě dojalo pondělí a jsem ráda, že i s Luckou je vše na lepší cestě! Fotka s deštníkem je parádní - ale i já bych už uvítala sluníčko! Krásný den Šárko a těším se na další setkání :-)


Tags more tags

next dayright arrow Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho, ani Vy!.. - 19. 5. 2013