Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Pink Floyd, hokej a Mikoláš - 9. 5. 2013
Share week
photo

9. 5.Thursday

photo

10. 5.Friday

photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday

photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1-3) Oholit, snidaně, do práce. (4) Tapťuch, ale ne pro mě. (5). Musím si koupit externí disk. Fotek neustále přibýva :-). (6). Na Zlatou Tretru má být vše hotovo. (7). Podle pana domácího skončila topná sezóna. Vypínám topení. (8). Místo kina, procházka. Fotím tři bratry. (9) Retro elektro, jak říká má žena :-) .
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/24/2013 7:03:28 PM
...ááá mě se hodně líbí (nevím proč) St2 a podchod :) Jo, je tu fajn.
5/20/2013 7:20:57 PM
Ještě k Josefu Mikolášovi, on si to fakt zaslouží: Ota Pavel, Brankář, strana 26.
5/20/2013 7:02:10 PM
Josef Mikoláš je pro mne jeden z největších sportovců historie. Jeho přístup ke sportu je takový, jak to pánbůh myslel. Dnes to je sama rozmazlená primadona. Občas ho potkám. Krásně ho popsal Ota Pavel v povídce Brankář. Má narozeniny na můj svátek, letos mu bylo 75. A Floydi, moje absolutní jednička, máme toho fakt dost společného, měli bychom udělat ostravský sraz. Australani to hrajou fakt dost dobře, byl jsem na nich zatím dvakrát a vždy zážitek s mrazením v zádech. Retro elektro také vím, kde je, přes lávku jsem chodil denně. To je marné, známá místa mne baví a líbí se mi tady.
5/20/2013 5:33:38 PM
Na Zlaté Tretře jsem byl před dvěma roky. Dostal jsem volňáska od kamaráda. Fotil jsem tabletem a docela hezké fotky. Bylo moc pěkné počasí. Letos budeme zrovna na dovolené v Tatrách. Dlouhé sklo si určitě vemte. Tehdy jsem stál na jedné noze a přitom ne na své, jak řekl klasik. Věřím, že po úpravě to bude lepší. Jsem sice na basket, ale hokej můžu. Jako organizátor tipovací soutěže jsem se musel zúčastnit :-). Kdyby Švédi nevyhráli, tak jsem skončil druhý (z 33), tak z toho bylo sedmé místo.
5/18/2013 12:15:10 PM
..a tak tu žijem:-))Jo jo, máte dobrý postřeh a pozorovací talent:-)Líbí se mi výzdoba v podchodu:-)Pink Floyd musela být pecka a nezapomenutelný zážitek:-)Na hokej jsem se poprvé po letech nedívala, protože se mi to snad poprvé v životě ani trošku nelíbilo:-(Ale na druhou stranu vím, že pořád být nejlepší, s medailí na krku, prostě nejde:-)Tak snad to vyjde v budoucnu:-)A na Tretru jdete??Já byla jednou jedinkrát, bylo to bezva a letos mám nové dlouhé sklo, tak bych ráda šla zas..Doufám, že se cena nového stadionu moc nepromítne do vstupenek, protože jsem celkem chudobná kuchařka:-)))Zdravím z OV do OV, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Pink Floyd, hokej a Mikoláš - 9. 5. 2013