Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Slyšíš hrdliččin hlas - 1. 5. 2013
Share week
photo

1. 5.Wednesday

photo

2. 5.Thursday

photo

3. 5.Friday

photo

4. 5.Saturday

photo

5. 5.Sunday

photo

6. 5.Monday

photo

7. 5.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
75 let paroplavby. oslava a výlet až na Slapy. Štěchovická komora budí respekt. Májový polibek. Svatojánské proudy. Soutok Vltavy a Sázavy.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/21/2013 11:05:05 PM
Čím déle fotím a sleduju životy jiných lidí, tím více si vážím každého dne..Ono se fakticky nemusí dít nic převratného, aby to stálo za fotku:-) Výlet s dětmi, posezení někde v trávě, nákup..Procházka po městě nebo zápas ve florbale..Koncert, brusle, nebo soutok dvou řek..Každý ten střípek života stojí za vzpomínku..Jedno cvaknutí spouště a člověk si vzpomene a vybaví tolik věcí okolo..Každý život je jedinečný a stojí za to a já si hrozně vážím zejména toho poznání, v čemž mi Wol (a všichni, co tu jsme), pomohl..Romku, krásné se vším všudy..Takže i to cukrování hrdliček, kterého si notně užívám celej život a které skoro už nevnímám, je příjemná a milá vzpomínka..Děkuju za to, že smím nahlídnout a zdravím všecky ve Vašem životě:-)Šárka..
5/20/2013 10:44:06 PM
Neděli máte jednu perlu vedle druhé, moc se mi líbí a pondělí bylo teda akční. Také na Gympl kouknu, tak že kdyžtak zdravím Harleje :-). Š.


Tags more tags

next dayright arrow Slyšíš hrdliččin hlas - 1. 5. 2013