Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 73/21 Koťata jdou do světa - 14. 2. 2013
Share week
photo

14. 2.Thursday

photo

15. 2.Friday

photo

16. 2.Saturday

photo

17. 2.Sunday

photo

18. 2.Monday

photo

19. 2.Tuesday

photo

20. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V noci jsem skoro nespala, dávala jsem Emile často pít a ráno vypadala o hodně lépe než večer. Nicméně s ní jedu k veterináři. Vzala jsem s sebou i obě koťata - Zara měla hnusně zlomený dráp, který potřeboval ustřihnout. Hugo jel s ní jako podpora. Emile veterinář píchl injekci, že se uvidí. A koťata - jen tak jsem se ho ptala, jestli neví o někom, kdo by je chtěl, že se je snažíme udat už půl roku. Nastala dramatická odmlka, po které veterinář řekl že on by si je vzal. Umřela mu kočka a stejně si chtěl pořídit dvě koťata. Tak jsem se s malýma pečkama Hugem a Zarou rozloučila a jela jsem domů jen s Emčí. Mami to samozřejmě potajmu obrečela, ale já vím, že se budou mít koťata dobře:) Emilka dostala maso z polívky a vypadá, že jí bude dobře. Jen nemůže chodit na zadní nohy. Něco jako obrna. Zvláštní. Je Valentýn, tak jsem Zdendovi objednala srdcovou pizzu:) A on mi dal krásný tulipán. Ale ty mi dává často, ne jen kvůli 14.2. Rozkošné:)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/17/2013 12:46:47 PM
Ahoj, Lidka, verím, že roky na veterine, aj keď boli ťažké, nevnímaš ako stratené-hneď by som sa vrátila do školy, možno časom začnem univerzitu tretieho veku- dejiny fotografie alebo niečo podobné :)) Ďakujem za fotku, aj keď je ešte bez popiskov.. A to, že rodičia svoje nenaplnené ambície premietajú na svoje deti pochopíš, keď ich budeš mať (ja som aktívne krasokorčuľovala, a tiež som veľmi chcela , aby dcéry pokračovali...nevyšlo to, ale vyzerá, že vnučka Natalka je živé striebro a muzikálna, takže možno podedila(pobabila) niečo zo mňa...Pozdravujem aj Honzu, a keď budete mať cestu do BA, dúfam že sa ozveš a zastavíte sa...
4/16/2013 8:58:26 PM
Zdravím všechny:) Oli, těší mě, Lída:) Mno, s tou veterinou je to těžké. Byla jsem tam 4 roky a bylo to jen trápení. Biochemie, Histologie šla ztěžka, ale nejhorší byl přístup tamějších profesorů. Navíc jsem si uvědomila, že přestože zvířata miluju, nemohla bych být veterinářem a že školu dělám vlastně už jen, protože to chtěla mamka. Ta nemohla studovat lékařství za komunismu, tak to chtěla aspoň přes mě. Chyba. Raději - až budu důchodce:D, pořídím si domek s pozemkem a budu provozovat útulek pro opuštěná zvířata. Ale biologie mě baví pořád, je to skvělá věda. Minulý týden jsem speciálně pro tebe nafotila do weeku vtipný obrázek s laboratorní tématikou:D Čau Honzo, 365 jsem nakonec nezačala, ale mám nový projekt. O něm později doufám, že vyje. Šárko, děkuji:) zatím nám to klape a myslím, že ještě dlouho bude:) Příští semestr mám v plánu zaměřit se ještě víc na fotografické předměty, je to hrozně zajímavé. Bylo by super, kdyby ten sraz WOL vyšel a mohla se s vámi všemi poznat osobně:)
4/16/2013 8:02:13 PM
Prožívám to S Vámi, Liduš:-)Emilka vypadá líp a přála bych jí(a Vám taky), aby se uzdravila..Ten předmět, co tm berete fotografy a hovoříte o jejich dílech, tak to by se mi moc líbilo:-)A gratuluji k tomu tříletému výročí..Ať Vám to hezky klape dál, není nad krásný vztah :-))Držím palce, Šárka..
4/16/2013 4:36:00 PM
Pěkný týden. Jsem rád, že je Em. v pořádku, ikdyž moc na potkany nejsem :) Stejně tak jsem rád, že jsem inspiroval, ale asi není čím. Docela tu 365tku flákám, není se čeho bát. S wolem se to pěkně prolíná. Měj se a pozdravuj "přítule" :)
4/16/2013 1:15:38 PM
Vaša láska ku zvieratkám je obdivuhodná...Škoda, že ste nezostali na veterine, myslím, že by z Vás bola úžasná zverolekárka..Emilka je zlatučká, radšej nebudem pozerať dopredu, ako skončí....Tulipán je krásne nafotený, zaslúžil si farbu...:)) P.S.: Ak by Vám neprekážalo tykanie, ja som OLI. Pekný deň..:))


Tags more tags

next dayright arrow 73/21 Koťata jdou do světa - 14. 2. 2013