Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow "Nejlepší je bejt..." (Jan Werich) - 20. 3. 2013
Share week
photo

20. 3.Wednesday

photo

21. 3.Thursday

photo

22. 3.Friday

photo

23. 3.Saturday

photo

24. 3.Sunday

photo

25. 3.Monday

photo

26. 3.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Prolog: V+W byli star mého mládí, jejich černobílé filmy jsem hltal a známé písničky Osvobozeného divadla jsem snad všechny znal a pozpěvoval, protagonisty obdivoval a obdivuji dodnes...teď jsem v rádiu zaslechl nějakou zmínku o Janu Werichovi a odtud citát, kterým uvádím tento nepříliš zajímavý týden; týden obyčejného českého důchodce v nevábném, rádoby jarním období, kdy nás asi všechny nevlídné počasí už - mírně řečeno - nebaví. K věci: každou středu dopoledne chodím do kina, pak si v kavárně pročtu noviny a potom už ten den nějak doklepám...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/13/2013 9:28:49 PM
Nadpis se mí líbí moc, stejně jako týden, Josefe... u vás se stále něco děje, umíte to hezky a citlivě zaznamenat... a bude líp, já jsem věčný optimista... snažím se nacházet na všem do dobré... no někdy to jde hůř, to je pravda.. přeji pěkné dny a těším se na další týden od vás...
4/12/2013 9:02:15 AM
Děkuji za komenty.
4/8/2013 3:49:42 PM
...a zrovna dnes byl opravdu krásný, slunečný den...že by tím přáním?...to se to fotilo u Žermanické přehrady, kde je ještě spousta sněhu...nádhera...:-)
4/8/2013 3:25:58 PM
Jano, rád se pochlubím, v posledních týdnech: Marylin, Lincoln, Renoir, Hitchcock...nádhernou sešlost nám vybrali...jsou to představení pro důchodce za 50 Kč...inu, máme socialistickou radnici...:-)
4/8/2013 2:23:01 PM
Na čempak hezkém jste byl v kině Josefe? Ty dva plakáty mě trošku zmátly :-)! Máte krásně zpracovaný týden i spoustu hezkých setkání a zážitků... že paní sousedce držím palce s botama a Vám přeji krásný den!
4/5/2013 11:50:13 PM
A přidám i tady velikonočního zajíčka, co jsem letos dostal od kamaráda z Orlové.
4/5/2013 11:49:45 PM
Když už člověk jednou je, tak má být tím čím je a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je. Přísahám, že jsem se nikam nekoukl a neopsal to. Jistě to není zcela přesná citace jednoho z nejznámějších výroku Jana Wericha, ale mne doprovází celý život a snad se tím víceméně řídím. Díky za tuto asociaci a epilog, jsem rád že to dopadlo na úrodnou půdu. Týden je opět nádherně lidský, jak je u Tebe zvykem, máš na to cit vidět a říct to důležité nebo alespoň zajímavé. K ukradeným botách: je to asi na nic, ale já se (někdy velmi násilím) snažím na všechno podívat z lepší stránky (ono skoro všechno má lepší stránku). Tady bych zkusil úvahu, že v těchto mrazech boty možná zachránily nějakého bezdomovce před umrznutím. Za tuhle cenu bych si je nechal ukradnout, nějak si nedovedu představit, že by někdo kradl ochozené boty na kšeft. Pepíku, líbilo se mi u Tebe a přijdu zas.
4/4/2013 10:24:54 AM
Váš nadpis je výstižný...týden života ...jen u něčeho jsem se dokázala za smát a to u středy dopoledne ,,do kina,, ...to mě pobavilo mám hodně přátel už v důchodovém věku a když chci já jít do kina tak je přemlouvám na večer :-))))....tak to jediný mě pobavilo ,ale sousedku lituji a je mně smutno u nás v rodině se ztratilo 2roky nový auto samozřejmě nenašlo :-(...je to bezmoc vztek a nadávky na lidi!!! Mějte se hezky počasí snad už bude lepší a tak i nálada bude jiná přeji hodně sluníčka ☼☼☼♥...Jana


Tags more tags

next dayright arrow "Nejlepší je bejt..." (Jan Werich) - 20. 3. 2013